Elektronicka cigareta
Re: Elektronicka cigareta
na 90 % by som povedal, ze to bude niekde v komentoch k tomu videu a ak nie, kludne tam ten koment pridaj, niekto ti odpise
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Preco chces presne prave tu?
v komentároch to rozoberali ale čo tam hádzali typy tak sú to iné cigarety, alebo je to ciegareta toho druhého týpka
brutálne sa mi páči a chcem zmeniť moju už, už ju mám dlho, no a predpokladám že on nemá asi žiadny starter kit ale niečo kvalitné
brutálne sa mi páči a chcem zmeniť moju už, už ju mám dlho, no a predpokladám že on nemá asi žiadny starter kit ale niečo kvalitné
Ma mechaniku, značka je otázna. Podľa mňa ATOM vape.. ale tacosi sa dobre opýtal, prečo práve tú, keď vo videu poriadne ani nebola vidno?
Len neodporúčam, teda ak nemáš skúsenosti (ohmov zákon, DIY build). Video čo sa stane s baterkou pod "skratom" na youtube nájdeš mnoho videí s výbuchom mechanického módu. Vyhľadávanie ale len pre silné žalúdky.
aaa on má mechaniku hej ? tak to potom nič, do toho nejdem bojím sa toho
hej videl som zopár videí čo sa stane ak to nesprávne používaš a určite to nepotrebujem
oukej tak nič, ale keď sme pri tom aj tak idem kupovať niečo nové , zatiaľ mám joyetech a ako je fajn ale chcem vyskúšať niečo nové. Máte niekto skúsenosti s Wismec, KangerTech alebo Vaporesso ?
všetko je to o tom čo chceš, požaduješ
v preklade si povedal mám Toyotu, ale chcel by som skúsiť niečo nové
ja som si motal a sám osadzoval atomizér. Preferoval som DLko (teda niečo ako vodná fajka = priami poťah do pľúc), ja už vapujem tak raz za týždeň ku káve a aj to bez nikotínu preto to dávam skorej do minulého času. Teda moc nesledujem čo je nové na trhu.. Pri vapovaní sa skorej experimentuje s chuťou, teda čo do toho naleješ
ja mám rád koláče a methol.
možno pobehaj youtube či špecializované skupiny na fb myslím že nájdeš viac názorov,
ja som si motal a sám osadzoval atomizér. Preferoval som DLko (teda niečo ako vodná fajka = priami poťah do pľúc), ja už vapujem tak raz za týždeň ku káve a aj to bez nikotínu preto to dávam skorej do minulého času. Teda moc nesledujem čo je nové na trhu.. Pri vapovaní sa skorej experimentuje s chuťou, teda čo do toho naleješ
možno pobehaj youtube či špecializované skupiny na fb myslím že nájdeš viac názorov,
Hej asi budem musieť prejsť nejaké fb skupiny, uvidím možno sa aj tu ešte niekto ozve
Inak koláčové príchute sú top - kým som si nemiešal sám príchute môj najoblúbenejší bol vždy Dekang cloudline tvarohový koláč s mandľami
Inak koláčové príchute sú top - kým som si nemiešal sám príchute môj najoblúbenejší bol vždy Dekang cloudline tvarohový koláč s mandľami
Fajciari poradte, na vianoce som ocovi kupil joyetech aio ego a zo zaciatku fajn, no teraz po vymene liquidu zacala strasne prskat. Je akurat po risku, nieje preliaty. Nevie niekto poradit preco? Treba vymenit hlavu? Liquidy som kupoval originalne. Dik za radu 
Definuj originalne.
u týchto začiatočníckych e-cigariet je dobré sa poradiť v obchode s odobrníkom aká hustota liquidu je do toho najlepšia (PG/VG) inak to môže prskať. Inak ak ste to od vianoc nečistili tak určite prečistiť celú cigaretu, náustok aj tank. Minimáne raz za mesiac by sa to malo čistiť.
waldas - jop idem sa regnúť na to fórum
waldas - jop idem sa regnúť na to fórum
mulatt - vatu má prechlastanú, to prejde si myslím. Prípadne ju vytras jak ortuťový teplomer (stačí raz, dva krát švihnúť, pls do servítky nie na stenu
)
Vdaka za rady, no objednal som tieto liquidy
http://www.vapor.sk/vapor/eshop/16-1-LI ... 16mg-10-ml (konkretne tento desert prska)
http://www.vapor.sk/vapor/eshop/8-1-LIQ ... 10ml-PG-VG
+ nejake ine, ktore otec este neskusal
Naustok aj tank som cistil, skusim teda este vytriast tu vatu
http://www.vapor.sk/vapor/eshop/16-1-LI ... 16mg-10-ml (konkretne tento desert prska)
http://www.vapor.sk/vapor/eshop/8-1-LIQ ... 10ml-PG-VG
+ nejake ine, ktore otec este neskusal
Naustok aj tank som cistil, skusim teda este vytriast tu vatu
Ta Liqua nieje moc vhodna. 50% obsah VG je uz troska vela na taku obycajnu ecigu. Kvoli tomu je liqud hustejsi a mala vata, resp mala hlavica nevie dostatocne rychlo nasat hustejsi liquid.
Skús mu kúpiť napríklad aramax, tie sa robia riedkejšie celkovo a nemal by tak prskať.
Nemal by niekto záujem o kúpu Magic Fligh Launch Box?
Je to vape, no na trochu ine zmesy - sušené bylinné
Použitý asi dva krát.
Je to vape, no na trochu ine zmesy - sušené bylinné
Použitý asi dva krát.
Ľudia viete poradiť nejaké dobré značky aróm ? je ich fakt miliarda a ja neviem ani za nič si vybrať 
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte, poraďte s novou e-cigou. Momentálne mám začiatočnícku Joyetech Exceed D19. Chcel by som niečo podobné, MTL, jednoduché na plnenie a údržbu a s dostupnými hlavami, ale čo hlavne ukazuje stav batérie.
Zdravím, mal by som tiež pár otázok, ale vyzerá tu byť mŕtvo
Vedel by teda niekto poradiť ohľadne výberu cigy, plus nejaké rady? Ďakujem
Sice sa moc v aktualnej ponuke nevyznam ale pre zaciatok by bolo dobre vediet co od toho ocakavas.