Aké nové slúchadlá?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Ryan Giggs
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aké nové slúchadlá?

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Nehraju.
radko.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa radko. »

To je tvoj názor. Podľa mňa hrajú.
Ryan Giggs
VIP
VIP

To nie je môj nazor, to je fakt.
Koľko inych si počul? Už len take KZ (hociktore), ktore su o dosť lacnejšie hraju o galaxiu lepšie.
radko.
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa radko. »

KZ som nemal. Mne vyhovujú a očividne aj viacerým ľuďom, samozrejme ak tebe nie tak to je normálne :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je fajn, ze si spokojny. Ale to ze niekomu nieco vyhovuje, nie je meritko kvality. Ani, ze je to vyhodna kupa.
16Pedro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 16Pedro »

Ahojte. Priateľka bude mat narodeniny a chce nejaké bluethoot slúchadla. Take veľké cez hlavu. Chcel by som sa poradiť pretože sa do toho vôbec nevyznám či by ste mi nejaké odporučili a podmienky sú že aby dali napojiť aj na iPhone, aby boli biele a cca do 60 EUR. Dakujem :)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Obavam sa že pri takto špecifickych podmienkach toho veľa nenajdeš. napadaju mi snaď jedine Urbanears Plattan Adv.
https://www.snowboard-zezula.sk/sluchad ... sid=174119
16Pedro
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 16Pedro »

A keby cenu je do 100Eur je to lepšie ?:)
Ryan Giggs
VIP
VIP

Ono tam ten vyber zužuje hlavne podmienka tej bielej farby. Za 100€ Audio-Technica ATH-AR3BT.
DropDead
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DropDead »

Ryan? Vedeli by sme nájsť nejaké bezdrôtové slúchadlá aj s mikrofónom s aspoň 8-10 hodinovou výdržou? Niečo som pozrel, prirodzene som skočil hneď na Alzu, tak od boku strelím:
- Sennheiser HD 4.40 https://www.alza.sk/sennheiser-hd-4-40-bt-d4946034.htm , na Amazone 120€
- Soundmagic BT100 https://www.alza.sk/soundmagic-bt100-d4669780.htm (ak môžeme veriť ich webu, tak teoreticky HP150 s mikrofónom a bezdrátové ale to sa mi nechce veľmi veriť, príde mi to "too good to be true"), cena 151€ na hej.sk
- Senny HD 4.50 https://www.alza.sk/sennheiser-hd-4-50- ... 946035.htm , na Amazone za 147€
- Bose Soundlink Wireless II https://www.alza.sk/bose-soundlink-ae-w ... 783598.htm , na Amazone za 180€
Z Amazon stránky sa mi zdalo, alebo to vyzerá, že rozdiel medzi 4.40 a 4.50 je v podstate len v aktívnom potlačení hluku?

Pozeral som ešte AT SR5BT a AR5BT ale tie majú nanešťastie mikrofón len na kábli.

Ak je to nereálny alebo rozpočet plný kompromisov, tak pokojne povedz - je to pre známeho ale ten má rozum, ten pochopí, že ak zvukovo to nebude znieť aspoň ako Cloud-y, tak nemieni to vôbec riešiť.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Neviem na ake použitie to ma byť, ale ak nevadi veľkosť, BT100 su vynikajuce (na pomery BT). Tie zvyšne čo maš vo vybere sa nechytaju, Bose nemaju ani aptx.
DropDead
Addict
Addict

Ospravedlňujem sa, jo, budú na doma. Ďakujem, dám vedieť.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Len ked pises ze znamy ma rozum, nechapem preco kupuje BT na doma. To velmi rozumne nie je.
DropDead
Addict
Addict

Rozum má ale taktiež má nevysvetliteľnú alergiu na kábel. Niektoré vojny proste nevyhráš...
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

ked uz spominate kable :roll:

kupoval som si herne sluchadla asi rok dozadu a tiez bola hlavna podmienka bez kablov !! pretoze sa mi vzdy sluchadla strasne motali a mal som na to nervy, nakoniec som kupil tie RGB Wireless od Corsairu, stali nieco okolo 100 euro, hrali dost dobre a dosah bol tiez vyborny, niekedy az do kuchyne. problem bol ze mi zacali sustat pri pesnickach (ano viem ze na to su lepsie sluchadla) bol to zvlastny bug, ked som pustil pesnicku od zaciatku a nechal ju hrat tak to bolo ok ale ked som preskocil do stredu povedzme tak to sustalo, no nic reklamoval som ich 3x a vratili mi peniaze

dalsie som kupil Steelseries Arctics 5 (kablove), perfektny dizajn celkom ok cena, co sa tyka hrania pridu mi menej kvalitne ako Corsairy, maju aj seriu 7 kde su bez kablov ale hovorim si skusim kabel

cakal som ze ked si kupim "drahsie" sluchadla tak ten kabel bude o nieco kvalitnejsi, no mylil som sa, mota sa to jak je*** az mam pocit ze mam v izbe vlhko a nejak to ten kabel zmotava, pretoze po rozmotani toho kabla sa zas vrati do polohy zmotania ako by ten kabel mal pamatovy material ktory sa zmoce naspat, je na to nejake riesenie? da sa to uchytit nejakymi kablovymi uchytkami?

problem je ze USB port a moja hlava je od seba mozno tak meter takze ten kabel nemozem plne vyrovnat aby bol napnuty tak sa mota
Ryan Giggs
VIP
VIP

To ze si kupis drahsie sluchadla, neznamena automaticky ze budu lepsie. Obzvlast ked kupujes odpad od pocitacovych firiem. Tak to sa dobreho zvuku nedockas. Obzvlast ked je to usb. A ani lepsieho kabla.
Blade800
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blade800 »

Ryan Giggs napísal:To ze si kupis drahsie sluchadla, neznamena automaticky ze budu lepsie. Obzvlast ked kupujes odpad od pocitacovych firiem. Tak to sa dobreho zvuku nedockas. Obzvlast ked je to usb. A ani lepsieho kabla.
nekupoval som ich na hudbu, hraju dostatocne dobre
Ryan Giggs
VIP
VIP

To je uplne jedno či je to na hudbu. To na tom nič nemeni.
DropDead
Addict
Addict

Ryan Giggs napísal:Neviem na ake použitie to ma byť, ale ak nevadi veľkosť, BT100 su vynikajuce (na pomery BT). Tie zvyšne čo maš vo vybere sa nechytaju, Bose nemaju ani aptx.
Môžme nakoniec sa pozrieť ešte raz? Segýň vychytil nejaký posledný predtým vrátený kus, ktorý má niečo s baterkou a ide len na kábli.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Hm, to sa tak tazko zhanaju?
Z inych potom najskor ATH-AR5BT.
Napísať odpoveď