Politika
Re: Politika
hadaj co s tymto urobil turbokapitalista, ktory nielenze sprivatizoval zeleziarne, ale nakoniec kupil aj hrad? zalozil svoju sukromnu strednu skolu, ktora pripravuje mladych ludi na pracu v jeho tovarni.
takmer ako ti zlinski kapitalisti, ktori zakladali cele mesta nielen v CSR ale aj po celom svete.
takmer ako ti zlinski kapitalisti, ktori zakladali cele mesta nielen v CSR ale aj po celom svete.
vracaju sa 90te roky
https://dennikn.sk/1040750/investigativ ... /?ref=ampm
https://dennikn.sk/1040750/investigativ ... /?ref=ampm
Vražda investigatívneho novinára a jeho priateľky. Som zvedavý, čo pôjde za pár minút hovoriť Gašpar na tlačovku.
zatlkat, zatlkat, zatlkat.
a aj keby tam doniesol vraha, tak to Jana nevrati...
\\nemam vo zvyku reagovat na karmu, ale:
a aj keby tam doniesol vraha, tak to Jana nevrati...
\\nemam vo zvyku reagovat na karmu, ale:
ano. poznal som ho od kedy nastupil na zurnalistiku na UKF. v druhaku sme byvali na rovnakej izbe![]()
ty si bol jeho kamos, ked ho nazyvas Jano?
sladke 90te roky aka skutok sa nestal:
- source: https://slovensko.hnonline.sk/1700907-i ... zastreliliPolicajný prezident Tibor Gašpar doplnil, že vlaňajší prípad údajných vyhrážok podnikateľa Mariána Kočnera novinárovi Kuciakovi polícia uzavrela s tým, že nešlo o trestný čin a nemalo ísť ani o priestupok. Polícia mala k dispozícii aj audiozáznam. Postup polície teraz preverí prokuratúra.
Ak sa definitívne potvrdí, že išlo o zavraždenie kvôli jeho aktivitám, tak moc nerozumiem, že si takéto niečo vôbec niekto dovolí. Je to totižto kontraproduktívne. Už teraz je vidieť, ako sa zmobilizuje celá spoločnosť, vie o tom celý svet. Takéto niečo nemôže pôvodcovi prejsť. Dúfam, že aj trio Gašpar-Fico-Čižnár sa naozaj zasadia o to, aby sa vražda vyriešila.
Hej isto sa zasadia. Minister vnutra sa novinarovi, ktoremu sa vyhraza znamy mafian vysmeje do ksichtu. Za pol roka ho najdu mrtveho. Mas z toho pocit, ze tam niekto ma zaujem nieco riesit? Mozno pojde do basy nejaky Ukrajinec ci Albanec, ktoreho si zaplatili na spinavu robotu, ale ten kto si vrazdu objednal potrestany za vlady Smeru veru nebude. To ze ho zabili nie je kontraproduktivne, len to hovori ze chalan zrejme vedel prilis vela. Teraz vidime ze aku chasku mal na muske, mozno sa jeho znalosti netykali len danovych podvodov ale aj vacsich spinavosti.
Hm, nemyslím si. Stále lepšie pre jednu kliku pustiť k vode jedného obetného baránka, ktorý to už skrátka prehnal, ako potopiť celú loď. Vôbec by som sa nečudoval, ak by sa pohli ľady a prišlo k radikálnym výsledkom a trestom. 
urcite nie, kym bude vo vlade Fico a Kalinak
prvy krat v historii musim suhlasit s beardiem, obetny baranok ma byt nalepka na spravodlivost?
Neviem teraz, ako to presne myslíš. Ja som len napísal, že by som 100% nezavrhoval to, že sa naozaj vypátra vrah aj pôvodca.
myslim to tak, ze aj ked skutocne najdu vraha, tak sa realne v tejto krajine pri vlade Fica a Kalinaka nic nezmeni - nieco taketo sa nemalo ani len stat
// edit: n1 beardie
hahaSlayter napísal:prvy krat v historii musim suhlasit s beardiem, obetny baranok ma byt nalepka na spravodlivost?
ako sa to pekne prelina, migranti v Malmo a nove 90te roky v Bratiske, mozeme pokracovat v nasej diskusii
Stále neviem, o čom konkrétne teraz píšeš. Každopádne, z tejto udalosti sa stala fakticky európska, resp. až svetová téma, takže ide o obrovský tlak.Slayter napísal:myslim to tak, ze aj ked skutocne najdu vraha, tak sa realne v tejto krajine pri vlade Fica a Kalinaka nic nezmeni - nieco taketo sa nemalo ani len stat
Nevie niekto ako to dopadlo s vyšetrovaním tých panama papers, lebo aj tým sa zaoberal Kuciak(nech mu je zem a jeho priateľke lahká). popisuje tam ako z tých zoznamov lovili nejaké spojitosti na daňové úniky, plus tam spomínal, že ešte odtiaľ bude čerpať informácie aj do budúcna a to bolo pred rokom.
https://dennikn.sk/1041480/tom-nicholso ... -politikov
Nepredpokladam ze by v tom Nicholson len tak trepal do vetra. Mafia napojena na Smer, presne ako sa dalo cakat.
Nepredpokladam ze by v tom Nicholson len tak trepal do vetra. Mafia napojena na Smer, presne ako sa dalo cakat.
Tiež som zachytil, že sa rýpal vo veciach ohľadom talianskej či ukrajinskej mafie, čo je asi viac možné, ako že by ho dal odstrániť nejaký Kočner.
ak by sa potvrdila tato verzia, tak to stale bude obrovsky problem vyriesit, lebo nikomu sa nebude moc chciet vynasat tie prepojenia zahranicnej mafie na spreneveru eurofondov s pomocou vladnych cinitelov a zatvorenymi ocami policie. som velmi zvedavy kam sa to bude uberat dalej.
https://plus7dni.pluska.sk/Ludia/Podnik ... pred-sudomMinuta na Nku napísal:Mária Trošková spolupracovala s talianskymi podnikateľmi, o ktorých v súvislosti s vraždou Kuciaka hovoril Tom Nicholson. O bývalej asistentke Viliama Jasaňa a súčasnej asistentke premiéra Fica písal v septembri 2016 týždenník Plus 7 dní.
Na TA3 akurát rozprával novinár Mego, skoro sa psychicky zosypal, ale tiež poukázal na taliansku stopu. Dokonca on sám posunul tento materiál Kuciakovi, lebo jemu to v Plus7Dní stopli.