Waze
Re: Waze
ako tam aktivujem voice commands..? https://www.wikihow.com/Enable-Voice-Commands-in-Waze tu to je pekne ukazane, ale tam voice commands nemam..
Píšeš, že sa dá zadať neskôr. Mne to ale ide len tak, že nahlásim napr. hliadku tam kde sa skutočne nachádza a podľa GPS ju tam waze zaznačí. Ale keď je pumpa 5km ďalej, alebo iné miesto kde môžem zastaviť, tak tú hliadku mi zaznačí až tam.baldorex napísal:Zadanie je na 2 kliky, zaberie to menej pozornosti ako nastavenie teploty klimatizácie či stanice rádia.
Popis situácie sa dá pridať aj neskôr, po zastavení na pumpe či na červenej.
A ako to robíš? Tá udalosť by sa ti mala po chvíli sama odložiť do ľavého rohu a po zastavení na ňu klikneš, doplníš údaje a odošleš, vtedy tam budú pôvodné gps údaje.
Hlasové zadávanie u nás nie je oficiálne dostupné kvôli zatiaľ chýbajúcej jazykovej podpore. Aktivovať však ide jednoducho a udalosti treba hlásiť po anglicky.
Hlasové zadávanie u nás nie je oficiálne dostupné kvôli zatiaľ chýbajúcej jazykovej podpore. Aktivovať však ide jednoducho a udalosti treba hlásiť po anglicky.
ked len tak jazdim bez zadaneho ciela pripocitava to body?
mam nastavene udalosti len na mojej trase aby setrilo data, ked len tak jazdim bez zadaneho ciela zobrazi mi udalosti? radary hliadky a nebezpecenstva?
mam nastavene udalosti len na mojej trase aby setrilo data, ked len tak jazdim bez zadaneho ciela zobrazi mi udalosti? radary hliadky a nebezpecenstva?
Body by pripočítať malo, ale nie som si istý či sa to nemenilo.
Udalosti ti zobrazí, ale neupozorní.
Ak prídeš ku križovatke a 500m vpravo stojí hliadka, tak bez trasy ťa na ňu neupozorní, lebo Waze nevie či pôjdeš rovno, doľava, doprava....keď ale budeš mať trasu a pôjdeš doprava, ešte pred odbočením ti vyskočí upozornenie na hliadku....
Udalosti ti zobrazí, ale neupozorní.
Ak prídeš ku križovatke a 500m vpravo stojí hliadka, tak bez trasy ťa na ňu neupozorní, lebo Waze nevie či pôjdeš rovno, doľava, doprava....keď ale budeš mať trasu a pôjdeš doprava, ešte pred odbočením ti vyskočí upozornenie na hliadku....
Ide vám upraviť ceny paliva? Lebo mňa zameria za pár sekúnd, začne navigovať, všetko v pohode. Ale keď chcem upraviť cenu paliva, tak mi vyhodí hlášku (obrázok dole). Skúšal som potom nahlásiť auto na krajnici (v jednej zákrute) a nahlásilo ho presne tam, takmer hneď. Neviete kde môže byť problém?
No mne to fungovalo raz možno z 20, čo som v poslednej dobe skúšal. Mám taký pocit že odkedy mám nový mobil, ale pochybujem, že by to mohlo byť tým.
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2018, 13:31)
Tak dnes som to skúšal znovu. Stál som na parkovisku pri pumpe, na voľnom priestranstve, a nič. Žiadny signál a aby som to skúsil vonku
//autoeditácia príspevku (10 Feb 2018, 13:31)
Tak dnes som to skúšal znovu. Stál som na parkovisku pri pumpe, na voľnom priestranstve, a nič. Žiadny signál a aby som to skúsil vonku
Nie je to vôbec pri hraniciach. Skúšal som na shell, slovnaft, omv, tesco a gulf. Mobil mi nespadol, má necelé 3 mesiace. Myslím, že keby to bolo anténou, tak nefunguje nič, nie len jedna funkcia v jednej aplikácii.