Elektricka kolobezka vs skuter
Re: Elektricka kolobezka vs skuter
existuje
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Máš iný Google ako ostatní? normálne ju nájde.butthead napísal:Neviete prosim niekto, ci existuje m365 youth edition ? Na googli som ho nenasiel a jeden mi tvrdi, ze taku kupil...
-
RATZINGER666
Darca
chcel by som sa spytat na realne skusenosti, ci ta Xiaomi kolobezka M365 vytiahne cca 90kg cloveka do prudsieho, cca 1,5km dlheho kopca bez problemov, alebo sa trapi a vyznamne to poznat na znizeni dojazdu a maximalnej rychlosti, dakujem 
ja mam 80kg. v BA pri kukurici, smerom hore po pionierskej som mal dost problem a musel som jej pomahat aby daco zvladla.. na obrazku to moc prudko nevypada, ale tam na konci to robilo celkom problem. https://www.google.sk/maps/@48.168661,1 ... 312!8i6656
-
tacosi
Moderátor
na znizeni dojazdu a maximalnej rychlosti to poznat bude urcite.Do akej miery to moze posudit niekto z vlastnikov tuto.
Do kopca dostanu baterie zabrat,tym padom sa dojazd vyraznejsie skracuje a samozrejme nemozes pocitat z maximalkou.
Do kopca dostanu baterie zabrat,tym padom sa dojazd vyraznejsie skracuje a samozrejme nemozes pocitat z maximalkou.
-
RATZINGER666
Darca
sharky-no: dakujem
to iba na takom kratkom useku? mal si ju plne nabitu? alebo pomahas do kopca vzdy?
tacosi: to mi je samozrejme vsetko jasne, ide mi samozrejme o tu mieru a skusenosti vlastnikov...
tacosi: to mi je samozrejme vsetko jasne, ide mi samozrejme o tu mieru a skusenosti vlastnikov...
siel som sice tade len raz, ale bola plne nabita, takze to nebolo nedostatkom stavy.. mal som aj nejaky batoh na sebe, takze aj to mohlo zohrat rolu, kazdopadne do kopcov to citis ze to potrebuje pomoct, ale bolo to len par odrazov aby sa trocha rozbehla, lebo som tam schadzal z chodnikov a v podstate zastavoval, a nemala sancu sa rozbehnut bez pomoci
dakujemCheZteR napísal:existuje
Nie u kazdeho vyhladava rovnako.tacosi napísal: Máš iný Google ako ostatní? normálne ju nájde.
ja mam cca 90 kg aj s vecami na sebe. no podla mna nevytiahne, ale tak zajtra tu kolobezku idem vyskusat, uvidime.RATZINGER666 napísal:chcel by som sa spytat na realne skusenosti, ci ta Xiaomi kolobezka M365 vytiahne cca 90kg cloveka do prudsieho, cca 1,5km dlheho kopca bez problemov, alebo sa trapi a vyznamne to poznat na znizeni dojazdu a maximalnej rychlosti, dakujem
-
JorgeSalinas
Novice
Ahoj, STomko, mam otazku. Neviem ako a kde inak sa ta to spytat.STomko napísal:Za 399 je na tomtop.com a zaplatia clo a dph za teba. Objednaval som od nich xiaomi mi drone 4k a prisiel za 8 dni bez dodatocnych poplatkov.
Zaujima ma ten TomTop. Nevedel som sa nikde k tej info dopracovat - a sice info ohladne toho ze zaplatia DPH a clo.... Naozaj tak robia? Nevies, kde by som si to mohol tuto info potvrdit, resp. najst?
Nasiel som fajn dron u nich za fajn cenu. A dost ma to laka...
Dakujem ti vopred...
Vacsinou to maju napisane priamo pri tovare, ak preplacaju clo/dph. Ved daj link na dron co chces kupit.
-
JorgeSalinas
Novice
Ahaaa to myslis to ze ak je tam Duty free shipping, ze sa na to mozem spolahnut ze uz ziadne clo ani nic navyse k cene nebudem platit?STomko napísal:Vacsinou to maju napisane priamo pri tovare, ak preplacaju clo/dph. Ved daj link na dron co chces kupit.
https://www.tomtop.com/p-rm7999w-us.htm ... 4uIvl3V5KQ
DJI Spark 12MP HD Camera RC Drone Quadcopter - BNF
WIFI FPV / 12MP Camera / 2-Aixs Gimbal / Gesture Function / we will pay tariffs in advance when the ship to Europe
WIFI FPV / 12MP Camera / 2-Aixs Gimbal / Gesture Function / we will pay tariffs in advance when the ship to Europe
-
JorgeSalinas
Novice
Hej, hned chvilu po odoslani textu sem som si to vsimol.STomko napísal:DJI Spark 12MP HD Camera RC Drone Quadcopter - BNF
Nemohol by si mi posunut nejaku inu kontaktnu platformu? Este by som sa rad spytal na nejake veci ohladne nakupu z Tomtop a bolo by to ovela rychlejsie a pruznejsie. Teda ak ti to neprekaza (hocijaky mail, co malo pouzivas alebo cokolvek). Bolo by to naozaj len par otazok.
Ved to funguje tak ako vsetky ostatne obchody. Objednas, zaplatis, a cakas.
-
JorgeSalinas
Novice
To mi je jasne, na to sa ani nepytam.STomko napísal:Ved to funguje tak ako vsetky ostatne obchody. Objednas, zaplatis, a cakas.
Skor som sa chcel opytat na spolahlivost. A ci pripadne komunikuju, ak treba, resp. ci si nepocul o tom, ze by mal niekto problem s dodanim tovaru (dostal by iny, aleb pokazeny...)... A tak, ci skratka je to jeden z tych doveryhodnych cinskych eshopov ako Gearbest aleb Banggood. Lebo s Tomtop nemam vobec, ale ze vobec skusenost.
Objednanych zopar veci, vsetko prislo ako malo. Negativnu skusenost teda nemam, len pozitivnu.
-
JorgeSalinas
Novice
To ma tesi. A okrem toho drona si kupoval potom tie veci ostatne lacnejsie ci tiez drahsie?STomko napísal:Objednanych zopar veci, vsetko prislo ako malo. Negativnu skusenost teda nemam, len pozitivnu.
-
tacosi
Moderátor
Jasne,pretoze zistili,ze po soft 1.5.1 sa da na kolobezke preprogramovat co sa len zachce. Ci uz zvysit vykon,rychlost,tempomat a t.d.
To o hacknuti je uz len zasterka.
To o hacknuti je uz len zasterka.
na toto sme prisli v robote davno, ze clovek zastavi na cervenej na kolobezke, ty ak si v dosahu BT tak sa staci pripojit a mozes si robit co chces, napriklad mu ju zablokovat