zdravím ľudia, pozer´m po nejaký formálnejších hodinkách ktoré majú aj nejaké inteligentné funkcie. Aspoň krokomer, tepomer a indikáciu notifikácií na mobile. Máte skúsenosti s nejakým konkrétnym modelom ?
//autoeditácia príspevku (09 Feb 2018, 13:43)
hmm nikto nič ?
vyberám hodinky
Re: vyberám hodinky
a aky mas mobil? cenova hladina? skusal si pouzit google? kde je toho miliarda..? chces hodinky s displejom? ci normalne rucickove? rucickove mozu mat nejake smart funkcie, ale neviem, ci uz maju aj merac tepu.. to by bolo potom vhodne hocjake smart okruhle, kde si nahodis formalny layout..
Mne sa páčia Fossil Hybrid Smartwatch, ale osobnú skúsenosť nemám...
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tie vyzeraju vyborne..videl si ich niekde aj na eshope s moznostou poslat k nam?
mám xiaomi Mi A1
ako pozeral som google, aj som našiel napríklad bml bwatch alpha sa mi páčia, ale chcel som aj nejaké alternatíve mať na výber, najradšej nejaké s displejom kde sa dá nastaviť ciferník
Našiel som ich na nemeckom Amazone, takže odtiaľ by si si ich mohol objednať...guess.whoo napísal:tie vyzeraju vyborne..videl si ich niekde aj na eshope s moznostou poslat k nam?
https://www.amazon.de/Fossil-Herren-Hyb ... WN+LEATHER
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hmm no recky nic moc
stale nic do 150e co by bolo ozaj schopne
inak som sa rozhodol že idem do tých bml čo som sem dával vyššie, vyzerajú celkom schopne a ak všetko bude fungovať ako má tak bude spokojný určite