A aby sme si mená spojili s tvárami, tak na fotke pán RSDr. Viliam Jasaň a Mária Trošková.
Z FB:
Horoskop veštice Ficodori: Majka, prežiješ krásne leto v Kalábrii a bude sa ti aj finančne dariť. Pozor na zdravie, vidím tam nejaké intrigy a závisť.
Horoskop veštice Ficodori: Majka, prežiješ krásne leto v Kalábrii a bude sa ti aj finančne dariť. Pozor na zdravie, vidím tam nejaké intrigy a závisť.
Akoze trosku chapem ze Kotleba ma trosku vo svojej spolocnosti najst niekoho, kto nie je uplne vypatlany paranoidny blazon ale taketo PR, to clovek len tak niekde nenajde.jackb napísal:o naozajstnych hyjenach (aj ked by to mohlo patrit a do temy o kotlebach)
https://dennikn.sk/blog/1043190/bratisl ... na-vrazda/
pozor, ty teraz miesas dve veci dokopy, co bude teraz aj oblubena cinnost ludi zo smeru. jedna vec je co robi opozicia(konkretne s tym co robi matovic rozhodne nesuhlasim ani ja, dehonestuje to cele spomienkove akcie a zbytocne to odradza ludi) a druha ficova necinnost. mame tu jasne prepojenie mafie na ludi uzko spolupracujucich s vedenim smeru, mame tu aj koli tymto informaciam zavrazdeneho novinara. a on si dovoli tvrdit, parafrazujem: "vazeni, nechajme politickych hier a podme hladat vinnika"? to sa mame uspokojit s hladanim najomneho vraha a objednavatela vrazdy z talianska, ked vidime tie vazby? vsak to nie je mozne aby si po tomto nechaval tych ludi tak blizko pri sebe.hughito napísal:Z Fb známeho, v čomsi má pravdu. Spočiatku som zachytil nejaké spontánne výzvy na vyjadrenie piety zavraždeným a zrazu tu už máme opozíciu, ktorá všetko (vrátane priestoru) sprivatizovala a vytĺka z tragédie politický kapitál. Vyšetrenie sa ani nestihlo poriadne začať a už tu pomaly máme vinníka v osobe Fica a Kaliňáka, akoby to strieľali oni. Vôbec si ich nezastávam, ale aby sa aj pri tejto príležitosti ťahali tieto otrepané politické hry, je nechutné. Nevraviac o tom, že jedna stopa je aj Kočner... a kto bol jeho veľkým kamarátom? Spomeňme si.
Kotlebovci zase raz prerazili dno. Ale už to zmazali a Uhrík zatĺka.Hegy napísal:
Akoze trosku chapem ze Kotleba ma trosku vo svojej spolocnosti najst niekoho, kto nie je uplne vypatlany paranoidny blazon ale taketo PR, to clovek len tak niekde nenajde.
Kriste pane...
ja som cakal, ze on odvola hlavne sam seba, ked sa ukazalo, ze byva u vratkara. po vrazde novinara, mali namiesto blbych reci s Kalim pred novinarmi vo vestibule Prokuratury zlozit funkcie.hughito napísal:Tiež neviem čo očakávate, že Fico z hodiny na hodinu odvolá všetky spomenuté persóny? Možno sa niečo stane, možno nie. Teraz som akurát zachytil, že rezignovať chce Maďarič, pre ktorého je toto asi posledná kvapka.
my o vlcicibeardie napísal:Zitnanska je znepokojna alebo velmi znepokojena?
//Lucia Žitňanská povedala, že je absolútne neprijateľné, aby na úrade vlády pôsobili ľudia, ktorí môžu byť v kontakte s mafiou. Ministerka spravodlivosti za Most-Híd zatiaľ nepovedala, či zostane vo vláde, o politických otázkach sa chcú najskôr porozprávať v strane.
Richard Sulík k odstúpeniu Madariča: „Jeho demisiou sa začal faktický rozpad Ficovej vlády. Predpokladám, že pani Žitňanská bude len ešte viac znepokojená.“
ocakavam zapadnu politicku kulturu, kde sa ludia dobrovolne vzdavaju postov za ovela mensie veci. je to casto len gesto, ale aj to je lepsie ako nic. jasan ani troskova do vrazdy vysoko pravdepodobne neboli zapleteni a ani nebudu trestani, to ale neznamena, ze moralne nezlyhali a ze by nemali odist. to je to najmenej. a ked to nejde z ich iniciativy, tak by sa toho mal chopit ich sef a nie ich bezhlavo obranovat, ked tu uz su tie jasne informacie o ich kontaktoch.hughito napísal:Tiež neviem čo očakávate, že Fico z hodiny na hodinu odvolá všetky spomenuté persóny? Možno sa niečo stane, možno nie. Teraz som akurát zachytil, že rezignovať chce Maďarič, pre ktorého je toto asi posledná kvapka.
Ale táto kultúra tu nie je. Dnes odstúpil Maďarič, a to podľa mňa len preto, že to mal so svojim pôsobením v SMERe už dlhšie nahnuté.M142 napísal: ocakavam zapadnu politicku kulturu, kde sa ludia dobrovolne vzdavaju postov za ovela mensie veci. je to casto len gesto, ale aj to je lepsie ako nic. jasan ani troskova do vrazdy vysoko pravdepodobne neboli zapleteni a ani nebudu trestani, to ale neznamena, ze moralne nezlyhali a ze by nemali odist. to je to najmenej. a ked to nejde z ich iniciativy, tak by sa toho mal chopit ich sef a nie ich bezhlavo obranovat, ked tu uz su tie jasne informacie o ich kontaktoch.
Mitglieder des italienischen Mafiaclans ’Ndrangheta haben sich in der Slowakei ausgebreitet. Von den Mächtigen werden sie geschützt.