Nejde to... A kde to mam hladat sa tu tazko vyzna tolko tem atd. Ako keby bol o za tazko vysvetlit presne co tam mam napisat atd.ob3l1x napísal:no ked je proxy zapnuta tak ju mas vypnut ...
Nefunguje web
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Re: Nefunguje web
Co nejde ? urob screen ako vyzera to nastavenie ... je tam nieco napisane a nevies dat off ?
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Dal som ale ziadna zmena ze nejde to. Teda stranky nacitat...Tak uz neviem co presne este mi teraz pisal typek ze ten windows bol cracnuty a stalo sa mu to ked stahoval aktualizacie.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Stale si neodpovedal, ze co ping na router, ze ci sa prihlasis do administracie routra, ze ci si zmenil DNS servre.
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Pisem ze to neslo ani jemu doma ani mne tak ziadny router nebol chybny. Uz som to vyriesil sam. Stacilo opravit windows obnovenie systemu...hojko napísal:Stale si neodpovedal, ze co ping na router, ze ci sa prihlasis do administracie routra, ze ci si zmenil DNS servre.
Top memer 2017 je spat aj v Novom roku, chalani ja sa fakt cudujem, ze tu s nim mate trpezlivost
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
To si strasne dobre "opravil", to musim uznat. A este ides hadzat vinu na nas, ze ty si neschopny a nevies ist podla rad, ktore si tu dostal, miesto toho to zakoncis ako hrdina, ze si si to musel spravit sam. Krasne.