Kingdom Come: Deliverance - novy graficky king
Kingdom Come: Deliverance - novy graficky king
alebo inac povedane, crysis engine at his best...
zacal som gameplay, zatial je to skoro ako film, lebo je tam viac cutscen ako gameplayu, asi si dal niekto zalezat na story, len dufam ze to tak nebude do konca... (edit, akoze tutorial, uz je toho menej, prva polhodka bola iba taka)
gameplay dobry, autori tak trosku spravili dayz/witcher/skyrim clon, takze potencial to ma, uvidime, nechcem sa unahlit.
co sa ale grafiky tyka, je to najlepsie na trhu co sa da zohnat...
zostava 1600X@1080ti zvlada tuto hru maxed v 1440p niekde medzi 35-60fps, zalezi na scene. odporucam SSD, kedze hra kadzy dialog separatne loaduje
vytazenie pamete 7,9GB (ale skoro cisty win install)
par screenov nizsie, na posudenie
zacal som gameplay, zatial je to skoro ako film, lebo je tam viac cutscen ako gameplayu, asi si dal niekto zalezat na story, len dufam ze to tak nebude do konca... (edit, akoze tutorial, uz je toho menej, prva polhodka bola iba taka)
gameplay dobry, autori tak trosku spravili dayz/witcher/skyrim clon, takze potencial to ma, uvidime, nechcem sa unahlit.
co sa ale grafiky tyka, je to najlepsie na trhu co sa da zohnat...
zostava 1600X@1080ti zvlada tuto hru maxed v 1440p niekde medzi 35-60fps, zalezi na scene. odporucam SSD, kedze hra kadzy dialog separatne loaduje
vytazenie pamete 7,9GB (ale skoro cisty win install)
par screenov nizsie, na posudenie
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kingdom Come: Deliverance - novy graficky king
tak nakoniec to aj vyslo hratelne? tak dlho to trvalo ze uz som myslel ze to je nejaky scam
ale vyzera paradne
takze hra je celkom narocna, hrane fight system, velkym plusom je ze sa clovek moze realne dozvediet nieco o historii CZ, napr o Janovi Husovi... story line vypada byt prepracovany... zasluzenych 9/10 kludne po cca 16hod gameplayu
momentalne 4ta najhranejsia hra na steame.... to hovori za dost.
momentalne 4ta najhranejsia hra na steame.... to hovori za dost.
dve otázky:
dali nakoniec do hry černochov alebo nie? lebo istého času aktivisti za to tlačili na vývojárov.
o čom je vlastne gameplay? má to byť síce reálne, ale RPGčko bez príšer a mágie znie dosť... prázdne.
dali nakoniec do hry černochov alebo nie? lebo istého času aktivisti za to tlačili na vývojárov.
o čom je vlastne gameplay? má to byť síce reálne, ale RPGčko bez príšer a mágie znie dosť... prázdne.
cernocha som zatial nevidel,...
gameplay je tak trochu o tom ako sa zo sedliaka stava niekto vazenejsi, ale to je moc zjednodusene povedane, a cesta za tym je na tebe... moznosti je viac, co sa tyka enemies su rozny, na kazdy typ musis zvolit inu taktiku, stealth, brnenie atd
gameplay je tak trochu o tom ako sa zo sedliaka stava niekto vazenejsi, ale to je moc zjednodusene povedane, a cesta za tym je na tebe... moznosti je viac, co sa tyka enemies su rozny, na kazdy typ musis zvolit inu taktiku, stealth, brnenie atd
Dan Vavra nie je Ubisoft ani EA aby pre aktivisticke kecy znicil historicku realitu svojej hry, ktoru sluboval od sameho zaciatku jej vyvoja.
-
Arkaz
Addict
oplati sa teda ? zatial zvazujem stiahnut na PC cisto kvoli testu a potom zakupit na xbox one. mam notebook i5 3210m ,
8gb ram a grafika 640M LE tak snad to pojde aspon na odskusanie.
8gb ram a grafika 640M LE tak snad to pojde aspon na odskusanie.
ako, nic v zlom, ale stale tomu nechapem... Mne pride cryengine strasne umely.. aj ked boli nejake dema, ktore to samozrejme trochu posuvali dopredu, nicmenej v hre to nebolo realisticke nikdy(a ani tie dema neboli bohvieco..).
par rokov stary battlefront to v realisticnosti grafiky prekonava mnohonasobne.. ak si myslite, ze to tak nie je, tak mi prosim vysvetlite, v com to je menej realisticke, lebo potom neviem, ci som slepy, alebo co..
Naozaj to nemyslim zle a chcel by som to vysvetlit, podla coho sa meria realisticnost, ci je to ciste subjektivne, alebo ci sa pozerate na to, ze ci trava ma viac trianglov.. Samozrejme sa nebavime o fyzike, ktora od dob HalfLife 2 nebola prekonana... (co je najvacsia skoda ever..)
par rokov stary battlefront to v realisticnosti grafiky prekonava mnohonasobne.. ak si myslite, ze to tak nie je, tak mi prosim vysvetlite, v com to je menej realisticke, lebo potom neviem, ci som slepy, alebo co..
-
Arkaz
Addict
mne nejako nejde o graficku stranku. paci sa mi zaner naposledy ma ohuril gothic pripadne zaklinac. toto sa mi paci ze je historicky presne bez drakov a inych fantasy veci. a ten battlefront vyzera paradne hlavne to prve a tretie video.
-
undertaker35
Expert
grafický king?
určite nie...
určite nie...
Cinges a ty to máš? Hral si to realne?
-
twardykamen
Medium Professional
Ta grafika nie je nic extra.obcas to dokonca vyzera ako stary Gothic,zial jeho hratelnost a optimalizaciu to nema.Ale ajtak je velmi dobra hra.
FC5 parada hral to niekto na X1X (dava 1800p60 ci 30) ?
Čo to má s témou?
Inak vyskúšal som aj ja KC: D, super, naozaj dobre vychytená atmosféra hry. Chcelo by to ale lepšiu optimalizáciu, mám GTX 1060 6 GB a aj na medium nastaveniach to riadne zadrháva, hlave v mestách. Jediná hra, kde závidím ľuďom lepšie mašiny, na ktorých si to vedia vychutnať bez technických problémov 
-
lekoklatik
VIP
Ten Dan je tak nesympaticky clovek ze az. Obcas az na zaucho. Aspon ze hry vie robit.
Sú tak povediac dva druhy grafiky podľa mňa. Technická a umelecká. Technická je to, či ti v hre objekt vrhá svetlo, voda má odrazy atď... potom je tá umelecká, to znamená to, čo vytvára grafik a v akom štýle to je, či sa to snaží napodobniť realitu alebo je to štylizované. Samozrejme, keď chcem čo najrealistickejšiu grafiku, tak musím mať aj tiene, odraz vo vode atd... a hlavne prispôsobiť tomu aj svetelnosť atď.. Kingdome come sa snažilo asi o čo najrealistickejšiu grafiku. Battlefront podľa mňa vyzerá tiež krajšie, ale tá grafika je aj tomu tak uspôsobená. Neviem ako Battlefront, ale pokiaľ viem tak v Kingdom sa môžeš slobodne pohybovať po krajne, aj to hrá rolu v grafike. V Battlefronte je grafika je viac na efekt, preto to vyzerá podľa mňa krajšie, má to ako keby viac farieb, svetelnosť je vždy upravená aby to vždy vyzeralo v každom ohľade čo najlepšie atď.. Jednoducho povedane, B. išiel cestou ako keby si pozeral film - upravená svetelnosť a grafika aby všetko vyzeralo za každých okolností dobre a K.C sa snažilo o viac realistickejšieho zobrazenia. Potom je tu aj umelecká stránka cítenia v každom z nás. Čo znamená že mne sa to páčiť môže ale inému nie až tak, alebo vôbec.cinges napísal:ako, nic v zlom, ale stale tomu nechapem... Mne pride cryengine strasne umely.. aj ked boli nejake dema, ktore to samozrejme trochu posuvali dopredu, nicmenej v hre to nebolo realisticke nikdy(a ani tie dema neboli bohvieco..).