Diagnostika baterie
-
DarkLordSK
Medium Expert
Diagnostika baterie
Ahojte. Mám nt HP envy dv6 os mám wi 10. Mám problém s baeriou. Počas vypnutia sa baterka vybije a neviem prečo. Chcel som ju s kalibrovať a diagnostikovať lenže to nejde. HP suport asistent mi neukazuje nástroje diagnostica a uefi je ten len hw nie na baterku. Skúšal som nainštalovať ale nechce ho naištaloval lebo mám už 3 partície a 4 si zobral os. Normálne keď na nt robím tak baterka normálne drží ale následne keď vypnem pc tak ako keby stále niečo žralo a neviem prísť na to čo.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diagnostika baterie
Treba skusit precitat kontakty na baterie cisticom proti oxidacii (napriklad Kontox) a utriet do sucha. Notebook sa normalne vypne alebo sa len uspi???
-
DarkLordSK
Medium Expert
Ono nie vždy sa to stane. Ja pc vypínam vždy len niekedy mi príde že sa namiesto vypnutia uspí a to fakt ho vypínam v OS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Moze sa stat, ze das PC vypnut, zhasne displej, ale PC sa este nevypol. Tym, ze zaklopis obrazovku, tak sa zatlaci mali gombik s displejom a teda to berie tak, ze ho ma hned uspat. Takze sice si myslis, ze mas notebook vypnuty, ale v skutocnosti je len uspaty a na to by ta mala upozornit blikajuca dioda napajania, ale nemusi to byt pravidlom v pripade kazdeho notebooku. Cize skus dlhsie pockat na vypnutie a az potom ho zaklop. Ak nepomoze, tak idealne naformatovanie disku a cista instalacia Windowsu.