ZOH 2018
ZOH 2018
ty si taky ten... dvojtyzdnovy trener nie? co sa do vsetkeho rozumie pocas MS v hokeji ale na korculiach si este nestal
ved hokej sa hra drevenymi palicami a udiera sa do gumy, jak to hovori jeremy clarkson? how hard can it be?
pleties si pojmy, ja sa na nic nevyhovaram, mne je to fuck, ja som od nich necakal medailu ako polovica slovenska po prvom vyhratom zapase proti nezohratym rusom, kde je podla teba chyba? chyba je v systeme, ktory nie je nastaveny od dvetisicdruheho lebo nam zalepili oci medajle, zalozili sme repre na hracoch ktory zostarli a prestali vkladat nadeje do mladych, teraz za to pykame, to ze su to hokejisti a profesionali, su, ale kazdy tim hra inak, kazdy hrac plni vo svojim time uplne inu rolu ale o tom ti tu nejdem vypisovat... lebo ty si najvacsi trener ty o tom urcite vsetko vies [emoji1]
ved hokej sa hra drevenymi palicami a udiera sa do gumy, jak to hovori jeremy clarkson? how hard can it be?
pleties si pojmy, ja sa na nic nevyhovaram, mne je to fuck, ja som od nich necakal medailu ako polovica slovenska po prvom vyhratom zapase proti nezohratym rusom, kde je podla teba chyba? chyba je v systeme, ktory nie je nastaveny od dvetisicdruheho lebo nam zalepili oci medajle, zalozili sme repre na hracoch ktory zostarli a prestali vkladat nadeje do mladych, teraz za to pykame, to ze su to hokejisti a profesionali, su, ale kazdy tim hra inak, kazdy hrac plni vo svojim time uplne inu rolu ale o tom ti tu nejdem vypisovat... lebo ty si najvacsi trener ty o tom urcite vsetko vies [emoji1]
-
Ryan Giggs
VIP
Re: ZOH 2018
Hej, ked chybaju argumenty tak toto je oblubena poznamka. Ze "ty tomu nerozumies". Skoda ze je uplne mimo. Ten co to vymyslel je idiot spolu s tymi co ju pouzivaju. S tymto nazorom nemas potom pravo vyjadrovat sa k nicomu inemu, len k tomu co sam robis.
Ani k hokeju. Tak preco sa k nemu vyjadrujes? Ci ty si hokejovy trener? Tomu sa hovori ze si ser... do h...
Nemusim by predsa kuchar aby som vedel ze je polievka zle uvarena. Ani murar, aby som vedel ze ten mur je krivo postaveny. Takisto nemusim byt hokejovy trener aby som videl ze ten system nefunguje, o to viac, ze ako dokaz mas samotne vysledky. Takze nerozumiem o com splietas.
To ze od nich nikto nic necakal je jedna vec. To ani nie je problem. Problemom su tie kecy, ktore mali "zlati chlapci" ked robili ten prevrat, nasledne vysledky a aj kecy teraz po turnaji. Oni si tak ako ty pekne nasr....
A o tom ze tu vkuse mudrujes a vzapati napises ze ti to je jedno, uz nerozumiem vobec.
Ani k hokeju. Tak preco sa k nemu vyjadrujes? Ci ty si hokejovy trener? Tomu sa hovori ze si ser... do h...
Nemusim by predsa kuchar aby som vedel ze je polievka zle uvarena. Ani murar, aby som vedel ze ten mur je krivo postaveny. Takisto nemusim byt hokejovy trener aby som videl ze ten system nefunguje, o to viac, ze ako dokaz mas samotne vysledky. Takze nerozumiem o com splietas.
To ze od nich nikto nic necakal je jedna vec. To ani nie je problem. Problemom su tie kecy, ktore mali "zlati chlapci" ked robili ten prevrat, nasledne vysledky a aj kecy teraz po turnaji. Oni si tak ako ty pekne nasr....
A o tom ze tu vkuse mudrujes a vzapati napises ze ti to je jedno, uz nerozumiem vobec.
Plne suhlasim s Ryanom co napisal. Su to profesionali, ten system kopa z nich zvlada. Kolko im treba casu, rok, dva, tri?
-
mirak2
Hardcore addict
medzinarodny hokej je specificky. v klubovom hokeji pride trener s filozofiou a systemom a trenuje sa to na kazdom treningu (teda kazdy den) a v kazdom zapase (niekolkokrat do tyzdna) a po mozno mesiaci sa zacnu prejavovat vysledky. pri taktickych systemoch je dolezite, aby kazdy hrac vedel, co ma robit, kde ma byt atd. zohratost je dolezity faktor, ktory vies garantovat pri konzistentnej skupine hracov. v medzinarodnom hokeji su akurat akcie pocas medzinarodnych terminov a na kazdom zraze su ini hraci. a trenovat system pocas jedneho tyzdna a 3 zapasov raz za 2-3 mesiace a zakazdym s inou skupinou hracov je... shit. preto svajciari, nemci, bielorusi a podobne krajiny hraju tak ako hraju, lebo to, co nemaju v individualnych schopnostiach nahradia systemom a zohratostou. ked sa robi nominacia na Slovensku a zakazdym sa bude revat "a preco tam su furt ti isti a nie je tam ten a ten hrac ?!?" tak sa nikam neposunieme, lebo hracov s individualnymi schopnostami uz nemame.
Ved tento rok doslo k zmene a to prave preto, ze hraci, ktorych si vybrali, tak boli schopni prisposobit sa hernemu systemu, ktory zacalo Slovensko hrat.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
este je to skoro hodnotit..neviem ako niekto mohol cakat prevrat alebo nejaky vysledok na prvom vacsom turnaji pod novym trenerom a vedenim. Tento system sa nastavil pre MS, ktore budu u nas buduci rok. Po nom sa bude dat hodnotit a vyvodzovat dosledky
-
Ryan Giggs
VIP
To su vsetko alibisticke dristy.
Nikto predsa necakal ze budu mat medailu. Ale po tych silackych reciach ani taky prepadak. A uz vobec nie ze ho budu takto obhajovat a tlapkat sa po pleciach ako dobre to smeruje. Ved dobre vedeli ze hrali aj o miestenku na dalsie OH tam nebolo co spekulovat, vymyslat a skusat. Keby zobral polovicu ci viac mladikov, a pouzil oblubenu frazu ze ide budovat nove muzstvo, tak to clovek pochopi. Ale nie takto. Boli tam predsa skuseni hraci, tam sa nie je naco vyhovarat. Tych par mladikov, to predsa urobil aj Ciger. A bolo to vraj zle. Oni urobia to iste a zrazu je to dobre? V com sa to lisi? Ze hraju iny system (ktory zjavne nefunguje)? To je ta pozitivna zmena?
Buduci rok uz bude neskoro.
A Visnovsky dalsi idiot.
https://sport.aktuality.sk/c/323872/do- ... nas-sport/
Likviduju sa sportoviska... Neviem ci zamerne klame alebo je len taky neinformovany. Neviem kedy v minulosti sa vybudovalo viac sportovisk ako za poslednych 5-10 rokov. Mozno ani v komunizme za patrocnicu tolko telocvicni a stadionov nevyrastlo ako teraz. Dokonca aj jeho opereny kamarat na zvaze co si ho tam dosadili, chodi po SR strihat pasky na nove zimaky a on bude tvrdit ze sa nic nepostavilo. Napr. o takom olympijskom centre pri Samorine asi nikdy nepocul.
Nikto predsa necakal ze budu mat medailu. Ale po tych silackych reciach ani taky prepadak. A uz vobec nie ze ho budu takto obhajovat a tlapkat sa po pleciach ako dobre to smeruje. Ved dobre vedeli ze hrali aj o miestenku na dalsie OH tam nebolo co spekulovat, vymyslat a skusat. Keby zobral polovicu ci viac mladikov, a pouzil oblubenu frazu ze ide budovat nove muzstvo, tak to clovek pochopi. Ale nie takto. Boli tam predsa skuseni hraci, tam sa nie je naco vyhovarat. Tych par mladikov, to predsa urobil aj Ciger. A bolo to vraj zle. Oni urobia to iste a zrazu je to dobre? V com sa to lisi? Ze hraju iny system (ktory zjavne nefunguje)? To je ta pozitivna zmena?
Buduci rok uz bude neskoro.
To je dalsi nezmysel. Ked teda este neboli zohrati a chceli si nacvicovat nejake situacie, preco nehrali pred OH ani jeden pripravny zapas? Zvysne muzstva hrali. Ved mohli kludne odohrat 3-4 zapasy a doladit detaily. Preco ich teda nehrali? Ci kolko potrebuje taky Nagy, Daloga, Surovy, Granak... kym si zvykne na spoluhraca? Pol sezony? Celu? No asi boli treneri presvedceni ze to netreba. Tak o com sa tu bavime?mirak2 napísal:. zohratost je dolezity faktor, ktory vies garantovat pri konzistentnej skupine hracov. v medzinarodnom hokeji su akurat akcie pocas medzinarodnych terminov a na kazdom zraze su ini hraci. a trenovat system pocas jedneho tyzdna a 3 zapasov raz za 2-3 mesiace a zakazdym s inou skupinou hracov je... shit. preto svajciari, nemci, bielorusi a podobne krajiny hraju tak ako hraju, lebo to, co nemaju v individualnych schopnostiach nahradia systemom a zohratostou. ked sa robi nominacia .
A Visnovsky dalsi idiot.
https://sport.aktuality.sk/c/323872/do- ... nas-sport/
Likviduju sa sportoviska... Neviem ci zamerne klame alebo je len taky neinformovany. Neviem kedy v minulosti sa vybudovalo viac sportovisk ako za poslednych 5-10 rokov. Mozno ani v komunizme za patrocnicu tolko telocvicni a stadionov nevyrastlo ako teraz. Dokonca aj jeho opereny kamarat na zvaze co si ho tam dosadili, chodi po SR strihat pasky na nove zimaky a on bude tvrdit ze sa nic nepostavilo. Napr. o takom olympijskom centre pri Samorine asi nikdy nepocul.
-
hojko
Site Admin
Pred mesiacom tu mirak2 postol clanok, kde Igor Toth analyzoval dost podrobne herny system, ktory ideme hrat: https://presilovka.sk/aky-system-hry-pr ... -igor-toth Odporucam si precitat aspon zaciatok clanku, tam opisuje ako sa to hra, v ktorych ligach sa to hrava a ktore slovenske muzstva tento system hravaju. A vysvetlil, ze ten vyber hracov do repre bol prave preto, ze tito hraci tento system poznaju, hravaju alebo sa dokazali velmi rychlo na to adaptovat. Snad okrem L.Nagy, ten vypil asi elixir neviditelnosti a objavi sa az na letisku cestou domov.
Bude na konci niečo ako záverečný ceremoniál ? či to je len na začiatku ?
-
hojko
Site Admin
LOL 
-
Ryan Giggs
VIP
Paradoxne to bol snad nas jediny hrac co sa tam snazil nieco kreativne vymysliet. To je ale tazko ked si nemas s kym prihrat.hojko napísal:Snad okrem L.Nagy, ten vypil asi elixir neviditelnosti a objavi sa az na letisku cestou domov.
-
mirak2
Hardcore addict
lebo: https://sport.aktuality.sk/c/311291/vid ... dny-zapas/Ryan Giggs napísal:To je dalsi nezmysel. Ked teda este neboli zohrati a chceli si nacvicovat nejake situacie, preco nehrali pred OH ani jeden pripravny zapas? Zvysne muzstva hrali. Ved mohli kludne odohrat 3-4 zapasy a doladit detaily. Preco ich teda nehrali? Ci kolko potrebuje taky Nagy, Daloga, Surovy, Granak... kym si zvykne na spoluhraca? Pol sezony? Celu? No asi boli treneri presvedceni ze to netreba. Tak o com sa tu bavime?
neviem o tom, ze by ostatne timy hrali 3-4 pripravaky pred olympiadou. jeden, max. dva a to taky velky rozdiel neurobi. za 2 tyzdne a zopar zapasov tu suhru nenacvicis. v obrannom pasme je to o rychlom a agresivnom pristupe a staci, ze jeden hrac sa spamata neskoro a uz leti prihravka na os, kde su traja hraci proti nasim dvom, lebo zvysni traja hraci prepadli pri mantineli kvoli pomalemu spoluhracovi.
taki svajciari, slovinci aj francuzi maju roky rovnaku kostru timu a ti hraci maju zosynchronizovane imho uz aj to, kedy idu na zachod.Patrik Elias napísal:I remember how many hours and hours that me, Petr and Jason Arnott used to mess around after practice, just floating into empty spaces at the back post and throwing blind passes to one another, in order to develop a sixth sense for where we’d be. I remember in second overtime of Game 6 of the 2000 Stanley Cup Finals, I got the puck in the corner, and I threw a blind pass to the empty space where I figured, based on hours and hours of messing around, that Arnott might be waiting. I remember turning around and just seeing Arny’s arms go up into the air, and realizing that we had won the Stanley Cup.
Ryan, ja si nemyslim, ze tomu aspon trochu rozumies a hadzes tu krcmove argumenty.
Nagya som prvyraz na lade prvy raz zaregistroval az v playoff proti USA, aj to az v druhej polovici zapasu. v predoslych zapasoch este aj slimak Marcinko nakorculoval viac ako on. a vacsinou akurat drzal puk dokym nedostal hit a neprisiel o neho. zo slovenskej ligy na take nie je zvyknuty.
k Visnovskemu len tolko, ze vela existujucich sportovisk pustne, vid skokanske mostiky na Strbskom plese, biatlonovy areal v Osrbli vyzera tiez zaseknuty v 80tych rokoch. to, ze Fico chodi pred volbami otvarat male futbalove ihriska s umelou travou a mini hokejove stadioniky v mensich mestach su take polovicne riesenia.
Nieeeeeee, človek nie je tri dni doma chvíľu to nesleduje a medzi tým mu skončí olympiádahughito napísal:Bol včera.
-
Ryan Giggs
VIP
Nejak si chlapci hokejovi predlzuju strajk. 
Meszaros a Viedensky sa na repre vybodli.
Meszaros a Viedensky sa na repre vybodli.