Riadna haluz.heker napísal:Ten posledny naboj ako vahala, dychala, mierila, dobre ponatahovala divakov
Krasny pribeh z Ceska, treba pozriet video - https://www.cas.sk/clanok/658482/najsok ... cely-svet/
ZOH 2018
Re: ZOH 2018
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
Myslis toto?
tak to je riadna bomba
s takym stastim sa len tak niekto nenarodi 
Presne, legenda. Úplne sa mi páčilo, ako videl, že spadli, tak v pohodičke ako pán si tam prešiel cieľom a ruky hore, ako by to bola samozrejmosť a celý čas to očakával.
On sa podobnym sposobom do toho finale aj dostal - zo stvrtfinale postupil povodne z 3. miesta lebo jazdec pred nim bol diskvalifikovany a semifinale vyhral podobnym sposobom, ako finale 
https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Br ... r_Olympics
https://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Br ... r_Olympics
Tak zajtra hokej proti USA o stvrtej rano a ked vyhrame tak v stredu opat rano o stvrtej proti Cesku, pritom vsetky ostatne zapasy idu bud o 8:40 alebo 13:10, len my sme dostali nocny cas - myslim ze sa predpoklada ze USA vyhraju a preto ten zapas s Ceskom bude tiez v noci, tak snad sa prepocitali.
Potom este v utorok Biatlon:
12:15 zmiešané štafety - 2x6 km ženy + 2x7,5 km muži
Potom este v utorok Biatlon:
12:15 zmiešané štafety - 2x6 km ženy + 2x7,5 km muži
No taký lucker ako ten týpek sa už v histórii nenájde
Tu je celý príbeh Stevena Bradburyho...
Tu je celý príbeh Stevena Bradburyho...
-
Ryan Giggs
VIP
To je ta slavna zmena v slovenskom hokeji? 
Presne ako som očakával. Náhodná výhra a už to išlo. "Naši chlapci" furt dookola. Otrasné niečo. Konečne to zase spľaslo. Či počkať.. ešte budú aj MS?
Generácia hráčov odchovaných v minulom režime už dohrala, teraz tu sú hráči bohatších ľudí, ktorí si to môžu dovoliť, a to evidentne zanecháva nejaké dôsledky. Možno by bolo zaujímavé sa pozrieť na sociálny, resp. triedny pôvod hráčov ako Pálfy, Šatan, Bondra, teda skrátku tú "zlatú generáciu," a dnešných hráčov. Môže na tom niečo byť alebo je to blbosť?
Generácia hráčov odchovaných v minulom režime už dohrala, teraz tu sú hráči bohatších ľudí, ktorí si to môžu dovoliť, a to evidentne zanecháva nejaké dôsledky. Možno by bolo zaujímavé sa pozrieť na sociálny, resp. triedny pôvod hráčov ako Pálfy, Šatan, Bondra, teda skrátku tú "zlatú generáciu," a dnešných hráčov. Môže na tom niečo byť alebo je to blbosť?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ono hrali zle proti slovincom aj teraz proti USA (co som videl ten kusok), ale stacil jeden golik proti Slovinsku v riadnom hracom case a sli by priamo do stvrtfinale co by sa s tym kadrom dalo povazovat za uspech..takze tenka hranica..vykon proti Rusom a v prvom zapase proti USA bol dobry
-
Ryan Giggs
VIP
Vykon bol dobry? Proti Rusom mozno kedze Rusi nic nehrali. To je vsetko.
Co bolo dobre na vykone s Amerikou? Ved pol zapasu sa nedostali z vlastneho pasma.
Nori postupili takze je to krasne 11. miesto. Ved to je hanba. Este horsie ako naposledy. A ti idioti na cele so Satanom budu splietat ze "sme na dobrej ceste"? To si robia srandu?
Co bolo dobre na vykone s Amerikou? Ved pol zapasu sa nedostali z vlastneho pasma.
Nori postupili takze je to krasne 11. miesto. Ved to je hanba. Este horsie ako naposledy. A ti idioti na cele so Satanom budu splietat ze "sme na dobrej ceste"? To si robia srandu?
uvidime na MS... bol to och prvy velky turnaj
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
na MS podla mna nezoberie hracov z nizsich zamorskych sutazi a ani z NHL pokial nebude niekto v top forme (co zatial nie je). Zvysnym krajinam pridu aj zamorski hraci takze budeme radi, ze nemozeme vypadnut
Ano, tazko to hodnotit, hrali sme proti trom superom, bez hracov NHL, pokial by sme vo dvoch pripadoch nevyhodili puk z obranneho pasma, nebolo by oslabenie, nebol by (mozno) gol - a to by nam stacilo na priamy postup, takze jediny gol alebo jedine vyhodenie puku rozhodlo ze sme skoncili posledni a nie prvi, navyse pri priamom postupe by sme dostali slabsieho supera a mohli sme hrat o medaily. Mne sa ten novy system pacil. Samozrejme to nie je dokonale a ani dobry herny system nevyriesi vsetky problemy. (videl som vsetky zapasy Slovenska okrem posledneho)
Inak skoda ze Medlovej sa to nepodarilo, aj ked v treningu jej to 2x vyslo, taktiez dnes skoda Fialkovej, totalny skrat a prave v stafete, musi to byt hrozny pocit ze to pokazila celemu timu.
Najhorsie dnes ale dopadla Gabriella Papadakis, zaujimave ze na RTVS v hlavnych spravach to bolo bez cenzury.
Inak skoda ze Medlovej sa to nepodarilo, aj ked v treningu jej to 2x vyslo, taktiez dnes skoda Fialkovej, totalny skrat a prave v stafete, musi to byt hrozny pocit ze to pokazila celemu timu.
Najhorsie dnes ale dopadla Gabriella Papadakis, zaujimave ze na RTVS v hlavnych spravach to bolo bez cenzury.
Dreamer - Pozeram to video z korculovania a nic som si t veru nevsimol.
heker - stale nic?
Podla jej slov "My worst nightmare at the Olympics", nebolo to nic fascinujuce, ale neprijemna skusenost ktoru by zrejme nechcel nikto prezit.
Vobec som nepostrehol. Pozeral som aj komenty, len ich tam bolo asi 30po cinsky a tak som dalej nesiel.
Ja som čakal nejakú zlomenú nohu alebo pod., a tiež som nič nezaregistroval.heker napísal:Dreamer - Pozeram to video z korculovania a nic som si t veru nevsimol.