na jednom meetingu som u kolegu videl, že mal bezdrôtovú myš s úchytom (držiakom) priamo na notebooku. Myšku do držiaku vložil a nemusel ju prenášať v ruke. Bohužiaľ nepamätám si kto to bol, preto sa obraciam s prosbou o pomoc na Vás. Skúšal som googliť, aj po stránkach obchodov ale asi som to prehliadol, alebo zle zadal názov
Myš s držiakom na NTB
Myš s držiakom na NTB
Ahojte,
na jednom meetingu som u kolegu videl, že mal bezdrôtovú myš s úchytom (držiakom) priamo na notebooku. Myšku do držiaku vložil a nemusel ju prenášať v ruke. Bohužiaľ nepamätám si kto to bol, preto sa obraciam s prosbou o pomoc na Vás. Skúšal som googliť, aj po stránkach obchodov ale asi som to prehliadol, alebo zle zadal názov
Viete mi prosím niekto poslať priamo link na produkt ak to poznáte? Ďakujem
Re: Myš s držiakom na NTB
moja žena má tiež takú myš. síce držiak nepoužíva. je to niečo od A4 tech, ale teraz neviem ani kde tá myška je. zajtra pohľadám.
Inak som pozeral net a taký model som nenašiel v predaji. má ju asi 3-4 roky...
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2018, 15:46)
tak je to Genius, obchodný názov tej featury je Stick-N-Go
Inak som pozeral net a taký model som nenašiel v predaji. má ju asi 3-4 roky...
//autoeditácia príspevku (06 Mar 2018, 15:46)
tak je to Genius, obchodný názov tej featury je Stick-N-Go