Dovolenka 2010 až 2025

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dovolenka 2010 až 2018

Príspevok od používateľa hojko »

Pisal si prispevok o Egypte, o ludoch co si tam spoznal. A ukoncil si to vetou: ,,No a k tvojmu kamarátovi, nech sa mu tam darí. Že mám aj ja kamaráta delegáta písať nebudem, hekuško by to už neprekusol" Z toho co si napisal nie je nikde jasne, ze je delegatom niekde inde, nakolko tu bola diskusia o Egpyte, pisal si akych ludi si tam spoznal atd... Takze neviem ako ostatnym, ale mne logicky plynie, ze ten delegat sa vztahuje k Egyptu. Mozno si domyslam, ale stale lepsie ako si vymyslat ;)

Inak tu je starsi clanok z roku 2013, ked uz sa povazoval Egypt za nebezpecny a neodporucalo sa tam cestovat. Je tam rozohovor s nejakym slovenskym delegatom v Egypte (toto nie je ten moj kamarat), takze ti ho odporucam precitat si: https://www.cas.sk/clanok/354575/svedec ... i-turisti/ Napokon aj tento delegat potvrdil slova, ktore hovoril aj moj kamarat, ze nepokoje tam mozno su, ale nie v dovolenkovych destinaciach. Jedine coho sa mozes chytit, tak je utok na plazi, to je fakticky to cim sa tu cely cas ohanas, ak nepocitam tvojich znamych co si spoznal v Egypte.

Myslim, ze dalsia diskusia s tebou mi pride z mojej strany zbytocna, pretoze mas svojich znamych a svoju pravdu, ja ti opak dokazovat nemusim. Len mi je divne, ze ides ako sa spieva v jednej pesnicke: ,,Sam proti vsetkym" Mimochodom, Egypt maju v ponuke najvacsie cestovne kancelarie ako je Satur, Fischer, Firo, Koala, Kartago ci nemecky FTI alebo rakusky TUI.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Keby bol tiež v egypte, tak to tam napíšem.
Možno keby som mal potrebu vymýšľať si, tak to tam dám určite :). Ale nemám tú potrebu. Prečo som to napísal som vysvetlil hore.

Diskusiu môžme kľudne uzavrieť, každý máme svoj názor na základe niečoho. Že som "Sám proti všetkým" je úbohý pokus o argument, neznamená to nič. Každý si je strojcom svojho šťastia, choďte si kam chcete predsa, ja nikomu v ničom nebránim :).

Akurát podľa hekera som kvôli svojmu názoru sráč, ale to prežijem...
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

argumenty došli tak si sa potreboval aspoň trošku vytiahnuť

Teraz došlo na prázdne frázy ako "každý máme svoj názor" a "každý si je strojcom svojho šťastia" :lol:
Len si dokázal ako obmedzené je tvoje zmýšľanie. Odporúčam nevychádzať z domu :)
baldorex
Addict
Addict

Myslíš pred hekerom a pred tebou, čo sa diví, že sa vie niekto zoznámiť? To určite :).

Argumenty mi došli, to je pravda :).
Ja viem čo robiť, rady od nuly ako si ty budem ignorovať :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Keď ti došli argumenty tak nepokračuje v diskusii, prezentujes sa tu ako dospelý rozumný človek, nemusíš sa ponižovať trápnym domyslanim si a urážkami :)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Mne je jedno ci mas kamarata delegata alebo nie. V klude to prezijem. Napokon z toho aj tak vypadlo, ze ten tvoj kamarat delegat nema nic spolocne s Egyptom a tak nechapem na co si to vobec pisal, ci si mal nutkanie sa len pochvalit? Alebo si to chcel pouzit ako argument, ktory vlastne nie je ani argument?
baldorex
Addict
Addict

Bola to reakcia na tvoju fascináciu.

Ale asi by bolo lepšie, keby som si vymýšľal a napísal že je v egypte :).
heker
Redeemer
Redeemer

To je asi taka fascinacia a argument, ako ked ti ja napisem, ze mam doma sklenenu flasku s pieskom z Egyptu, pricom inou farbou piesku je tam napisane moje meno.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Pre dovolenku v Keni, len v rezorte, brat ale nebrat antimalarika? Ake mate skusenosti?
chlapec10
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chlapec10 »

osobny nazor v kratkosti... Nebrat... bol som v Keni mimo rezorty, tak som tiez nebral... ale ja som vseobecne odporca antimalarik, radsej silnejsi repelent
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

jackb napísal:Pre dovolenku v Keni, len v rezorte, brat ale nebrat antimalarika? Ake mate skusenosti?
Komáre majú zakázaný vstup do rezortov v Keni? :smt059
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

hej, pipaju v ramoch a ochranka ich vyhana obuskami.

skor mam na mysli, ze tam, podobne ako v Domikanskej rep. bude posypane repelentom alebo jednoducho nebude postavene na zivnej pode pre ne :)
kutya
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kutya »

a co sa tyka faraonovej pomsty, oplati sa nad tym uvazovat ?
heker
Redeemer
Redeemer

Ak sa nemylim, tak to je len fama. V africkych krajinach najma na sevete to bolo sposobene jedlom a vodou v horucavach - vonku 40 stupnov, na izbe klima na 20 stupnov, na obed dake jedlo, cola, kava, pivo, cize studene na rozhoruceny zaludok. Navyse kolkokrat s ladom (kto vie z akej vody ho robia). Vecer repete. Umyvanie zubov z vody z umyvadla, prehltnutie trosku vody. O par dni hnacky.

Cize cierne uhlie, Smecta a dake probiotika (BioGaia), toto urcite pribal do batoziny. A pozor na to co konzumujes.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja mam dobre skusenosti s probiotikami bez nich by som tam urcite nesiel. Zaludocne problemy ma viac ci menej tam kazdy, ale dovod je prozaicky: ludia sa tam cpu vsetkym moznym bez obmedzenia. Malokto sa vie zdrzat, ked vsade mas desiatky stolov plnych jedla, vino,pivo, miesane, tvrde, ovocie, zrmzlina.. Ludia to proste do seba vsetko tlacia za sebou a potom z tej vyklimovanej jedalne sa vyzrati vycapia na plaz kde je na slnku 40stupnov.. Probiotika brat so sebou odtialto, pretoze tam kupis bud sialene predrazene vo farmaciach pre turistov alebo lacno v tych pre domacich ale tam je otazna kvalita a sposob ako to uchovaavali. A uplne najlepsie je zacat s probiotikami uztaky tyzden pred odletom a by bolo travenie odzaciatku tip top..
heker
Redeemer
Redeemer

Pozri baldorex, tak uz aj v Kosiciach sa bodaju nozom - https://kosice.korzar.sme.sk/c/20749616 ... izora.html Tym padom by ludia mali prestat chodit do Kosic, ale vlastne turisti by sa mali vyhybat Slovensku.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

pockal by som, ci nahodou nebola utocnicka povodom z istej specifickej skupiny, napoveda tomu zakazana diskusia
heker
Redeemer
Redeemer

To je v pohode, je to mozne. Aj v zahranici castokrat utocia narodnostne mensiny ci ine rasy.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to ano, treba ale sledovat statistiky, ojedinely cin davat do spojitosti s relativne pravidelnymi teroristickymi utokmi v istych destinaciach sa mi nezda ako vhodny sposob upozornenia na problem
heker
Redeemer
Redeemer

Lebo v Egypte pri tom pocte par milionov turistov za rok bolo tych utokov neurekom, vsak? Nebolo.
Napísať odpoveď