Dennik hľadanie tej pravej...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

Dennik hľadanie tej pravej...

Príspevok od používateľa tonnymontana »

(tato tema ma sluzit ako akysi moj log postupu u zien)

Takze, chcem si najst nejaku zenu (vaznejsi vztah) po dlhsom case a viacerych nevydarenych vztahoch..

Niesom nejak vynimocny... nemam tehly na bruchu ani nemam tvar ako DiCaprio....skor priemerny az podpriemerny chalan...som na vysokej skole o rok budem koncit a budem pracovat na plny uvazok s dobrym platom... jediny problem je ze si neviem najst partnerku s ktorou by som bol dlhodobo stastny, preto by som sa chcel o to v najblizsiej dobe pokusit.

Moje prve ciele su dat si tvrdsi rezim ohladom cvicenia, a aspon 2-3 krat tyzdenne chodit cvicit ( aj ked nemozem uplne naplno kvoli nedavno podstupenej operacii).

Chcel by som tu v komentoch postupne raz za cas napisat ako sa mi dari s hladanim partnerky a zaujimal, by ma nazor ostatnych.. co robim podla vas zle, kde som naivny neskuseny atd...

Mam nieco rozpracovane aj teraz, ale nie je to nic vazne a neviem ako to cele dopadne...
redliner
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Dennik hľadanie tej pravej...

Príspevok od používateľa redliner »

čo tak založiť si blog?
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Ty robis podla mna zle uplne vsetko. Od tvojej komickej temy o priatelke vs. Instagrame, az po hladania zien na webe. Mas proste nizke sebavedomie, hodnotis svoju krasu, mas problem otvorene celit neprijemnym otazkam/komentarom ako v teme priatelka vs. Instagram v ktorej si radsej vymazal prispevok. A miestami mas vysoke ego, napriklad ked pises o vysokej skole a ako budes mat dobry plat. Pokial potrebujes hladat na Tinderi, tak hladaj dalej a tato tema bude uplny fail.
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

heker napísal:Pokial potrebujes hladat na Tinderi, tak hladaj dalej a tato tema bude uplny fail.
ok beriem tvoj nazor. ale ako myslis ze to bude fail kvoli tomu ze potrebujem hladat na tinderi ?
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

Ked si spomeniem na temu "tinder spojenia", tak to teda GL :D
heker
Redeemer
Redeemer

Ano, kvoli tomu to povazujem za fail. Zeny sa nebalia na internete a pokial to inak nedokazes, tak...
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

heker napísal:Ano, kvoli tomu to povazujem za fail. Zeny sa nebalia na internete a pokial to inak nedokazes, tak...
by si sa čudoval..nemaj len svoj pohľad na svet..nemusi byt vždy ten správny
heker
Redeemer
Redeemer

V pohode. Budem sledovat tuto temu, ze ako sa ti dari.
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

tak zatial takto no.. ale stale to nie je ono...som skaredy a neschopny introvert, nechodim na diskoteky a mam problem oslovit zenu ako prvy vacsinou si musim dohodnut rande cez internet a az tak sa spoznat..takze zatial nic moc..

...
ONA
nevieš sa správať k žene
JA
viem
ONA
Nie
To, že si dobrý v posteli neznamená, že sa vieš dobre správať.
JA
dobrý v posteli, myslíš vážne ?
ONA
Myslím si že áno...mala som aj 5 orgazmov počas toho ako sme je*ali..
JA
tak ale ci sa ti to pacilo je podstatne nie pocet
ONA
Veď, ty veľmi dobre vieš, že sa mi to páčilo,videl si to a počul
JA
Takže si si to užila ?
ONA
Netvár sa, že si to na mne nevidel...

Tak sa neviem správať k žene... aj keď ja si to nemyslím, skôr mám problém začať konverzáciu mimo internetu s účelom rande ale ak už som s dievčaťom tak sa snažim byť pre ňu čo najmilší a najlepší a aby sa cítila dobre.. ale asi niesom..
heker
Redeemer
Redeemer

Ked ti povie, ze sa nevies spravat k zene, tak preco si myslis opak? Preco si myslis, ze si to vymysla a ze ty sa podla teba spdavas ako gentleman? To si zena len tak nevymysli, nema na to dovod. A to, ze sa nevies spravat k ludom, to si dokazal aj tu na fore, ci v tejto teme alebo skor v teme o Instagrame+priatelke. Neber to tak, ze som utocny. Skor hladaj to, ze preco ti to povedala, preco si to mysli. Alebo sa jej na to rovno spytaj, aby si sa mohol zamysliet a hladat chybu v sebe, ktoru by si mohol napravit. Z toho co som videl par tvojich prispevkov, tak si myslim, ze mas v istych veciach vysoke ego a spravas sa arogantne. Len to neotoc na mna, pretoze tato tema nie je o mne.
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Nechcel si v tejto teme pisat o tom ako sa ti dari pri hladani partnerky? Lebo teraz to tu vyzera skor tak, ze sa chces pochvalit, ze si dokazal zenu priviest k orgazmu... a v podstate nic okrem toho ze si sa prihlasil na tinder a mal si sex si nic nenapisal...
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Ale nejak si tie orgazmy nevšimol keď sa musel pýtať :)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Booooaaa. Ty chces hladat tu pravu a nasiel si akurat tak ku... na jednu noc. A to si si ani nevsimol aky si dobry a co prezivala ci si myslel len na seba? Asi len na seba, mozno tj aj preto napizala, ze sa nevies spravat. Ci ako to bolo?
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

Ak ten pribeh nie je vymysleny, tak by som ani nepovedal, ze si to nevsimol, ale vypada to skor ako by si chcel vynutit pochvalu, nech trochu potesi svoje ego.. :D
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

robo1152 napísal:Ak ten pribeh nie je vymysleny, tak by som ani nepovedal, ze si to nevsimol, ale vypada to skor ako by si chcel vynutit pochvalu, nech trochu potesi svoje ego.. :D
ano mas pravdu :D
heker
Redeemer
Redeemer

Mohol si aj na mna zareagovat ;)
tonnymontana
Medium Expert
Medium Expert

heker napísal:Mohol si aj na mna zareagovat ;)
nie na teba je*em , lebo som arogantny zmrd :D

ale nie..tak ja neviem...ja mam proste take chovanie ze asi vyzeram ako buran..ale naozaj som velmi citlivy clovek a mam velmi hlboke city len to neviem tak dat najavo a moje social skills su vzhladom tomu ako travim dni a vobec..na bode mrazu, neviem sa len tak lahko dat dokopy s ludmi a udrziavat vztahy...stale sa nieco meni stale som niekde inde... proste to uz iesu tie casy ked som bol na strednej a boli sme partia a mne to velmi chyba a tym ze nemam takuto partiu mi aj velmi klesa sebavedomie a socialne zrucnosti a potom upadaju vsetky oblasti.

sry neviem co mam napisat...som proste zmrd neviem sa chovat som ch*j a rad by som to aj zmenil ale to budem zas iba skaredy a mily ch*j neviem co to pomoze, k ziskaniu zien ani nie
heker
Redeemer
Redeemer

Lenze to, ze ci si citlivy clovek a ci mas hlboke city clovek na tebe nespozna, pokial sa spravas ako arogantny buran. Pokial mas take city ako pises, tak ich musis dat najavo pred zenou a ukazat tu lepsiu stranku co je v tebe. Niekedy je lepsie si zahryznut do jazyka, nez by si mal zenu urazit, ponizit alebo strapnit.
BuBuBu
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BuBuBu »

5 orgazmov? :D Seriously? Tomu never, my ženy toho vieme veľa zahrať a hlavne veľa hovoriť či popísať. :D

Sám si uznal, že na ľudí môžeš pôsobiť arogantne, tak to zmeň. Žiadna normálna žena si s tebou nezačne a nebude skúmať, aký si "pod povrchom", keď budeš drzý a neslušný. Sociálne zručnosti sú jedna vec, správanie ako také druhá. To, že nie si v kolektíve a nestýkaš sa často s ľuďmi z teba nespraví odrazu arogantného debila. Je to jednoducho v povahe človeka, čiže to v tebe muselo byť aj predtým. Je na tebe, či s tým chceš niečo robiť alebo nie.
Len tak mimochodom, môj priateľ tiež dvakrát sociálne zručný nie je. Skôr introvert, v kolektíve tichší, viem si predstaviť, že keď sme sa spolu začali prvýkrát rozprávať, asi ani sám nečakal, žeby z toho niečo bolo. Ale bol milý a slušný, tak šancu dostal. No a teraz som na ňom nalepená štvrtý rok. :D Okrem prvého dojmu je správanie asi najdôležitejšia vec, tak na tom popracuj, ak chceš vzťah.
CrazyJerry
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa CrazyJerry »

Ona ti povie, ze sa nevies spravat k zene a ty jej na to odpovies, ze vies??? :D vazne? :D :D nemas rozdvojenu osobnost? :D jeden egoista co je top vo vsetkom a jeden introvert co sa neprihovori ani zenskej?
Napísať odpoveď