Mobil z ebayu/alliexpress
Mobil z ebayu/alliexpress
Zdravím, rozmýšlam si objednať telefón konkrétne IPHONE 6/6plus z ebayu/alliexpres.Predtym nez ho objednam aby som neurobil blbost radsej sa spytam ci s tym ma niekto skusenosti, ci bude bezproblemov fungovat, ako aj icloud a ci bude mozne tam nastavit aj slovensky jazyk?Rozmyslam o novom/zanovnom nieco taketo: https://pl.aliexpress.com/item/1-rok-gw ... autifyAB=3 Ďakujem za rady.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobil z ebayu/alliexpress
nespekuluj
Tiež si osobne myslím, že telefón v takejto cenovej hladine sa odtiaľ kupovať neoplatí. Veď nieje to fon za 150eur. Mám síce skúsenosť s cinou, pomerne často niečo objednavam aj z Aliexpress, Gearbest, a tak.. ale väčšinou sú to drobnosti. Verím tomu že nájsť zaručeného predajcu, ktorý predáva aj takéto drahé hračky sa dá. Ale so zárukou to potom nieje vôbec jednoduché.
Ak sa môžem spytat, koľko dokážeš takouto kúpou ušetriť (po započítaní cla a dane)? V porovnaní s lokálnymi predajcami, prípadne Amazon alebo bazos?
Odoslané z Mi Note 2 pomocou Tapatalku
Ak sa môžem spytat, koľko dokážeš takouto kúpou ušetriť (po započítaní cla a dane)? V porovnaní s lokálnymi predajcami, prípadne Amazon alebo bazos?
Odoslané z Mi Note 2 pomocou Tapatalku
Za sumu co pytaju za ten iPhone, to si radsej vezmi odtial dake Xiaomi, ktore bude uplne nove. Alebo ako pisu chlapci, nespekulovat a kupit to u nas normalne niekde z bazaru. Ako sa hovori: Nie som taky bohaty, aby som si kupoval lacne veci.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak nemas na uplne novy pozri bazos a kup si napriklad rocny
ebay prečo nie, ale aliexpress určite nie, ja mám z ebay iphone a nemám s ním problém
každopádne radšej nejaký tuzemský bazár ako ali