Politika
Re: Politika
Nj slabota. Treba uznat ze v smere vedia klamat vyborne a necudujem sa, ze im to ludia zeru. Nikolsonova ale slabota, tam mal ist niekto kto ma argumenty a nie len dokola to iste.
Dobsinsky si zasluzi statne vyznamenanie za to, ze opakovane okrikol Meciara, ked ho tam mal.
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ahojte. Na sme písali, že pán prezident ide mat prejav už o 16:00. Budú ho niekde vysielať? Či to je ten plánovaný o 19:40 na stv1?
povedal by som, ze to bude minimalne na prezidentovom FB live. ci maju spravodajske staby taku kratku reakcnu dobu, aby sa stihli v Palaci pripravit to nedokazem povedat.
Teraz na ta3 beží textový oznam, že budú dávať prejav prezidenta o 16:00.
Bude to teraz o 16:00 na RTVS 1.
nic moc teda, mal byt tvrdsi
ocakaval som, ze jasne vyzve Fica rezignovat, miesto toho ponukol 2 moznosti
ocakaval som, ze jasne vyzve Fica rezignovat, miesto toho ponukol 2 moznosti
-
t0m4s3
Admin
Ak by to este niekto nahodou netusil, tak dnes se sa od Kaliho dozvedeli, ze Taliansku mafiu na Slovensku moze, wait for it, Radicovej vlada!
mne sa pacilo.
vrazdy sa vysetruju a snad aj mafianske spojky, preto nemohol oznacit Fica za vinnika.
vrazdy sa vysetruju a snad aj mafianske spojky, preto nemohol oznacit Fica za vinnika.
Myslim ze to spravil dobre. Zosmiesnil fica a danko s ich prejavmi. Poukazal na to, ze za cely tyzden sa nic nedialo, len Fico ruze rozdaval. A bolo to kludne. Ani Ficiak teraz nemoze vykrikovat, ze Kiska si robi kampan a podobne.
-
Soviet
Darca
Kratke ale zato vystizne. To, ze to presunul bol velmi inteligentny krok. Prejav sa mi pacil, aj ked fakt mohol byt svojim sposobom tvrdsi.
"Predseda parlamentu Andrej Danko bude mať o 17.30 h vyhlásenie k aktuálnej politickej situácii." Cisty komediant
"Predseda parlamentu Andrej Danko bude mať o 17.30 h vyhlásenie k aktuálnej politickej situácii." Cisty komediant
Podľa mňa tiež spravil veľmi dobre, že to presunul, ukázal tak, že má situáciu pod kontrolov a neplánuje sa zúčastňovať na Dankovej a Ficovej šaškárni.
Danko...
Mohol by povedať, že pán Fico, večer už ani nemusíte chodiť. Vypovedáme koaličnú zmluvu a žiadame nové voľby. Podľa mňa čím skôr toto SNS ukončí, tým bude mať viac percent v predčasných voľbách...
Danko...
By si človek pomaly aj myslel, že im takéto skrátené funkčné obdobia vyhovujú, po predčasných volbách si opäť rodzelia peniaze za hlasy a všetky príspevky a ide sa ďalej len za polovičný čas.
No a Kiska išiel v jeho duchu nestrannosti, ak by povedal, že prípustná je len demisia vlády a predčasné voľby, tak by o ňu prišiel.
No a Kiska išiel v jeho duchu nestrannosti, ak by povedal, že prípustná je len demisia vlády a predčasné voľby, tak by o ňu prišiel.
o predcasnych volbach nemoze byt ani reci, ved nechcu stiahnut ani len jedneho cloveka..co sa potvrdzuje aj tym, vyrokom "Žiaľ, ukázalo sa, že naše vnímanie a naše názory na možné riešenia sú rozdielne". takze sa nebudem cudovat ak to vystupenie vecer bude klasicka ficova obranna rec s hadzanim spiny na inych..
To je jasné, že Fico ani Kaliňák odstúpiť nemôžu. Však by ich zavreli, keby sa k polícii dostala iná strana. Vždy keď polícia niečo vyšetruje, tak Kaliňák rozpustí celý team vyšetrovateľov, keď sa ukazuje, že náhodou na niečo prišli. Podľa mna vláda ale padne, buď odíde kapitán alebo harakter...
Kočner sa vyhrážal Kuciakovi, ten podal oznámenie na polícii a nič. Aká náhoda. Nechcem toto spájať s vraždou. Ale sám o sebe toto aj stačí, že kryjú podvodníkov, špekulantov, tunelárov a kašlú na bežných občanov.
Aj doteraz toto všetko bolo viac než podozrivé, ale teraz už v tom má úplne každý jasno.
Toto už nie sú dojmy, úvahy, názory, toto je potvrdená realita!
Aj doteraz toto všetko bolo viac než podozrivé, ale teraz už v tom má úplne každý jasno.
Toto už nie sú dojmy, úvahy, názory, toto je potvrdená realita!
Danko nesklamal a dal svoju klasicku rec, co dava stale.
Koho myslel tymi "nevinnými ľudmi"? To akože tú mafiánsku ficovu štetku na úrade vlády, Kočnera, Kaliňáka, či talianských mafošov?

Tender na modernizáciu armády za 1,2 miliardy euro je pre SNS pekná motivácia na zotrvanie vo vláde.
Tender na modernizáciu armády za 1,2 miliardy euro je pre SNS pekná motivácia na zotrvanie vo vláde.
Ináč aj Kiska vyprával nejaké bludy, že keby ich zabili omylom alebo náhodou. Nech mi povie niekto ako je možné náhodne spraviť dvojitú vraždu, poravu? Okrem toho prípadu, že vrah si zle pozrel číslo domu.
od Fica iba utoky na Kisku, co viac sa dalo cakat
samozrejme na konci aj na opoziciu a novinarov
samozrejme na konci aj na opoziciu a novinarov