PS: Radšej aby boli slúchadlá uzavreté, nechcem aby okolie muselo počúvať to, čo počúvam ja
Slúchadlá na domáce počúvanie do 100 eur
Slúchadlá na domáce počúvanie do 100 eur
Ahojte, hľadám nejaké kvalitné slúchadlá prevažne na domáce počúvanie. Ide mi hlavne o pohodlie a kvalitu. Ako prenosné mám SoundMAGIC E10, no na doma hľadám niečo kvalitnejšie. Čo som pozeral, tak mám zatiaľ vyhliadnuté https://www.muziker.sk/audio-technica-ath-m40-x . Čo sa týka ostatných značiek, tie som nejako nepozeral, takže si rád nechám podradiť. Čo sa týka využitia, hudba - tak počúvam prevažne soundtracky, no skôr tak všeobecne + pomerne často pozerám filmy. Ďakujem a prajem pekný deň...
PS: Radšej aby boli slúchadlá uzavreté, nechcem aby okolie muselo počúvať to, čo počúvam ja
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchadlá na domáce počúvanie do 100 eur
O par dni si prepasol Shure SRH840, boli v jednom shope za necelych 90€. To by bola top kupa.
Neviem nakolko je ten rozpocet pevny, ale za nejakych 20-30€ navyse mas podstatne sirsi a lepsi vyber. Napr. spominane Shury, Beyerdynamic DT770 Pro, Soundmagic HP151, Sony MDR-7506...
Do 100€ za mna radsej ako M40x, AKG K 271 MK II.
Neviem nakolko je ten rozpocet pevny, ale za nejakych 20-30€ navyse mas podstatne sirsi a lepsi vyber. Napr. spominane Shury, Beyerdynamic DT770 Pro, Soundmagic HP151, Sony MDR-7506...
Do 100€ za mna radsej ako M40x, AKG K 271 MK II.