Xbox One - tipy, rady, skúsenosti
Re: Xbox One - tipy, rady, skúsenosti
Mám xbox 360 s kinectom, hrám hlavne kinect hry a wot.
Chcel som kúpiť x one s kinectom, ale je to šialene drahé, kinect hry nie sú spätne kompatibilné, čo je pre mňa najväčší fail.
Čiže xbox 360 si nechám a mám na výber samotný x one a ps4.
Ak si platíš gold, výhoda sú hry zdarma pre xbox - toto ja nevyužijem, takže slabý argument. Gold si platím kvôli tankom.
Ak si kúpim ps4, tak môžem zrušiť gold, lebo na ps4 môžem hrať tanky bez premium členstva.
Ps4 má brat, vymakaná konzola, krásna grafika, na ovládač som si rýchlo zvykol.
Ako majiteľa xbox 360 ma nič nemotivuje pre xbox one bohužiaľ, u mňa je to tak 70/30 v prospech ps4.
Chcel som kúpiť x one s kinectom, ale je to šialene drahé, kinect hry nie sú spätne kompatibilné, čo je pre mňa najväčší fail.
Čiže xbox 360 si nechám a mám na výber samotný x one a ps4.
Ak si platíš gold, výhoda sú hry zdarma pre xbox - toto ja nevyužijem, takže slabý argument. Gold si platím kvôli tankom.
Ak si kúpim ps4, tak môžem zrušiť gold, lebo na ps4 môžem hrať tanky bez premium členstva.
Ps4 má brat, vymakaná konzola, krásna grafika, na ovládač som si rýchlo zvykol.
Ako majiteľa xbox 360 ma nič nemotivuje pre xbox one bohužiaľ, u mňa je to tak 70/30 v prospech ps4.
Tak ak ti ide o WoT tak si kúp PS4 a rovno si ma pridaj... 
Ale účty nie sú prenosné a ani medzi 360 a X1.
Čo sa týka WoT na PS4 je to kompletne F2P a multiplayer funguje aj bez Plus členstva, čo nie je vždy pravidlo ani u F2P hier.
Ale účty nie sú prenosné a ani medzi 360 a X1.
Čo sa týka WoT na PS4 je to kompletne F2P a multiplayer funguje aj bez Plus členstva, čo nie je vždy pravidlo ani u F2P hier.
Otázka je, koľko to f2p bez prémium vydrží.
.
S kúpou to nie je nejak extra vážne, mám to v pláne, ale nič ma do toho netlačí, keďže to čo chcem mám kde hrať.
Len som si robil prieskum a predbežne porovnával
S kúpou to nie je nejak extra vážne, mám to v pláne, ale nič ma do toho netlačí, keďže to čo chcem mám kde hrať.
Len som si robil prieskum a predbežne porovnával
Celú generáciu, podmienky sú nemenné.
Ponukam zdielanie acc: AC Unity,Far Cry 4,EA Access,Live Gold---60€
Alebo zdielanie navzajom
Alebo zdielanie navzajom
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Mam na predaj digitálnu verziu Assassins creed unity za 7€, ak máte niekto záujem tak pm
-
iceman1414
Medium Star
Nezahral by niekto fortnite, alebo fifu 17? Ak hej tak si ma pridajte gervinho14.
Kedze X360 je uz stary a nevychadzaju nan hry, tak najlepsie budes mat ist rovno do novsieho One, je uz na tebe ktory z nich. Podpora Kinectu tam je.