Mobilné aplikácie
Mobilné aplikácie
Ahojte. Chcem sa spýtať. Vymyslel som unikátnu mobilnú aplikáciu, ktorá je unikátna. Hlavne sa chcem spýtať, ak by som to chcel predať výrobcovi telefónov, je možné to spraviť aj tak, že ak predvediem návrh výrobcovi, tak nebude mať právo myšlienku prevziať a môj nápad prevziať ? Ďakujem za odpoveď 
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mobilné aplikácie
Neboj sa. Nikto ti to nebude chciet prevziat.
Samozrejme pokial sa nezaradujes do skupiny paranoidnych ludi, ktorym chcu ich extra mega najlepsi navrh hned vysmiknut, pritom to sami nikdy nezrealizuju.
Nechapem z coho prameni tvoja istota, ze to je take unikatne a, ze to vobecbude niekohozaujimat.
Vsak sa podel s nami o svoj objav.
Samozrejme pokial sa nezaradujes do skupiny paranoidnych ludi, ktorym chcu ich extra mega najlepsi navrh hned vysmiknut, pritom to sami nikdy nezrealizuju.
Nechapem z coho prameni tvoja istota, ze to je take unikatne a, ze to vobecbude niekohozaujimat.
Vsak sa podel s nami o svoj objav.
-
yoggy
Posli mu mail a budes mat dokaz o poslanom maile 
Ale inak napady a myslienky ma uplne kazdy, ale nejdolezitejsia je realizacia
Ale inak napady a myslienky ma uplne kazdy, ale nejdolezitejsia je realizacia
Chalani ale ja to mám zrealizované. Nejde o to že by som si myslel, že ten nápad je ten za milión. Proste to chcem skúsiť. Ale predstavte si, že oslovím niekoho že som vynašiel niečo a dotyčný, teda kúpujúci v tomto prípade, keď povie svojím ľudom nech to niečo urobia, tak ja som off. A to je problém, nie ?
-
jorg22
Medium Professional
Pokial mas napad na appku, ktoru priemerny programator zbucha za 2 hodiny tak s tym velmi nepochodis.
Ak mas napad, ktory si do detailu rozvrhol, spravil analyzu a naprogramoval appku do ktorej si dal svoje tazko ziskane know-how. Tak to ma nejaky potencial a v tom pripade by nikto nemal zaujem ti tento napad kradnut kedze ty mu mozes poskytnut nieco co oni sami nevedia alebo nemaju zaujem investovat do vyvoja a venovat sa tejto oblasti.
Kazdopadne stale mi to zavana premotivovanostou, koli tomu ze si hrdy na svoju appku. Lebo uspesne appky zacali kopirovat az vtedy ked zacali byt uspesne nie ked sa o nich dozvedeli.
Ak mas napad, ktory si do detailu rozvrhol, spravil analyzu a naprogramoval appku do ktorej si dal svoje tazko ziskane know-how. Tak to ma nejaky potencial a v tom pripade by nikto nemal zaujem ti tento napad kradnut kedze ty mu mozes poskytnut nieco co oni sami nevedia alebo nemaju zaujem investovat do vyvoja a venovat sa tejto oblasti.
Kazdopadne stale mi to zavana premotivovanostou, koli tomu ze si hrdy na svoju appku. Lebo uspesne appky zacali kopirovat az vtedy ked zacali byt uspesne nie ked sa o nich dozvedeli.
-
hojko
Site Admin
Mozes si to skusit dat patentovat na Urade priemyselneho vlastnictva. Mas patenty platiace na Slovensku, v Europe alebo aj vsade vo vsete. Od toho zavisi cena. Cely proces trva niekolko mesiacov.