PlayStation 4
Re: PlayStation 4
Osobne som za Dirt Rally (snáď to píšem správne) a je to celkom slušná hra. Môžem odporučiť.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dik za referenciu, aj podla overviews bude najlepsia..skusim aj gran turismo teraz je v akcii
-
casualties77
Medium Expert
Neviete prečo mi nejde aktivovať plusko? Keď zadávam číslo karty (to dlhé) tak mi vyhadzuje chybu.
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Aky ucet mas ? Slovensky , cesky, anglicky, nejaky iny? A pre aky region je to plusko?
Ani mne sa nedá kúpiť plusko. Že vraj je to nejaký problém s bezbečnostým overovaním. Musel som si kúpiť PS plus card.
Ide vám internetové pripojenie cez hotspot vytvorený mobilom? Mám podľa mobilu LTE+ a 2-3 paličký signálu z piatich. Na mobile a aj pripojenom notebooku mám rýchlosti cca. od 25 do 40 Mbps. No na PS4 mi to nejde rychlešie ako 300Kbps. Neviete kde može byť problém?
Bez problémov na lte od 4ky
Hmm, zaujímavé. Mne to nechce vôbec fungovať ako ma. Musím niečo po googlit jak prídem z prace.
daju sa zistit odohrane hodiny na danej hre na ps 4 ?
-
guess.whoo
Redeemer
plusko je na 15 mesiacov za cenu 12
zaujimava sprava, ak to fakt funguje, tak si bude musiet xbox tiez najst nejaku taku "dieru"
PS4 konzola bola hacknutá, hry sa už objavujú na internete, fungujú aj PS2 tituly
https://www.sector.sk/novinka/145713/ps ... tituly.htm
PS4 konzola bola hacknutá, hry sa už objavujú na internete, fungujú aj PS2 tituly
https://www.sector.sk/novinka/145713/ps ... tituly.htm
-
lekoklatik
VIP
Da sa zistit len ak to hra podporuje. Vacsinou niekde v nastaveniach hry a dalej statistiky hry. Nie kazda hra to trackuje a PS4 zial takuto vec nesleduje vobec. Napriklad MGS V sleduje odohrany cas. Rovnako Batman.Papes38 napísal:daju sa zistit odohrane hodiny na danej hre na ps 4 ?
-
guess.whoo
Redeemer
sharky - ani nie nakolko pri downgrade musis ostat offline aby si mohol tie hry uzivat. inak sa ti konzola pripoji na net, stiahne si upgrade a mas po zabave
Inštaláciu upgradu musím sám povoliť.
-
guess.whoo
Redeemer
no len bez nej ti niektore (ak nie vsetky) hry nespusti
-
lekoklatik
VIP
Pokial nestiahnes upgrade pre hru, bude kompatibilna s aktualnou verziu systemu predsa, takze ju mozes veselo hrat.guess.whoo napísal:no len bez nej ti niektore (ak nie vsetky) hry nespusti
-
guess.whoo
Redeemer
no dobre ale ked sa pripojis k netu a hra si najde update tak si ho vo vacsine pripadov musis stiahnut inak ti ju nespusti (napriklad FIFA)
-
lekoklatik
VIP
Nechcem sa tu natahovat. Robte co chcete.
Zdravím, mám dve otázky. Viete mi poradiť dáke zábavné hry pre dvoch? Neviete či sa plánuje dáka hra podľa ZOH v Kórei? V minulosti také hry vychádzali.
Ďakujem
Ďakujem
-
Ba-Yo
Light Professional
Pre dvoch športy (NHL, FIFA) v coop sa dá prejsť Borderlands, Call of Duty multiplayer (lokálny) je zábava vo dvojici, prípadne LEGO hry.