ZOH 2018
Re: ZOH 2018
Rad by som si pozrel nasich, aj hokej, tiez curling, len skoda ze to ide v tak zlom case, navyse uz nieco zrusili ci presunuli, takze ked si clovek privstane len kvoli tomu, uz nezaspi...
Snowboarding - slopestyle s Medlovou presunuli na pondelok rano o druhej, vtedy uz malo byt finale, v rovnakom case by malo byt uz finale, taktiez v rovnakom case bude prve kolo obrovskeho slalomu kde bude Vlhova, ale to este mozu presunut.
Ak mate stranku kde su oznaceni Slovaci (alebo moznost filtra) a vsetky presuny uvadzaju aj s nahradnym terminom, napiste, na sport.sk je zjazd oznaceny ako "zruseny", bez nahradneho terminu, snowboarding ani nebol oznaceny a zajtra je tam finale aj ked vtedy bude len kvalifikacia.
Snowboarding - slopestyle s Medlovou presunuli na pondelok rano o druhej, vtedy uz malo byt finale, v rovnakom case by malo byt uz finale, taktiez v rovnakom case bude prve kolo obrovskeho slalomu kde bude Vlhova, ale to este mozu presunut.
Ak mate stranku kde su oznaceni Slovaci (alebo moznost filtra) a vsetky presuny uvadzaju aj s nahradnym terminom, napiste, na sport.sk je zjazd oznaceny ako "zruseny", bez nahradneho terminu, snowboarding ani nebol oznaceny a zajtra je tam finale aj ked vtedy bude len kvalifikacia.
Presuva sa to kvoli silnemu vetru. Ved aj biatlonisti sa trapia na strelbe, nie to este skoky pri ktorych ich moze neprijemne odfuknut. Tu je k tomu clanok - https://sport24.pluska.sk/zimne-olympij ... start.html
Včera smola pre Nasťu, ale s 3 trestnými okruhmi bohužiaľ nemohla počítať s ničím, hoci bežecky bola o triedu lepšia od ktorejkoľvek inej biatlonistky, o to je to väčšia škoda.
Dnes fantastický výsledok Čecha Krčmára, ktorý išiel parádne a aj streľba mu vyšla na výbornú. Naopak asi jeden z topfavoritov Francúz Fourcade hneď na prvej streľbe v ľahu 3 mimo, to musí byť frustrujúce, hlavne keď posledných 18 veľkých pretekov vo svete skončil vždy na pódiu, ale aj toto je tá krása olympiády.
Dnes fantastický výsledok Čecha Krčmára, ktorý išiel parádne a aj streľba mu vyšla na výbornú. Naopak asi jeden z topfavoritov Francúz Fourcade hneď na prvej streľbe v ľahu 3 mimo, to musí byť frustrujúce, hlavne keď posledných 18 veľkých pretekov vo svete skončil vždy na pódiu, ale aj toto je tá krása olympiády.
Najradšej mám hokej a skoky na lyžiach. K hokeju som sa už vyjadroval a skoky na lyžiach mám dosť rád. Je to velmi nepredvídatelný šport a to je na tom to pekné. Fandím Polsku,Slovinsku, ale Nemecko a Norsko su hlavný ašpiranti na uspech. Prípadne Rakusko, ale už nie su tak dobrý ako pred 15 rokmi ked skákal Koch,Mongernstern,Kofler atd.
Zjazd a Biatlon ma akosi nechytili, ale sú tam aj športy ktoré ma ešte menej zaujmajú
Od Slovenskej výpravy moc toho neočakávam, max 1 medaila bude, aj to nie zlatá.
Zjazd a Biatlon ma akosi nechytili, ale sú tam aj športy ktoré ma ešte menej zaujmajú
Od Slovenskej výpravy moc toho neočakávam, max 1 medaila bude, aj to nie zlatá.
Vie mi niekto vysvetliť rozdiel medzi skoky a lety na lyziach?
Skoky - klasicke mostiky ako 90, 120 a podobne. Lety su na mamutom mostiku, cize skacu 200 az 250 metrov.
Ďakujem, som si ešte nikdy nevšimol výraz lety na lyziach.
Tak nakoniec sa kvalifikacia v Snowboardingu celkom zrusila a do finale postupili vsetky, start by mal byt v noci na pondelok 2:00.
To uz bolo zrusene v nedelu doobeds nasho casu, dal som tam cez obed aj odkaz.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ja si rad pozriem akykolvek sport, ale tato olympiada je casovo dost nepriazniva pre europskeho divaka. privstanem si jedine na hokej s USA (4:00) a druhe kolo slalomu zien. ine sporty pozriem len ked budu doobedu nasho casu
-
mirak2
Hardcore addict
vancouver bol casovo nepriaznivejsi podla mna. zaujimave eventy su vacsinou okolo vecera, co z korey znamena, ze su doobeda nasho casu, z vancouveru to znamenalo hlboku noc.
mylsíte že zajtra sa môžeme dočkať nejakého zázraku s ruskom ? stávkové kancelárie nám nedávajú veľké śance, kurz +-11 
-
hojko
Site Admin
Zazraky sa deju, ale proti tym Rusom zrejme nie. Ta kvalita je neporovnatelna, navyse bez tych par hracov z NHL co mame, tak aj ti nam budu chybat.
-
guess.whoo
Redeemer
vidim to skor na kefu..bodaj by som sa mylil. vacsie sance nam davam v suboji s USA a proti Slovincom sme dokonca favoritom
Zajtra okrem hokeja ide slalom aj biatlon...
02:15 h ... ŽENY - slalom, 1. kolo (P. VLHOVÁ, V. VELEZ-ZUZULOVÁ)
05:45 h ... ŽENY - slalom, 2. kolo (P. VLHOVÁ, V. VELEZ-ZUZULOVÁ)
12:05 h ... ŽENY - individuálne preteky na 15 km (A. KUZMINOVÁ, P. FIALKOVÁ a spol.)
12:20 h ... SANE - MUŽI - dvojice (M. SOLČANSKÝ, K. STUCHLÁK)
13:10 h ... Hokej - SLOVENSKO - Olympijský tím Ruska (MUŽI)
02:15 h ... ŽENY - slalom, 1. kolo (P. VLHOVÁ, V. VELEZ-ZUZULOVÁ)
05:45 h ... ŽENY - slalom, 2. kolo (P. VLHOVÁ, V. VELEZ-ZUZULOVÁ)
12:05 h ... ŽENY - individuálne preteky na 15 km (A. KUZMINOVÁ, P. FIALKOVÁ a spol.)
12:20 h ... SANE - MUŽI - dvojice (M. SOLČANSKÝ, K. STUCHLÁK)
13:10 h ... Hokej - SLOVENSKO - Olympijský tím Ruska (MUŽI)
-
guess.whoo
Redeemer
zbytocne som vstaval...
Biatlon presunuty kvoli vetru, rovnako aj slalom
ten vietor tam robí poriadny problém, snaď to prinesie Kuzminovej šťastie 
-
guess.whoo
Redeemer
hokejisti zatial velmi dobry takticky vykon. Rusi si nejaky dlhodobejsi tlak ani sance nevytvorili. do poslednej tretiny ich zo satne moze vyprevadit frustracia a to nam moze hrat do karat