Politika
Re: Politika
Dnes vyšla na povrch nová horúca stopa.
Zaujímavé je aj to, čo povedal šéfredaktor Aktualít. V hre je celkovo 5-6 verzií.
O vražde jedného z členov svojho tímu prehovoril šéfredaktor portálu Aktuality.sk Peter Bárdy. Spresnil, že Kuciak sa zameriaval viac na analytické spracovanie faktov. „On nemal tipy, on bol sám sebe zdrojom. Na prvý pohľad to, čo robil, nebolo prinášať nové fakty, on známe veci spájal,“ opísal Bárdy v rozhovore pre český web idnes.cz. „Totálne nepravdepodobná vec, že zavraždia analytika. Prečo by zabíjali analytika, ktorý neodhaľuje "prúsery“, pracoval s otvorenými zdrojmi. Takých chlapcov by mali byť stovky na polícii, ktorí budú sedieť a hrabať sa v otvorených zdrojoch. To sú zmluvy so štátom, eurofondy. Nič skrytého, investigatívneho," dodal šéfredaktor.
Zaujímavé je aj to, čo povedal šéfredaktor Aktualít. V hre je celkovo 5-6 verzií.
O vražde jedného z členov svojho tímu prehovoril šéfredaktor portálu Aktuality.sk Peter Bárdy. Spresnil, že Kuciak sa zameriaval viac na analytické spracovanie faktov. „On nemal tipy, on bol sám sebe zdrojom. Na prvý pohľad to, čo robil, nebolo prinášať nové fakty, on známe veci spájal,“ opísal Bárdy v rozhovore pre český web idnes.cz. „Totálne nepravdepodobná vec, že zavraždia analytika. Prečo by zabíjali analytika, ktorý neodhaľuje "prúsery“, pracoval s otvorenými zdrojmi. Takých chlapcov by mali byť stovky na polícii, ktorí budú sedieť a hrabať sa v otvorených zdrojoch. To sú zmluvy so štátom, eurofondy. Nič skrytého, investigatívneho," dodal šéfredaktor.
Tiež ste si v diskusiách všimli, že tá akože alternatíva - "bojovníci proti systému" (rusofilcky, náckovia, mečiarovi pohrobkovia, savopiči, konšpirátori) sa zrazu stali najtvrdšími obrancami vládneho SMERu a tejto mafiou prežratej skorumpovanej zlodejskej vlády? Vykrikujú o tom, že je všetko zmanipulované médiami, že je to Sorošom alebo EU dopredu naplánovaný puč, strašia Majdanom, neštítia sa šíriť výmysly, doslova hnoj o zavraždených...
Dementi.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4945569773
Dementi.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 4945569773
tak posledny rok s nimi hlasovali, takze v tejto oblasti to bolo jasne uz dlhsie
tak to sa ukazalo uz vtedy, ked stredoskolaci organizovali protikorupcne pochody. ze ich plati Soros a nastane Majdan.
Sorossoidné rozvratné fondy. Toto ma baví. Aj keď to je vlastne smutné.
-
Solo_Kamen
King
Možno že niektorí ludia majú ten názor, že je zbytočné hystericky kričať "odstúpte" vždy keĎ sa stane nejaký prúser. Fica v tom treba nechať pekne vykúpať samého a nekaziť to dristami bez kúska empatie. Rovnako som si nevšimol, že by niekto poukázal na to, že Fico mal za chrbtom milión € v hotovosti, ktoré ponúkal niekomu ako odmenu... je nelegálne robiť hotovostné transakcie väčšie ako 5000€. Dá sa teda domnievať, že Fico má v pláne porušiť zákon... ale zatial som asi jeden z desiatich v republike, ktorých to napadlo. Namiesto divadielka treba poukázať na lacné divadielko premiéra, ktorý si robí na smrti novínára PR.jackb napísal:mna zaraza postoj "alternativy". toto je vec, ktora moze Fica polozit. nie tym, ze on alebo Kali objednali, ale tym, ze maju kontakty. ale alternativa vyziva na ignoraciu akcii. ku comu su alternativa, ked su proficovski?
vsimol som si to niekde na FB, ale osobne nevedel, ze to je nelegalne. uz viem.
na to, ze je to lacne hyjenisticke PR upozornuju "kiskoidi" ale ti su negovani, lebo paradoxne proficovci pocuvaju viac pseudonovinarov.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2018, 23:24)
a uz je to aj na Nku. to je volicmi Fica a skupinami osob neznasane este viac ako jeden z respondetov, exminister Miklos
https://dennikn.sk/1043735/miklos-marke ... dne-vlady/
na to, ze je to lacne hyjenisticke PR upozornuju "kiskoidi" ale ti su negovani, lebo paradoxne proficovci pocuvaju viac pseudonovinarov.
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2018, 23:24)
a uz je to aj na Nku. to je volicmi Fica a skupinami osob neznasane este viac ako jeden z respondetov, exminister Miklos
https://dennikn.sk/1043735/miklos-marke ... dne-vlady/
Na idnes.cz vysiel pekny suhrnny clanok: https://zpravy.idnes.cz/jan-kuciak-vraz ... nicni_evam
Len nerozumiem tomu prebijaniu/dobijaniu, pri normalnej pistoli by s tym vobec nemal byt problem, iba pri revolveri, ale na ten sa zas neda dat tlmic a teda susedia by mali pocut strelbu. Som zvedavy aka bude finalna verzia.Vrah podle indicií z místa činu nejspíš Kuciaka znal. Svědčí o tom například rozpitá káva na stole, ale i to, že na dveřích nebyly žádné stopy po vloupání. A z místa se nic neztratilo. Novinář ho musel vpustit sám. Nepozorovaně se dovnitř nikdo nemohl dostat, vrata i dřevěné dveře podle místních vždy silně vrzaly.
A je tu další okolnost – podle policejních informací Kuciak v jednu chvíli odešel do garáže, aby zkontroloval autobaterii, kterou právě nabíjel. Vrah zůstal v domě sám s jeho snoubenkou. „Tu střelil první, pak namířil na Kuciaka, který se vracel do domu. Na schodech mu přiložil pistoli k hrudi a vystřelil,“ říká zdroj blízký vyšetřování pod podmínkou anonymity. Střelbu z bezprostřední blízkosti dokládají stopy střelného prachu na těle zavražděného.
Policie nalezla na zemi několik nábojů. Objevily se spekulace, že jde o vzkaz mafie. To ale vyšetřovatelé vyloučili – náboje nebyly u těl naaranžované, ale vylétly z pistole při nabíjení. „Na zemi ležely nejspíše proto, že měl vrah problém s dobíjením pistole a náboje mu vypadávaly, když přebíjel. Nebyl to odkaz ve smyslu ,zabijeme další‘,“ řekl šéfredaktor Aktuality.sk Peter Bárdy.
Keď budú Fico a Kaliňák neustále zasahovať do vyšetrovania, tak výsledkom šetrenia polície aj tak nikto nebude veriť.
-
Solo_Kamen
King
Od smerákov cez sasku až po fanúšikov Kotlebovej strany z Bratislavy na FB sa všetci chovajú ako elita piatej cenovej kategórie.jackb napísal:
Je celkom možné, že taliansky smer je síce škandál...ale bol hodený ako návnada, aby sa zakrylo niečo ešte väčšie:
"Podľa analytika preto nemusí byť za smrťou Kuciaka jeho posledný článok o talianskej mafii. „Skutočnosti, o ktorých píše Nicholson, sú pravdepodobnosti hraničiace s istotou. Medzi jednou z vetiev talianskej mafie a časťou slovenských politikov a podnikateľov existovalo živé spojenie. Som však hlboko presvedčený, že medzi kauzou talianskej mafie a Kuciakovou smrťou neexistuje prepojenie. Okrem iného preto, že je tam niekoľko logických medzier. Kolegovia z Aktuality.sk podliehajú strachu, súcitu a emóciám spojených s vraždou, a neuvedomujú si, že presne to bolo cieľom páchateľa,“ uviedol Bránik s tým, že veľa slovenských novinárov sa nechalo vlákať do emočnej pasce, z ktorej produkujú jednu neoverenú teóriu za druhou.
Bezpečnostný analytik si myslí, že v prípade talianskej mafie generoval celý ten mechanizmus pomerne nízku sumu peňazí, ktoré sa ďalej delili medzi veľký počet firiem a ľudí, pričom sa o tom vedelo už viac ako 20 rokov a policajti mali viac materiálov ako novinári.
„Predstava, že kvôli tejto veci si niekto objedná drahú a logicky náročnú vraždu novinára a zároveň ako bonus dopustí smrť svedka, je úplne scestná a nedáva žiadny zmysel,“ dodal."
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ne ... 47ab5f122/
"Podľa analytika preto nemusí byť za smrťou Kuciaka jeho posledný článok o talianskej mafii. „Skutočnosti, o ktorých píše Nicholson, sú pravdepodobnosti hraničiace s istotou. Medzi jednou z vetiev talianskej mafie a časťou slovenských politikov a podnikateľov existovalo živé spojenie. Som však hlboko presvedčený, že medzi kauzou talianskej mafie a Kuciakovou smrťou neexistuje prepojenie. Okrem iného preto, že je tam niekoľko logických medzier. Kolegovia z Aktuality.sk podliehajú strachu, súcitu a emóciám spojených s vraždou, a neuvedomujú si, že presne to bolo cieľom páchateľa,“ uviedol Bránik s tým, že veľa slovenských novinárov sa nechalo vlákať do emočnej pasce, z ktorej produkujú jednu neoverenú teóriu za druhou.
Bezpečnostný analytik si myslí, že v prípade talianskej mafie generoval celý ten mechanizmus pomerne nízku sumu peňazí, ktoré sa ďalej delili medzi veľký počet firiem a ľudí, pričom sa o tom vedelo už viac ako 20 rokov a policajti mali viac materiálov ako novinári.
„Predstava, že kvôli tejto veci si niekto objedná drahú a logicky náročnú vraždu novinára a zároveň ako bonus dopustí smrť svedka, je úplne scestná a nedáva žiadny zmysel,“ dodal."
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/ne ... 47ab5f122/
Presne o tomto som tu písal. Skoro každý deň nová teória a stopa, ale opozícia a jej verklíkovači už mali jasno stihli vyšetriť, obžalovať aj odsúdiť.
Uvedomujete si, že sa bavíme o 2 samostatných kategóriách?
1. Premiér tejto republiky sa dobrovoľne obklopil ľudmi s preukázateľnými konexiami na taliansku mafiu a to pravdepodobne iba kvôli tomu, že myslí penisom. Títo ľudia mali prístup k najtajnejším informáciám a mohli ich vynášať nielen mafii, ale aj iným zahraničným agentom. Už len tieto skutočnosti sú také závažné, že bohato postačujú na to, aby premiér stratil dôveru nielen verejnosti, ale aj koaličných partnerov a boli vypísané predčasné voľby. Pričom demisia vlády a predčasné voľby sú asi to najmenej, čo sa mu za súčasnej situácie môže stať. Teda, ak si chce Slovenská republika ďalej vravieť, že je právny štát...
A potom tu máme ešte prezidenta policajného zboru, ktorý aj napriek jasnému zákazu generálneho prokurátora organizuje tlačovky, na ktorých rozpráva o nejakých fetošoch, zbraniach a pervitíne a úplne cielene sa snaží manipulovať verejnou mienkou, aby si nejakí jednoduchší občania povedali niečo na štýl "a nebol ten novinár náhodou nejaký díler alebo narkoman?". Veď to je úplný grc, že je takýto človek na čele PZ.
Prezident SR by mal vystúpiť v priamom prenose s prejavom, v ktorom jasne pomenuje všetky závažné skutočnosti tak, aby im rozumel aj posledný debil v tejto republike a vyzve premiéra na podanie demisie.
1. Premiér tejto republiky sa dobrovoľne obklopil ľudmi s preukázateľnými konexiami na taliansku mafiu a to pravdepodobne iba kvôli tomu, že myslí penisom. Títo ľudia mali prístup k najtajnejším informáciám a mohli ich vynášať nielen mafii, ale aj iným zahraničným agentom. Už len tieto skutočnosti sú také závažné, že bohato postačujú na to, aby premiér stratil dôveru nielen verejnosti, ale aj koaličných partnerov a boli vypísané predčasné voľby. Pričom demisia vlády a predčasné voľby sú asi to najmenej, čo sa mu za súčasnej situácie môže stať. Teda, ak si chce Slovenská republika ďalej vravieť, že je právny štát...
2. Druhá samostatná kategória je vražda dvoch nevinných mladých ľudí. Či už vyšetrovanie ukáže, že je za tým talianska mafia alebo nie, nijak to neovlyvní skutočnosti popísané v bode č.1.Z FB: "Jediné, čo ma teší, je irónia, že profík Fico môže padnúť na chúťkach svojho pipiša. A vyslovene ma baví predstavovať si, ako sa na neho doma pozerá Svetlana, ja som ti to hovorila ty starý ch*j, ja som ti to hovorila, že choď radšej do bordelu a k sebe si zober nejakú starú tučnú, ale čo sa vyzná a je spoľahlivá."
A potom tu máme ešte prezidenta policajného zboru, ktorý aj napriek jasnému zákazu generálneho prokurátora organizuje tlačovky, na ktorých rozpráva o nejakých fetošoch, zbraniach a pervitíne a úplne cielene sa snaží manipulovať verejnou mienkou, aby si nejakí jednoduchší občania povedali niečo na štýl "a nebol ten novinár náhodou nejaký díler alebo narkoman?". Veď to je úplný grc, že je takýto človek na čele PZ.
Prezident SR by mal vystúpiť v priamom prenose s prejavom, v ktorom jasne pomenuje všetky závažné skutočnosti tak, aby im rozumel aj posledný debil v tejto republike a vyzve premiéra na podanie demisie.
Áno, to ale neznamená že si nemáme všímať aj taliansko. Jedno aj druhé je škandál.
Ficove správanie nasvedčuje že oba smery sú mu známe...
Ficove správanie nasvedčuje že oba smery sú mu známe...
Zrazu sú to dve samostatné kategórie, včera či predvčerom to bola jedna kategória. A ako ja tu neposudzujem ich pravdivosť, len ma baví to uvažovanie opozície. Ďalšou vecou sú tie smiešne požiadavky typu na odstupovanie z funkcií, včera to dobre okomentoval Číž na TA3. Na posluch "pekné gestá," ale inak úplne nepremyslené tliachania, ktoré by v súčasnej situácii skôr uškodili ako niečomu pomohli. A najviac smiešne je to, že to žiadajú ľudia ako Sulík a Matovič, teda jeden sa s mafiánom priamo stýkal, druhý je daňový podvodník, nevraviac o Kollárovi, čo je v podstate tiež mafián, stýkal sa s nimi, fotil, atď. Títo ľudia už nemajú žiadnu morálnu integritu. Rovnako smiešna postavička Galko. Tieto spomenuté strany by mali aspoň pri týchto prehláseniach dať dopredu ľudí, ktorí nejakú morálnu integritu ešte majú.
v nedeluephramko napísal:Prezident SR by mal vystúpiť v priamom prenose s prejavom, v ktorom jasne pomenuje všetky závažné skutočnosti tak, aby im rozumel aj posledný debil v tejto republike a vyzve premiéra na podanie demisie.
Inak teší ma, že na tej opozičnej fraške, ktorú sprivatizoval Matovič a spol., sa zúčastnilo pár stoviek ľudí, ale na zajtrajší občiansky protest to vyzerá ako masovka, možno očakávať až 10 000 ľudí.
A keď už, toto mi príde ako celkom rozumný návrh od opozície:
A keď už, toto mi príde ako celkom rozumný návrh od opozície:
Kód: Vybrať všetko
SaS vyzvala na prizvanie nezávislého experta do vyšetrovacieho tímu vraždy Kuciaka, ktorého by určila opozícia. Podľa strany z prostredia vyšetrovania tendenčne a účelovo unikajú informácie, obáva sa zverejnenia vyfabrikovaného motívu vraždy zo strany vyšetrovateľov. Re: Politika
Ten Číž, ktorý je ešte aj teraz priateľ na FB s Antoninom Vadalom? V prvom rade sa mal moderátor Čiža opýtať na to, odkiaľ sa s tým mafiánom pozná, o čom sa spolu na FB bavia, či sa stretávajú aj osobne alebo spolu podnikajú. Ale to by nesmela TA3 patriť Kmotríkovi, sponzorovi SMERu.hughito napísal:Ďalšou vecou sú tie smiešne požiadavky typu na odstupovanie z funkcií, včera to dobre okomentoval Číž na TA3.
Presne k tomuto sa vyjadril tiež. Čiže vytiahni svoju hlavu z riti a trochu si rozšír obzory, si smiešny, presne ako tieto "pravdy" typu Čiž je priateľ s Vadalom.
Ďalšia extrémna zábava je to, ako komentátori zo SME a Denník N glosujú o tom, AKO JE MOŽNÉ, že Ficovým či Gašparovým či Kaliňákovým policajtom trvalo až štyri dni, kým sa opreli do mafiánov talianskeho pôvodu na východe SR. Ale nikomu nevadí to, že ten slávny Kiska, najlepší prezident, aké sme ho kedy mali, sa k téme prakticky vôbec nevyjadril a mlčí ako ten tupoň Danko. Vraj v nedeľu. No super.
Ďalšia extrémna zábava je to, ako komentátori zo SME a Denník N glosujú o tom, AKO JE MOŽNÉ, že Ficovým či Gašparovým či Kaliňákovým policajtom trvalo až štyri dni, kým sa opreli do mafiánov talianskeho pôvodu na východe SR. Ale nikomu nevadí to, že ten slávny Kiska, najlepší prezident, aké sme ho kedy mali, sa k téme prakticky vôbec nevyjadril a mlčí ako ten tupoň Danko. Vraj v nedeľu. No super.
jo, je to pozitivne aj ked podla mna je ten dovod takej nizkej ucasti ovela prozaickejsi- pocasie. tych 10k je podla mna prilis pozitivnych, ale bolo by skvele ak pride aj taka polovica.hughito napísal:Inak teší ma, že na tej opozičnej fraške, ktorú sprivatizoval Matovič a spol., sa zúčastnilo pár stoviek ľudí, ale na zajtrajší občiansky protest to vyzerá ako masovka, možno očakávať až 10 000 ľudí.