Tip na monitor: AOC Q3279VWF(75Hz+FS) za 200€ - giant-killer
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tip na monitor: AOC Q3279VWF(75Hz+FS) za 200€ - giant-ki
Taktiez ho mam uz 2 tyzdne a stojan bez problemu.
Hm.. ten stojan sa vam vobec nehybe, ani pri montovani sa nehybala ta cast ktora je napevno?
Mate hornu cast tiez mierne vzadu ako na obrazku na alze? Nevadi vam to?
Pravdepodobne ho vratim, predsa to drzi velmi mala cast a nechcem sa stale pri utierani prachu alebo cisteni displeja stresovat. Monitor je strasne tazky, samotne rameno stojana je kovove len v strede, takze je este tensie ako na obrazku. Predsa monitor sa nekupuje na 2 roky. Taktiez to naklonenie by mi zrejme vadilo.
Mate hornu cast tiez mierne vzadu ako na obrazku na alze? Nevadi vam to?
Pravdepodobne ho vratim, predsa to drzi velmi mala cast a nechcem sa stale pri utierani prachu alebo cisteni displeja stresovat. Monitor je strasne tazky, samotne rameno stojana je kovove len v strede, takze je este tensie ako na obrazku. Predsa monitor sa nekupuje na 2 roky. Taktiez to naklonenie by mi zrejme vadilo.
Nie, hyba sa len v ramci toho ako sa nastavuje sklon. Ked zatlacim na horny roh, tak sa monitor trochu kyve ale nie tak, aby som sa bal o stabilitu. Spodna cast je po dotiahnuti skrutky pevna. Pokial ide o hrubku ramena, tak mas asi skreslenu predstavu o tom kolko toho taky kus kovu udrzi.
Tam sa da nastavit sklon? Myslel som ze je napevno, niekto to tu pisal. Je teda mozne ze to nie je zlomene, len ten zavit je zly? Ako velmi je mozne menit sklon, priblizne, je mozne ho nastavit uplne zvisle, 90 st. oproti podlozke?
OK, tak ten sklon je teda mozne menit, ja som sa bal tym viac hybat, prave kvoli tomu ze som si myslel ze je to napevno, mam sa pokusit tu skrutku dotiahnut silou?
Opat vaham ci vratit alebo vymenit.
OK, tak ten sklon je teda mozne menit, ja som sa bal tym viac hybat, prave kvoli tomu ze som si myslel ze je to napevno, mam sa pokusit tu skrutku dotiahnut silou?
Opat vaham ci vratit alebo vymenit.
Prejdi si tuto recenziu, je tam vela fotiek monitora a toho ako ma vyzerat: https://pcmonitors.info/reviews/aoc-q3279vwf/
Sklon sa da nastavit o 2 stupne dopredu a 21.5 stupna dozadu.
Sklon sa da nastavit o 2 stupne dopredu a 21.5 stupna dozadu.
Na alze niekto pisal o podlozke pod skrutku, ja som ziadnu nenasiel, napriek tomu to by ale skrutka vycnievala. Skusal som ho polozit na stol, je tam medzera, ta skrutka tam vadi.
V tej recenzii som nasiel jedinu fotku zo strany, tam je podobne ako na alze mierne horna cast zaklonena, takze uplne zvysle to nastavit nejde?
Kazdopadne, kyve sa dost, ked stlacim tlacidlo, alebo tuknem do stola a myslim ze to nie je len tou skrutkou..
V tej recenzii som nasiel jedinu fotku zo strany, tam je podobne ako na alze mierne horna cast zaklonena, takze uplne zvysle to nastavit nejde?
Kazdopadne, kyve sa dost, ked stlacim tlacidlo, alebo tuknem do stola a myslim ze to nie je len tou skrutkou..
podla tej recenzie na alze si skôr myslím, že si tam ten zákazník doplnil tú podložku pod skrutku a vyriešila jeho problém..
inak čo sa týka toho strachu zo stability, ja mám Philips 288p, ktorý ma dosť masívny stojan, a tiež sa pri každom dotyku monitora prípadne pri udretí do stola kýve, ale to si myslím, že bude každý väčší monitor, ktorý stoji len na jednej "nohe", ono to nieje outdoorová kamera, že to má vydržať prenášanie a hádzanie po vonku
inak čo sa týka toho strachu zo stability, ja mám Philips 288p, ktorý ma dosť masívny stojan, a tiež sa pri každom dotyku monitora prípadne pri udretí do stola kýve, ale to si myslím, že bude každý väčší monitor, ktorý stoji len na jednej "nohe", ono to nieje outdoorová kamera, že to má vydržať prenášanie a hádzanie po vonku
Jasne, aj moj sa kyve, ale je to ine.
Co sa tyka skrutky, ona nejde zaskrutkovat uplne a trci, ako by si vlozil pod stojan hrubsiu mincu, alebo dve, takze aj keby som dam dal podlozku, stale bude trcat a cely monitor je tym nakloneny, vyriesila by to mozno podlozka pod cely stojan s vyrezom na mieste kde je skrutka, ale toto robit nebudem.
Na alze bol jeden rozbaleny kus ked som kupoval - za vyssiu cenu ako novy, teraz tam uz nie je, zrejme som teda mal "stastie" prave ja, dakujem alza.
Inak ten stojan co bol poskriabany v rohu, mozno je to farba alebo nieco, je to aj na tom sacku v ktorom bol, prip. tam bola ta skrutka pribalena a ta to poskriabala, ja som ju mal uz ciastocne zaskrutkovanu v stojane.
Stale vaham ci vratit alebo skusit vymenit, predsa ta cena, mam aj objednanu grafiku...
Co sa tyka skrutky, ona nejde zaskrutkovat uplne a trci, ako by si vlozil pod stojan hrubsiu mincu, alebo dve, takze aj keby som dam dal podlozku, stale bude trcat a cely monitor je tym nakloneny, vyriesila by to mozno podlozka pod cely stojan s vyrezom na mieste kde je skrutka, ale toto robit nebudem.
Na alze bol jeden rozbaleny kus ked som kupoval - za vyssiu cenu ako novy, teraz tam uz nie je, zrejme som teda mal "stastie" prave ja, dakujem alza.
Inak ten stojan co bol poskriabany v rohu, mozno je to farba alebo nieco, je to aj na tom sacku v ktorom bol, prip. tam bola ta skrutka pribalena a ta to poskriabala, ja som ju mal uz ciastocne zaskrutkovanu v stojane.
Stale vaham ci vratit alebo skusit vymenit, predsa ta cena, mam aj objednanu grafiku...
A čo si akože čakal, že rozbalené kusy sú nejaký stratený poklad?
Tyvole, to si koľko eur ušetril oproti už aj tak EXTRÉMNE NÍZKEJ cene nového kusu?
Skús tú skrutku poriadne zatiahnuť, nie? Veď prinajhoršom tie len pukne plast.
Nehovoriac o tom, že predpokladám, že ak by sme to už chceli naozaj vyeskalovať, tak DIY žije - v dnešnej dobe máme tak mocné obojstranné pásky, že by udržali 200kg závažie na strope, takže ja by som normálne riešil stojan na stenu po celom obvode to takouto "hevidjúti" páskou pripevnil a pre istotu by som si spravil ešte aj merania a poistil to mini skrutkami do tela (predpokladám, že medzi čímkoľvek za stenou a stenou je aspoň 3-5mm priestoru.
Tyvole, to si koľko eur ušetril oproti už aj tak EXTRÉMNE NÍZKEJ cene nového kusu?
Skús tú skrutku poriadne zatiahnuť, nie? Veď prinajhoršom tie len pukne plast.
Nehovoriac o tom, že predpokladám, že ak by sme to už chceli naozaj vyeskalovať, tak DIY žije - v dnešnej dobe máme tak mocné obojstranné pásky, že by udržali 200kg závažie na strope, takže ja by som normálne riešil stojan na stenu po celom obvode to takouto "hevidjúti" páskou pripevnil a pre istotu by som si spravil ešte aj merania a poistil to mini skrutkami do tela (predpokladám, že medzi čímkoľvek za stenou a stenou je aspoň 3-5mm priestoru.
DropDead - precitaj si moj prispevok este raz, prosim. Nie, nekupil som ten rozbaleny, ktory bol drahsi, kupil som samozrejme novy, rozbaleny monitor by som nekupil ani za polovicnu cenu, kvoli pravdepodobnym mrtvym pixelom.
//autoeditácia príspevku (27 Jan 2018, 15:27)Dreamer napísal:Na alze bol jeden rozbaleny kus ked som kupoval - za vyssiu cenu ako novy, teraz tam uz nie je, zrejme som teda mal "stastie" prave ja, dakujem alza.
Skusal som aj silou ale nejde to, nema tam aky plast puknut, vo vnutri proste nie je dost miesta alebo je tam zly zavit.DropDead napísal:Skús tú skrutku poriadne zatiahnuť, nie? Veď prinajhoršom tie len pukne plast.
To, ako si to napísal znelo, že keď si kupoval, tak tam bol rozbalený kus za vyššiu cenu a že si si to nevšimol so svojim "šťastím" a ironicky si ešte Alze aj poďakoval.
Tiez som to pochopil tak ako Dreamer pise, ze ako s nim alza zrejme vydr..la....ale tak Dropdead je kapitola sama o sebe so svojou pravdou co som si tu viackrat vsimol 
Ty si pekný dilino, a ešte sa tým aj chváliš
Dreamer reklamuj to, určite ti ho vymenia
Uz mam objednany novy, zajtra idem vymenit, uz pred kupou som sa informoval.
Snad bude 0 mrtvych pixelov a vsetko ostatne tiez v poriadku.
Snad bude 0 mrtvych pixelov a vsetko ostatne tiez v poriadku.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Pokial ti skrutka pretrca zo spodneho stojana a neda sa uplne dotiahnut tak to znamena, ze si tu spodnu cast zatlacil zle do toho stojana. Ties som s tym asi minutku bojoval kym to pekne *docvaklo* zarovno s ramenom a potom sroba pekne vosla dnu a stojan je v uplnej rovine a stabilny ( urcite sa nebojim ze by sa nieco stalo keby aj silnejsie tresnem do stola z boku napr.)
Ja som to skusal mozno 10x, vrchna cast bola uplne zarovno, som si isty ze to bolo dobre, to ze bol osuchany/poskriabany roh stojana, 2 nalepky na krabici, odtrhnuta cast krabice - ta kde sa to otvara, otvoreny sacok so stojanom, su myslim dostatocne dokazy ze som nebol prvym majitelom. Idem si po novy, tak snad to vyjde teraz.
A čo, mám sa uraziť? Dať niekomu negatívnu karmu, že sa cítim ublížený alebo niečo také? To by bolo úbohé...to by bolo ako niečo, čo by si spravil ty.mystique napísal:Ty si pekný dilino, a ešte sa tým aj chváliš
Ja nie som typ človeka, ktorý sa páči a chce páčiť každému. Kto chce počúvať, nech počúva a kto nie, tak nech nepočúva. Ja viem o čom rapocem, keď o niečom rapocem.
A Dreamer, definitívne bež po nový. No nezabúdaj, že toto sa deje stále. Toť bohužiaľ daň za obchod, ktorý má už taký "dosah" a tak expandoval, musíme akceptovať fakt, že neraz môžeme dostať niečo už vrátené.
Ak máš podozrenie, že sa stalo, čo si písal, tak definitívne vyplň sťažnosť
https://www.alza.sk/kontakt/ostatni.htm?qgid=63&qid=315
môže byť, že to spravil niekto v sklade a ak, tak na to treba upozorniť, lebo jednoducho sa v tak veľkej spoločnosti akou je teraz Alza môžu diať nie-kóšer praktiky, o ktorých vedenie nemusí ani vedieť.
Caute, tiez rozmyslam nad kupou noveho monitoru na hry. Povodne som chcel 27-29 ale toto ma zaujalo. Je to v pohode monitor na hry? PC mam Ryzen 1700 a nvidia 1070
V tvojom pripade nebude problem.