Mobilný diár
Mobilný diár
čaute, máte nejakú aplikáciu ako mobilný diár ? Nie kalendár ale nejaký dobrý diár, normálny papierový nechcem lebo by som ho nikde so sebou nenosil 
Re: Mobilný diár
Ako diár používam práve kalendár v mobile. Neviem čo iné by sa dalo takto použiť.
Pilifo díky nejaký takýto zoznam som chcel
keby mal niekto osobnú skúsenosť tak uvítam nejaký feedback 
ColorNote
nooo toto vyzerá najlepšie, je celá aplikácia free alebo sa tam niečo dokupuje ?
free
zaloha na cloud bez registracie, treba len google konto
zaloha na cloud bez registracie, treba len google konto
A aké máš teda požiadavky na diár, keď ti stačí jednoduchý program na poznámky?
Colornote používam roky.
Colornote používam roky.
No hlavne zapisovanie udalostí ktoré ma čakajú a deadlinov ktoré musí splniť (viem že sa to dá aj do kalendára ale kalendár od lenovo je naprd) plus nastavenie upozornení, poznámkový blok, prípadne by bolo fajn ale to neviem či ten color note má zdieľaníe týchto fíčurov s niekým iným (napr priateĺkov aby sme si vedeli lepšie zladiť čas)
Tak na to sa hodí skôr business kalendár bez obyčajné poznámky colornote...
sak google calendar, mozno v kombinacii s google keep. my takto mame s manzelkou "rodinny" kalendar kde zdielame spolocne udalosti (hlavne aby som ja na ne nezabudal
)
baldorex - máš nejaký konkrétny business kalendár na mysli ?
no ono to asi aj tak skončí na obyčajnom kalendári prípadne ten colornote
no ono to asi aj tak skončí na obyčajnom kalendári prípadne ten colornote
Konkrétne toto napríklad.
https://play.google.com/store/apps/deta ... nix.bizcal
Mám tam asi 10 kalendárov/agiend, farebne rozlíšené...takže firemné zákazky, voľný čas, šport, kalendáre rodinných príslušníkov (ich zobrazenie si zapínam/podľa potreby) viem rozoznať hneď na mesačnom náhľade, takže sa mi ľahšie plánujú ďalšie udalosti.
Ďalej si tam vieš pridať úlohy ako nákupný zoznam atď...
Ak ti ale stačí colornote, toto bude ako delo na muchu.
Ja colornote používam na rýchle poznámky, keď si chcem napríklad poznačiť hĺbku dezénu pneumatiky. Ten kalendár tam je na menšej úrovni ako kalendár v tvojom mobile.
A keď teda naozaj chceš používať to colornote, tak ty nehľadáš diár, ale program na poznámky a to potom skús aspoň google keep. Oproti colornote má výhodu že môžeš písať poznámky aj na pc a k poznámke vieš pridať fotku, čo sa hodí dosť často.
https://play.google.com/store/apps/deta ... nix.bizcal
Mám tam asi 10 kalendárov/agiend, farebne rozlíšené...takže firemné zákazky, voľný čas, šport, kalendáre rodinných príslušníkov (ich zobrazenie si zapínam/podľa potreby) viem rozoznať hneď na mesačnom náhľade, takže sa mi ľahšie plánujú ďalšie udalosti.
Ďalej si tam vieš pridať úlohy ako nákupný zoznam atď...
Ak ti ale stačí colornote, toto bude ako delo na muchu.
Ja colornote používam na rýchle poznámky, keď si chcem napríklad poznačiť hĺbku dezénu pneumatiky. Ten kalendár tam je na menšej úrovni ako kalendár v tvojom mobile.
A keď teda naozaj chceš používať to colornote, tak ty nehľadáš diár, ale program na poznámky a to potom skús aspoň google keep. Oproti colornote má výhodu že môžeš písať poznámky aj na pc a k poznámke vieš pridať fotku, čo sa hodí dosť často.
parádička díky idem stiahnuť rovno ten business calendar, a skúsim ten google keep tá možnot pridať fotku je užitočná niečo také sa mi hodí
A ešte som zabudol dodať, že konkrétnu poznámku v google keep vieš dať zdieľať ďalším ľuďom, ktorý ju môžu čítať a upravovať.
nazdaar to je paráda, Už mám ten busineess kalendár, je pekný prehľadný. Ešte ten keep musím stiahnuť