bratova švagriná
bratova švagriná
Zdravím,
mám menšiu dilemu môj brat má pred svadbou cca 6 mesiacov a mal som možnosť spoznať jeho budúcu švagrinou a tak nejak sme sa spolu zaplietli. Viem ešte nie sme rodina ale cca o 6 mesiacov budeme. Aj keď nie blízka rodina ale budeme.
Myslite si že je morálne a korektne si začať niečo vážnejšie s budúcou bratovou švagrinou?
mám menšiu dilemu môj brat má pred svadbou cca 6 mesiacov a mal som možnosť spoznať jeho budúcu švagrinou a tak nejak sme sa spolu zaplietli. Viem ešte nie sme rodina ale cca o 6 mesiacov budeme. Aj keď nie blízka rodina ale budeme.
Myslite si že je morálne a korektne si začať niečo vážnejšie s budúcou bratovou švagrinou?
Re: bratova švagriná
Nevidím na tom nič čudné, veď to nie je tvoja sesternica 
Bratovej budúcej ženy sestra tak to je v pohode. Ak som to správne pochopil. 
Filip87 áno správne si to pochopil bratovej budúcej ženy sestra.
To je práveže fajn.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Nie je pokrvna rodina, ani nerozbijas existujuci vztah v rodine?
Jasne preco nie. Je tam nejake riziko, ze ked sa rozidete tak to bude chvilu pre brata a jeho zenu divne, ale tak ona na tom ma rovnaky podiel ako ty, tak co.
Jasne preco nie. Je tam nejake riziko, ze ked sa rozidete tak to bude chvilu pre brata a jeho zenu divne, ale tak ona na tom ma rovnaky podiel ako ty, tak co.
Mam znameho. 2 deti so zenou, 25 rokov manzelia. Rozviedol sa. A s kym teraz zije par rokov? So sestrou jeho byvalej zeny. Cize by som to videl ciastocne podobne ako u autora temy.
Ja tam nevidím žiadnu podobnosť s problémom autora tejto témy. Bratova švagriná je podľa mňa úplne v pohode.. problém (a podobnosť) bude až keď sa brat zahľadí do svojej švagriny.. a sranda bude, ak sa potom autor témy zahľadí do bratovej ženy. 
Nemyslím si, že by bol veľký problém, aj keby spolu nejaký čas chodili a potom sa rozišli. Ja som sestru svojho budúceho švagra videl za skoro 3 roky len raz. Druhýkrát to bude na svadbe a potom si myslím, že sa už neuvidíme. Nie je to žiadna blízka rodina, takže by som sa neobával toho, že by sa vzťahy v rodine narušili, ak by to náhodou nevyšlo, keďže potom by sa tí ľudia už vídať ani vôbec nemuseli...
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Oni dvaja sa vidat nemusia, ale tak da sa predpokladat ze manzelia sa budu vidat s oboma, a ked z jednej alebo druhej strany tam ostane po rozchode nejaka zla krv, moze to vyustit do tlaku cez nich.