nástup do práce pred letom a dovolenka
nástup do práce pred letom a dovolenka
Čaute, som v poslednom ročníku na vysokej a v júni nastupujem do práce. Možnosť ísť niekam na dovolenku mám však len v júli a neviem či to vôbec bude možné. Máte už niekto skúsenosti s vybavovaním dovolenky takto skoro po nástupe? ....V apríli mám prísť aby sme sa dohodli na plate, podmienkach a pod... myslíte že bude na mieste ak sa už vtedy spýtam na možnosti? (nech si nepomyslí že som lenivec
)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: nástup do práce pred letom a dovolenka
Zo zakona nebudes mat ziadnu dovolenku. Ak sa dohodnes so zamestnavatelom, tak ta pustit moze a neskor ti to stiahne z dovolenky, pripadne to da ako neplatene volno.
veď hej, len som chcel vedieť skúsenosti iných ako to dopadlo a tak....nejako sa nevyznám v iných možnostiach ako neplatené voľno a pod.hojko napísal:Zo zakona nebudes mat ziadnu dovolenku. Ak sa dohodnes so zamestnavatelom, tak ta pustit moze a neskor ti to stiahne z dovolenky, pripadne to da ako neplatene volno.
preco mas moznost ist na dovolenku len v juli? uz ju mas kupenu?
ved pri nastupe ich hned upozorni ze pocas skusobnej doby mas vyplatenu dovolenku, ci su s tym v pohode a budu si to vediet zariadit, hned vies na com si, na fore ti nikto nepomoze, nase skusenosti mozu byt ine a tvoja moze byt tiez ina...
ja to mam rovnako, pri nastupe som ich upozornil ze pocas skusobnej doby mam vyplatenu dovolenku - so zmenou prace som neratal... su s tym uplne v pohode, dovolenku mi stiahnu dodatocne
ja to mam rovnako, pri nastupe som ich upozornil ze pocas skusobnej doby mam vyplatenu dovolenku - so zmenou prace som neratal... su s tym uplne v pohode, dovolenku mi stiahnu dodatocne
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja som to riesil tak ze som mal uz s partiou termin dovolenky, zial sa mi po tom zmenila praca necakane, pri nastupe a pri pohovore som zamestnavatela upozornil na to, ze mam v plane ist v lete v konkretnom termine na dovolenku, spytal som sa ci by to bol velky problem mi tu dovolenku dat vopred aj bez toho, ze mam na nu narok, ( dovolenka bola cca mesiac po nastupe ), zamestnavatel mi to umoznil a ja som po prvom mesiaci isiel na tyzden, neskor mi tieto dni boli odratane z naroku, ak by som odisiel tak by mi boli ztiahnute z vyplaty, nemal by to byt problem, no zalezi to samozrejme na tom zamestnavatelovi