Čo nové by ste privítali na fóre?
Re: Čo nové by ste privítali na fóre?
Dakujem.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2018, 9:28)
Chybaju mi funkcie z noveho fora phpBB, aktualizacia by velmi pomohla.
Niekolko zaujimavych funkcii:
- velka ikona pre nove prispevky, nebolo by nutne klikat na tie mini-ikonky
- oznamenie o citovani uzivatela, odkaz s poctom prispevkov, takze uzivatel by uz nezmeskal reakcie
- oznacenie prispevkov kde je prispevok uzivatela v prehlade (bodka na ikone)
Urcite aj vela dalsich funkcii pre uzivatelov aj moderatorov.
//autoeditácia príspevku (11 Feb 2018, 9:28)
Chybaju mi funkcie z noveho fora phpBB, aktualizacia by velmi pomohla.
Niekolko zaujimavych funkcii:
- velka ikona pre nove prispevky, nebolo by nutne klikat na tie mini-ikonky
- oznamenie o citovani uzivatela, odkaz s poctom prispevkov, takze uzivatel by uz nezmeskal reakcie
- oznacenie prispevkov kde je prispevok uzivatela v prehlade (bodka na ikone)
Urcite aj vela dalsich funkcii pre uzivatelov aj moderatorov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Je v plane upgrade na phpBB 3.2, len napr. budu chybat niektore mody, najma Karma.
Dakujem za odpoved. Uz aby to bolo.
Pre niekoľko ľudí to bude dar od Bohahojko napísal:len napr. budu chybat niektore mody, najma Karma.
Alebo marxa, ale pre neho to je zajedno 
-
weroro
Flash coder
Hojko: Poslednú migráciu kódil Audiotrack, myslíš, že sa nezmotá, aby ostali všetky doplnky?
-
hojko
Site Admin
Pride ku kompletnemu reinstallu servera, aj web servera, nasadenie PHP 7.2, cistej instalacie fora a naslednej migracie. Cize to bude len so zakladnymi modmi, ktore phpBB vo verzii 3.2 ponuka. Cize vypadne kopa modov ako su hry, karma, zalozky, hladanie v teme atd..., ale niektore z toho su uz priamo integrovane v novom phpBB. Je vydana aj karma, ale bola zrusena a nie je dokoncena/doladena: https://github.com/jbreu/phpBB-Reputation-System
A kedy to asi bude?
-
hojko
Site Admin
To tazko povedat, kedze ten upgrade je dost masivny. A treba to najskor rozbehat na kompletnej zalohe fora. Nechcem uviest presny datum, snad do leta.
-
mirak2
Hardcore addict
kedze karma zrejme odide do vecnych lovist, bude aj rebricek najkarmovanejsich prispevkov?
cisto zo zaujimavosti by ma zaujimalo, ci tam budu vtipy, helpful prispevky alebo politicke nazory...
Privítal by som dôkladnejšie/ráznejšie následky toho, keď si pridáme "nepriateľa," lebo stále to tam otravne svieti, aj keď sa nezobrazuje celý príspevok. Po 10 rokoch na fóre som túto funkciu využil prvýkrát a teda dostatočne ma neuspokojila. Ideálne by som si to predstavoval ako úplné "vymazanie" z "vlastného" hojka.
Prípadne, ako bude táto oblasť riešená v spomínanom upgrade?
Prípadne, ako bude táto oblasť riešená v spomínanom upgrade?
Pretože nič nie je na diskusnom fóre lepšie ako zbaviť sa nazorovych oponentov a zostať zavretý vo svojej vlastnej bubline, bravo 
-
mirak2
Hardcore addict
inspired by sudr. Blaha
Áno, a tých takmer 20 000 príspevkov som si písal sám so sebou. Ale ako sa hovorí, všetko má svoje hranice. A obsesia je vážna vec.mirak2 napísal:inspired by sudr. Blaha
S kym mas taky problem? S oponentami o politike co ti davaju protiargumenty? Diskutovat bez oponenta moze Fica alebo Danko na TA3.
Myslím, že je evidentné, o koho ide. Argumenty sú fajn, ale v tomto prípade sa nevyskytujú, naopak sa vyskytuje otravná znôška lží a nezmyslov, preto tento krok.
Neviem o koho ide a je mi to jedno. Politiku kliknem len obcas, ale ak by som mal byt napriklad beardie, tak voci nemu si slabucky diskuter, zvladnes len linknut clanok, ktory si ani len neprecitas a ked dostanes argumentaciu z jeho strany, tak si skoncil. Kedysi som mal na fore niekoho ignorovaneho, uplne to stacilo. Jeho prispevky som nevidel, bola tam iba daka hlaska, ze napisal prispevok a ci ho chcem zobrazit ci nieco take, uz si nepamatas. V com je problem, aj ta hlaska ti vadi, pretoze mas problem, ze si bol rozobraty argumentami?
-
lekoklatik
VIP
Neviem uz presne ako funguje ta funkcia priatel ale ked ja nechcem niekoho citat tak sa mi zobrazuje len toto
Asi je to ten nepriatel.
Ja osobne to mam tak, ze ked nahodou natrafim na nejaky prispevok od mojho nepriatela a nahodou dostanem to nutkanie si predsa len tuknut na tlacidlo zobrazit prispevok, velmi rychlo si pripomeniem preco mam daneho uzivatela v nepriateloch uz po niekolkych slovach
Takze takychto uzivatelov filtrujem fakt ojedinele, i ked ked tak teraz pozeram tak sa mi to tam uz za tych par rokov nazbieralo
Dva krat si premysli koho chces ignorovat a ignoruj teda.
Podla mna je ta funkcia skvela.
Neklikaj na vsetko co vidis
Ja osobne to mam tak, ze ked nahodou natrafim na nejaky prispevok od mojho nepriatela a nahodou dostanem to nutkanie si predsa len tuknut na tlacidlo zobrazit prispevok, velmi rychlo si pripomeniem preco mam daneho uzivatela v nepriateloch uz po niekolkych slovach
Takze takychto uzivatelov filtrujem fakt ojedinele, i ked ked tak teraz pozeram tak sa mi to tam uz za tych par rokov nazbieralo
Dva krat si premysli koho chces ignorovat a ignoruj teda.
Podla mna je ta funkcia skvela.
Neklikaj na vsetko co vidis
Hugo ma problem so mnou. Na zaciatku roka sa nedokazal zmierit s tym, ze som poukazal na to, ze nielen podla platneho zakona ale aj v realite su komunizmus a nacizmus to iste: rezimy smerujuce ku potlacaniu prav a slobod a ku sposobeniu velkej ujmy. Jeho reakcia bola, ze si mam medzi jeho 20 tisic prispevkami najst, kde vysvetluje vsetky odnoze komunizmu, a to ku ktorym sa hlasi. Este sa pokusil diskutovat tak, ze predlozil zoznam povinnej literatury a vraj ma bude ignorovat do vtedy, kym ju vsetku neprecitam a nebude reagovat na jeho linky podla nej.
Nuz a poslednych 6-7 dni som napriek jeho ingoracii reagoval na to co postoval, najma za pouzitia toho co pouzil v zime. Tak sa mu asi nepaci, ze musi vidiet aspon cast mojej otvorenej kritiky jeho vysnivaneho rezimu, alebo pripomienok toho, ako pokrytecky diskutuje.
Nuz a poslednych 6-7 dni som napriek jeho ingoracii reagoval na to co postoval, najma za pouzitia toho co pouzil v zime. Tak sa mu asi nepaci, ze musi vidiet aspon cast mojej otvorenej kritiky jeho vysnivaneho rezimu, alebo pripomienok toho, ako pokrytecky diskutuje.
Na beardieho nereagujem už nejakú dobu (čiže pôvodne som to riešil takto), pretože to takisto stratilo zmysel, nešlo o diskusiu, ale trolling. Avšak beardie aspoň nemá obsesívnu potrebu reagovať na všetko čo napíšem, navyše ani takým primitívnym spôsobom. Čiže nehodnoť moje argumenty, keď sám napíšeš, že na Politiku klikneš len občas a vidíš, potom dospeješ k mylným dojmom.heker napísal:Neviem o koho ide a je mi to jedno. Politiku kliknem len obcas, ale ak by som mal byt napriklad beardie, tak voci nemu si slabucky diskuter, zvladnes len linknut clanok, ktory si ani len neprecitas a ked dostanes argumentaciu z jeho strany, tak si skoncil. Kedysi som mal na fore niekoho ignorovaneho, uplne to stacilo. Jeho prispevky som nevidel, bola tam iba daka hlaska, ze napisal prispevok a ci ho chcem zobrazit ci nieco take, uz si nepamatas. V com je problem, aj ta hlaska ti vadi, pretoze mas problem, ze si bol rozobraty argumentami?
lekoklatik: Áno, funguje to tak. Ako je to postačujúce, ale zaujíma, ako bude táto alebo podobná funkcia fungovať po avizovanom upgrade? Vie sa?
Inak presne som čakal, kedy sa ten zjav zjaví aj tu.