ZOH 2018
Re: ZOH 2018
perfektny hokej hrali nasi, zasluzena vyhra
pri 2:2 bol kurz skoro 14 kur*ahojko napísal:Zazraky sa deju
Nenormalne, velmi dobre hrali nasi. Ani som niecomu takemu neveril.
Najviac ma tešia všetci tí národovci, ktorí stavili na Rusov. 
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som si dnes taktiež dal budík kvôli druhému kolu slalomu a nič z toho. Potešil aspoň hokej. Ešte aj biatlon sa presunul a posúval som si zajtrajšie stretnutie kvôli tomu 
Z Cerešnáka sa stáva hrdina Slovenska, minulý rok nás zachranil nad Talianmi od vypadnutia a teraz výhra na Ruskom.
https://www.tipsport.sk/ViewUsersLiveTi ... TION_SPORTTrussardi napísal: pri 2:2 bol kurz skoro 14 kur*a
-
mirak2
Hardcore addict
ten hokej sa mi pacil a vykon by sa mi pacil aj keby sme prehrali. uz davno som v reprezentacii nevidel taku ochotu hadzat sa do striel a aktivne napadanie aj vo vlastnej tretine, co v principe znamena vela korculovania a odhali vsetky korculiarske nedostatky, ktore nasi hraci maju, trebars taky Marcinko, taku dravu akceleraciu som u neho nevidel uz roky. pozeral som prenos na kanadskom CBC, komentatori tam su uplne ina uroven, strasne sa im pacil Lamper, chalan odohral super zapas. a taka perlicka, ktoru si vsimol kanadsky komentator (asi to bol Ray Ferraro) cca dve a pol minuty pred koncom, ked sme my zrobili icing po oslabeni, sme zobrali timeout, nasledovalo buly v nasom obrannom pasme, pricom na lade sme kvoli icingu mali unavenych hracov z oslabenia, navyse tam boli traja obrancovia a dvaja utocnici.... a ten rusky mroz Znarok poslal na lad namiesto Dacjuka s Kovalcukom alebo Sipacovom tretiu checking line. Ferraro absolutne nechapal, co Znarok urobil a na co setril prvu formaciu. "Its almost frustrating to watch" 
zaujimave citanie: https://presilovka.sk/aky-system-hry-pr ... -igor-toth
zaujimave citanie: https://presilovka.sk/aky-system-hry-pr ... -igor-toth
-
guess.whoo
Redeemer
nezvladli to Rusi vobec. Nasi hrali ako z partesu. Velmi dobry vykon Lampera a Kristofa..priznam sa, ze odkedy Slovan odisiel z ligy tak ju moc nesledujem a prekvapili ma hlavne Nitrania - klobuk dole.
Dnes to vysperkovala Nasťa a fantasticka Paulina Fialkova. Mame v nej istotu na buduce roky ked Nasta zavesi bezky na klinec.
Dnes to vysperkovala Nasťa a fantasticka Paulina Fialkova. Mame v nej istotu na buduce roky ked Nasta zavesi bezky na klinec.
Paja je super, som rad, ze sa jej konecne zacalo darit aj na velkych sutaziach
Po polnoci to bude zaujimave, pocasie by uz malo byt dobre, takze presuvat by sa uz nic nemalo...
2:00 slalom ženy - 1. kolo (Petra Vlhová, Veronika Velez-Zuzulová, Soňa Moravčíková, Barbora Klementová)
3:00 super-G muži (Adam Žampa, Andreas Žampa, Matej Falat)
4:10 hokej - USA – Slovensko
5:15 slalom ženy - 2. kolo (Petra Vlhová ?, Veronika Velez-Zuzulová ?, Soňa Moravčíková ?, Barbora Klementová ?)
7:00 preteky voľnou technikou muži – 15 km (Mlynár, Segeč, Šulek)
RTVS ma licenciu len na jeden prenos, tu to vysvetluju:
Inak pokial vyhrame v riadnom case nad USA a Rusko vyhra nad Slovinskom, tak by sme mali postupit priamo do stvrtfinale.
2:00 slalom ženy - 1. kolo (Petra Vlhová, Veronika Velez-Zuzulová, Soňa Moravčíková, Barbora Klementová)
3:00 super-G muži (Adam Žampa, Andreas Žampa, Matej Falat)
4:10 hokej - USA – Slovensko
5:15 slalom ženy - 2. kolo (Petra Vlhová ?, Veronika Velez-Zuzulová ?, Soňa Moravčíková ?, Barbora Klementová ?)
7:00 preteky voľnou technikou muži – 15 km (Mlynár, Segeč, Šulek)
RTVS ma licenciu len na jeden prenos, tu to vysvetluju:
Hokej bude aj na na Eurosport 2 a slalom na CT sport.Vážení diváci,
hromadia sa otázky ohľadom termínovej kolízie nočného hokeja a slalomu, tak teda vysvetlenie:
Od druhej budeme vysielať 1. kolo slalomu, od 3:45 hokej a pravdepodobne v prestávke po druhej tretine alebo cez tretiu tretinu sa prepojíme na 2. kolo slalomu. Na Jednotke.
Žiaľ, licencia nám nedovoľuje vysielať obe podujatia naraz na dvoch programoch alebo na webe.
Ďakujeme za pochopenie.
Inak pokial vyhrame v riadnom case nad USA a Rusko vyhra nad Slovinskom, tak by sme mali postupit priamo do stvrtfinale.
-
mirak2
Hardcore addict
odporucam pozerat hokej na kanadskom CBC: https://olympics.cbc.ca/ nutna kanadska proxy, zopar reklam na uvod prehravania, potom ziadne. da sa pretacat stream dopredu a dozadu takmer ako na youtube.
-
guess.whoo
Redeemer
skoda no..chalani makali, dali svoje maximum no nestacilo to.ak by sme vyhrali so slovinskom a USA by prehrali po riadnom hracom s Ruskom tak tiez ideme priamo, nie?
guess.whoo myslim ze ano
suhlasim, nasi podali pekny vykon.
suhlasim, nasi podali pekny vykon.
Myslim ze ked vyhrame v riadnom , budeme mat 6 bodov, ked Rusko vyhra v riadnom bude mat 6 ale mal by sa pocitat vzajomny zapas, tak by sme boli prvi, ked Rusko vyhra po predlzeni, bude mat 5, USA 5, my 6, tak sme tiez prvi, no ak by sme vyhrali my po predlzeni, tak to uz neviem, pocita sa skore?
Kazdopadne, ked vyhrame v riadnom a USA nevyhra, tak by sme mali byt prvi v skupine a postupit priamo.
Kazdopadne, ked vyhrame v riadnom a USA nevyhra, tak by sme mali byt prvi v skupine a postupit priamo.
Na obed zensky biatlon, nezabudnite.
Mame zlato! Parada, super vykon, Nasta! 
Ten posledny naboj ako vahala, dychala, mierila, dobre ponatahovala divakov 
Krasny pribeh z Ceska, treba pozriet video - https://www.cas.sk/clanok/658482/najsok ... cely-svet/
Krasny pribeh z Ceska, treba pozriet video - https://www.cas.sk/clanok/658482/najsok ... cely-svet/
ako je možné poraziť rusko a následne prehrať so slovinskom ?

-
hojko
Site Admin
Normalne, pretoze to je sport.