ahojte.
dostal som za ulohu kamaratovi nainstalovať do telefonu vlc media player a nakolko som este neprisiel do styku s windows phone, tak vobec netusim ako sa to tam instaluje (doteraz som pracoval len s androidom)
vedel by niekto napisat postup ako to tam dostať? najlepšie cez usb kabel.co treba urobit?da sa to niekde stiahnut, nakopirovať do telefonu a z telefonu nainstalovat?
vopred dakujem za pomoc
lumia 630 a vlc player
-
Ch.Daniels
Medium Expert
Re: lumia 630 a vlc player
Win Phone, rovnako ako aj android, ma store. Otvoris store, natukas tam vlc a stlacis nainstaovat.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
to som urobil a neda sa to stiahnut, na polozku "získat aplikaciu" sa neda kliknut
https://imgur.com/viXHCAo
https://imgur.com/viXHCAo
Aplikácia zrejme vyžaduje lepší hw na fungovanie...
Telefón je príliš starý a aplikácia ho už nepodporuje.
Telefón je príliš starý a aplikácia ho už nepodporuje.
Cez telefon. V telefone otvoris aplikaciu store a tam to najdes a nainstalujes,tak isto jak to robis na androide.
//edit. Nie on to otvoril cez pc, preto mu to nejde
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2018, 20:02)
A ak ma v 630ke windows mobile 10 tak mu daj aplikaciu VLC priamo od VideoLAN. Ak ma len windows phone 8, tak tuto ktoru si nasiel.
//edit. Nie on to otvoril cez pc, preto mu to nejde
//autoeditácia príspevku (17 Feb 2018, 20:02)
A ak ma v 630ke windows mobile 10 tak mu daj aplikaciu VLC priamo od VideoLAN. Ak ma len windows phone 8, tak tuto ktoru si nasiel.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
nemozem to otvorit cez mobil, lebo nemam k dispozicii ziadnu wi-fi a sim karta tam tiež nie je, takže nemozem ani cez data.telefon už sluzi len ako hudobny prehravač.chcel som to stiahnut cez pc a nakopirovať cez usb kabel do lumie a potom z lumie nainstalovať.existuje aj takato možnost?do andriodu si bezne takto stahujem aplikacie a potom ich instalujem priamo z telefonu
Ano, lenze android je otvorenejsi v tomto. Neviem ci sa to takto da, neskusal som to nikdy a to mam uz tretiu lumiu. Ak niekde na nete najdes instalacny subor, tak by to mozno fungovalo. Ale jednoduchsie je dostat ten telefon k wifine, alebo spravit hotspot cez svoje data a stiahnut to normalne cez store.
-
Ch.Daniels
Medium Expert
ved toto je problem.nedokazem sa dopracovat k instalacnemu suboru, ktory by som stiahol priamo do pc.vždy ma to presmeruje na microsoft store a odtial to cez pc nestiahnem.nasiel som už dokonca aj navod ako to instalovat priamo z telefonu, ale nedokazem ziskat ten subor