Prezidentské voľby 2019
Prezidentské voľby 2019
Debata sa už začala v téme SaS, keďže je to ale OT, diskutujme tu.
Naposledy upravil/-a Gothar v 18 mar 2019, 15:32, upravené celkom 5 krát.
Dôvod: aktualizovane hlasovanie
Dôvod: aktualizovane hlasovanie
Re: Prezidentské voľby 2018
ach, keby si aspon rok trafil...
anyway
kandidat na prezidenta potencialne navrhovany SaSkou
https://dennikn.sk/632033/chemik-robert ... ot-v-tele/
anyway
kandidat na prezidenta potencialne navrhovany SaSkou
https://dennikn.sk/632033/chemik-robert ... ot-v-tele/
Re: Prezidentské voľby 2018
Mozno sa spolieha na skon Milosa...
Sice bezi peticia za rozsirenie volby postou na referenda a vsetky volby, ale z toho asi urcite nic nebude, tak nebudem mat pravo volit.
Ale zelam si Andrejov druhy mandat.
Sice bezi peticia za rozsirenie volby postou na referenda a vsetky volby, ale z toho asi urcite nic nebude, tak nebudem mat pravo volit.
Ale zelam si Andrejov druhy mandat.
Re: Prezidentské voľby 2019
spoj to s navstevou rodnej hrudy, zas tak daleko to mat nebudes
Preco SaS vytiahla podla mna uplne neznameho cloveka na verejnosti? Volby vyhravaju zname tvare, ludis co vedis recnit a ludia s obrovskymi peniazmi v kampani (Trump, Kiska). Preco chce SaS stavit na tohto, podla mna nepotencionalneho, kandidata?
vyslo to raz s Kiskom, skusaju to znova
Robert Mistrík priznáva, že na politiku nemá talent.
Ideálny kandidát.
Uvažujete nad opakovaným vstupom do politiky? Lebo zasa sa v spoločnosti dejú veci, ktoré nám nemôžu robiť celkom radosť.
To už je minulosť. Som rád, že som si to vyskúšal, rád na to spomínam, držím im palce, ale ako sa vraví, „nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky“. Nemôžete mať päť životných cieľov. Ja mám len dva a bol by som rád, keby sa mi splnili. Jednak aby z mojich dvoch synov niečo poriadne vyrástlo, a aby som si splnil svoje vedecké sny. Navyše politika si vyžaduje istý typ talentu. Budem k sebe úprimný, nemyslím si, že ho mám.
heker: Ak bude zhoda, tak nezávislé a objektívne médiá sa už postarajú o to, aby sa tento človek stal známym a bol veľmi dobre odprezentovaný. Na výhru to stačiť stále nemusí, ale na vstup do "hry o trón" určite.
Ideálny kandidát.
Uvažujete nad opakovaným vstupom do politiky? Lebo zasa sa v spoločnosti dejú veci, ktoré nám nemôžu robiť celkom radosť.
To už je minulosť. Som rád, že som si to vyskúšal, rád na to spomínam, držím im palce, ale ako sa vraví, „nevstúpiš dvakrát do tej istej rieky“. Nemôžete mať päť životných cieľov. Ja mám len dva a bol by som rád, keby sa mi splnili. Jednak aby z mojich dvoch synov niečo poriadne vyrástlo, a aby som si splnil svoje vedecké sny. Navyše politika si vyžaduje istý typ talentu. Budem k sebe úprimný, nemyslím si, že ho mám.
heker: Ak bude zhoda, tak nezávislé a objektívne médiá sa už postarajú o to, aby sa tento človek stal známym a bol veľmi dobre odprezentovaný. Na výhru to stačiť stále nemusí, ale na vstup do "hry o trón" určite.
Len na obe kola nebudem mat dovolenku. Teda aby som to cele stravil na rodnej hrude. Iba ak by mi volno vyslo na vikend a preletel by som sa odvolit s prenosnym preukazom.
Ale zatial nemam koho volit, takze...
Ale zatial nemam koho volit, takze...
to bolo este predtym ako ho zacali presviedcathughito napísal:To už je minulosť.
okrem toho, ako sam pises, nemusi ist o politika a Kiska sa ako-tak osvedcil
Tak okrem liberálov a neoliberálov proti Chmelárovi vytiahli aj ZemaVekári a Rostáš, tí už sa hecujú na podporu Daňa alebo Harabina. Podľa tejto logiky, ktorú často uplatňujú aj miestni liberáli, sú vlastne liberáli a hentí blázni to isté. Každopádne, je to naozaj vtipné. Liberáli blúznia o "rusofilstve" Chmelára, ale naozajstní rusofili sú fakticky proti nemu, pretože si zas nájdu iné veci: "ľavicovosť," "podpora LGBTI," "vítačstvo," "mimovládkarstvo" a pod.
Dnes sa dozvedáme o ďalšej z ambícií Eduarda Chmelára kandidovať v prezidentských voľbách. Chmelár obhajuje naše záväzky v NATO, integráciu utečencov u nás namiesto riešenia ich krízy u nich, obhajuje záujmy LGBTI loby a tretieho sektora. Chmelár ako politický turista (VPN, Strana zelených, 99%, SEN) bol jedným z tých, ktorí sa držali za ruky s Havranom, Beňovou a celou tou arogantnou treťosektorovou šľachtou a kričali na protestujúcich slovenských občanov: "Fuj, fašisti!"
Slovenská politická scéna je skrátka bizarná. Respektíve teda, najmä fanatickí neo/liberáli a fašizujúce a konzervatívne konšpiračné skupinky.
Dnes sa dozvedáme o ďalšej z ambícií Eduarda Chmelára kandidovať v prezidentských voľbách. Chmelár obhajuje naše záväzky v NATO, integráciu utečencov u nás namiesto riešenia ich krízy u nich, obhajuje záujmy LGBTI loby a tretieho sektora. Chmelár ako politický turista (VPN, Strana zelených, 99%, SEN) bol jedným z tých, ktorí sa držali za ruky s Havranom, Beňovou a celou tou arogantnou treťosektorovou šľachtou a kričali na protestujúcich slovenských občanov: "Fuj, fašisti!"
Slovenská politická scéna je skrátka bizarná. Respektíve teda, najmä fanatickí neo/liberáli a fašizujúce a konzervatívne konšpiračné skupinky.
Budes ho volit ak bude kandidovat ? 
Chmelára? Ešte si to zvážim, keď sa to všetko utrasie a bude jasnejšie, rovnako ako protikandidáti a pod. Ale je možné, že áno, nevylučujem to. Išlo by (okrem jedného referenda) o moju prvú volebnú účasť v živote, preto to musím riadne kriticky reflektovať. 
Prezidentské voľby 2019
Dano kandiduje? Nie je na prezidenta podmienka veku?
Prorok Eliáš vykrikuje Edovi NATO? [emoji1] tomu Edovi, co je taky anti-NATO pacifista, az obhajuje genocidy a ignoruje realitu Iraku post-2003? :grabs_popcorn:
VÝROK!
"Ja som už, v inej súvislosti, pred dvoma rokmi/ mesiacmi/týždňami/dňami/včera/teraz varoval a kto chce, môže si to vyhľadať a dokonca už mi je aj smiešne, ako sa neustále opakujem, pán redaktor, aj u vás v relácii..."
(Doc. Edo, v každej relácii, pri akejkoľvek téme)
KONIEC VÝROKU!
Prorok Eliáš vykrikuje Edovi NATO? [emoji1] tomu Edovi, co je taky anti-NATO pacifista, az obhajuje genocidy a ignoruje realitu Iraku post-2003? :grabs_popcorn:
VÝROK!
"Ja som už, v inej súvislosti, pred dvoma rokmi/ mesiacmi/týždňami/dňami/včera/teraz varoval a kto chce, môže si to vyhľadať a dokonca už mi je aj smiešne, ako sa neustále opakujem, pán redaktor, aj u vás v relácii..."
(Doc. Edo, v každej relácii, pri akejkoľvek téme)
KONIEC VÝROKU!
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Chmelár je v niektorých otázkach etatista.
Nie úplne správna voľba pre anarchistu.
Nie úplne správna voľba pre anarchistu.
Chmelár dobre pozná aj radikálne ľavicové smery a v podstate s niektorými vecami aj sympatizuje, každopádne je však v tomto skôr politický pragmatik, pohráva sa aj s vlastenectvom a pod. Ja sa s ním zhodnem cca na 70-80%, každopádne, mnohé názory kvitujem a hlavne ide o ľavicovú persónu, čiže pre mňa by to bola jednoznačne lepšia voľba ako nejaký Daňo, Harabin alebo nejaký pravicový kandidát.
predstavujem si ako cerveno bolo v poslucharni na Edovej prednaske, ked ma a UKF ako studenta tajomnika KSS Bekmatova
po tejto poznamke som precital jeho vyjadrenia o vojne na balkane a som celkom sokovany. na to ako sa tvari nestranne(co z casti aj robi), tak k tejto teme pristupuje neskutocne jednostranno a ako keby naschval ignoruje fakty z druhej strany, resp ich len tak povrchne spomenie aby to bolo kvazi objektivne.jackb napísal:tomu Edovi, co je taky anti-NATO pacifista, az obhajuje genocidy a ignoruje realitu Iraku post-2003? :grabs_popcorn:
Ano Hughito Chmelara... ale neviem si predstavit, ze by mal Edvard robit nejake konkretne ciny, lebo byt prezidentom nie je o neustalom komentovani niecoho.
Treba si pozrieť ústavu a naštudovať si, aké má prezident právomoci. Samozrejme, vždy je tam aj ten nepriamy vplyv, ktorý môže byť relatívne veľký a nevyplýva zo žiadnych oficiálnych právomocí. Je to pekne vidieť na rôznych príkladoch, dokonca aj Zeman v ČR. Tá prezidentská funkcia práveže v istých chvíľach je aj o komentovaní, predstavovaní nejakej vízie či postojov, a v tomto by bol Chmelár dobrý - a čo je hlavné, či už s ním niekto súhlasí alebo nie, boli by to jeho myšlienky, ktoré by nečítal z papiera, ani by mu ich niekto neprichystal.
hughito, ked svoj nepriamy vplyv pouziva Kiska, tak to hned odsudzujes, vacsinou tym co Edo napise ako status. aky by bol potom rozdiel, ked ho bude vyuzivat prave on?
myslis, ze by mu z Protokolu dovolili povedat vsetko co mu skrsne v hlave? Balkanom zacinajuj, pokracujuc NATO (bol by najvyssi velitel jednej z z jeho armad) a Ruskom konciac.
myslis, ze by mu z Protokolu dovolili povedat vsetko co mu skrsne v hlave? Balkanom zacinajuj, pokracujuc NATO (bol by najvyssi velitel jednej z z jeho armad) a Ruskom konciac.