Politika
Re: Politika
Fico je po svojom prejave este vacsi organ ako kedykolvek predtym
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Bol aj útok na úspešné predsedníctvo ? 
Topiaci sa aj slamky chytá. Už začína brnkat na struny aj alternativcom a kotlebam - dobre že nespomenul Sorosa a zahraničných zidojasterov ktori chcú ublížiť slovensku 
On to myslel skor ze aj keby boli zabity nahodou tak to treba vysetrit, nie len preto ze tamm je prepojenie.Cesar napísal:Ináč aj Kiska vyprával nejaké bludy, že keby ich zabili omylom alebo náhodou. Nech mi povie niekto ako je možné náhodne spraviť dvojitú vraždu, poravu? Okrem toho prípadu, že vrah si zle pozrel číslo domu.
Lol a Fico: Ze popretie parlemtnych volieb
Presne takýmto spôsobom ale Fico naozaj môže mať ten prevrat. Úplne odtrhnutý od reality. Po tomto jeho príhovore začínam veriť tomu, že bol Kuciak naozaj zlikvidovaný na politickú objednávku niekoho z vlády. Fico musí kryť takú nepredstaviteľnú špinu, že to ešte len budeme vyvalovať oči, do čoho všetkého boli SMERáci namočení.
Koalícia postavená na volebnom podvode a Fico bude hovoriť niečo o rešpektovaní výsledkov demokratických volieb...sila.
Koalícia postavená na volebnom podvode a Fico bude hovoriť niečo o rešpektovaní výsledkov demokratických volieb...sila.
nie, ale neviem ci sociologickou nemyslel RadicovuAndi_Cibula napísal:Bol aj útok na úspešné predsedníctvo ?
Predčasné voľby mali byť hneď potom, čo sa dohodli na koaličnej spolupráci. A to preto, lebo minimálne Procházka a Bugár voličom sľubovali zmenu ale hneď po voľbách spravili opak toho, čo voličom sľúbili, takže spravili volebný podvod, vláda nie je legitímna, podviedli voličov.
To akurát oni podkopávajú dôveryhodnosť politikov vôbec tým, že niečo sľubujú a hneď po uzavretí volebných miestností robia úplný opak toho, čo sľúbili.
Podvodníci, rozkrádači, klamári a minimálne nepriamo aj spôsobili tento trestný čin tým, že budujú systém založený na korupcii, rozkrádaní a podvodoch.
Vláda bola založená podvodom, možno aj korupciou, a že vraj nemá alternatívu. Hocičo je lepšie ako títo podvodníci.
To akurát oni podkopávajú dôveryhodnosť politikov vôbec tým, že niečo sľubujú a hneď po uzavretí volebných miestností robia úplný opak toho, čo sľúbili.
Podvodníci, rozkrádači, klamári a minimálne nepriamo aj spôsobili tento trestný čin tým, že budujú systém založený na korupcii, rozkrádaní a podvodoch.
Vláda bola založená podvodom, možno aj korupciou, a že vraj nemá alternatívu. Hocičo je lepšie ako títo podvodníci.
Nie, myslel Silviu Porubänovú.jackb napísal:ale neviem ci sociologickou nemyslel Radicovu
Obávam sa toho, že MOST odíde z koalície, potom keď Danko uvidí, že padá vláda, tak sa oportunisticky pridá k MOSTU a tiež odíde, ale pri hlasovaní o vyslovení nedôvere vlády, Fica podrží LSNS. Obhájia si to tým, že chcú zabrániť majdanu na Slovensku. Potrebujú 61 hlasov a SMER + LSNS majú spolu 63.
No neviem, Most si dal pekne na cas ten tyzden a vyzera ze len sleduju situaciu z dialky.
Z coho si vyvodil zaver ze lsns by sa malo postavit za smer?ephramko napísal:Nie, myslel Silviu Porubänovú.
Obávam sa toho, že MOST odíde z koalície, potom keď Danko uvidí, že padá vláda, tak sa oportunisticky pridá k MOSTU a tiež odíde, ale pri hlasovaní o vyslovení nedôvere vlády, Fica podrží LSNS. Obhájia si to tým, že chcú zabrániť majdanu na Slovensku. Potrebujú 61 hlasov a SMER + LSNS majú spolu 63.
lebo s nimi hlasovava uz teraz
Nesleduješ, čo píše celá táto alternatívna scéna po facebookoch a diskusiách posledné dni? Z antisystémových bojovníkov sa zrazu stali najväčší podporovatelia toho, aby Fico s Kaliňákom nepodávali demisiu.
A nakoniec, majú ešte 2 roky pred sebou. Mimobratislavský poslanec berie plat + paušálne náhrady vo výške okolo 3600 euro mesačne. Si myslíš, že sa taký Mazurek dobrovoľne pripraví o tých cca. 85.000 euro, čo má od daňových poplatníkov ešte dostať?
Plus sa boja, že by v predčasných voľbách dopadli rovnako, ako naposledy vo voľbách do VÚC.
A nakoniec, majú ešte 2 roky pred sebou. Mimobratislavský poslanec berie plat + paušálne náhrady vo výške okolo 3600 euro mesačne. Si myslíš, že sa taký Mazurek dobrovoľne pripraví o tých cca. 85.000 euro, čo má od daňových poplatníkov ešte dostať?
Plus sa boja, že by v predčasných voľbách dopadli rovnako, ako naposledy vo voľbách do VÚC.
ja si myslim, ze ani most ani sns neodstupia. sorry, ale fakt neviem kde sa vo vas berie po tom vsetkom tolko naivity.
No neviem, Bugár práve povedal, že chce rekonštrukciu vlády, čo je odkaz pre SMER v štýle: "Dajte nám ďalšie 1-2 ministerstvá a my vládu nepoložíme." Toto keď uvidí Danko, aj on bude chcieť ďalšie ministerstvo od SMERu.
Padni komu padni.
fu, taku rychlu reakciu od nich som teda necakal a uz vobec nie taku pozitivnu. no uvidime teda.
Ja som stale celkom rozcarovany z toho, ze vacsina vyjadreni sa toci okolo vrazdy, pritom motiv nie je 100%ne potvrdeny (aj ked pritomnost Krajmera na mieste cinu je zvlastna). Preco vsetci nebuchaju Ficovi o hlavu prepojenia na mafiu u Troskovej a Jasana? To su podlozene veci. Kuciakova vrazda bola spustacom, zacalo sa o tom viac pisat, ale cim viac sa prizvukuje, ze kvoli tej vrazde by mali odstupit, tym viac argumentov bude mat Fico, ak sa nahodou ukaze, ze motiv bol iny. Fico to vie a aj preto vytiahol ten milion, ale opozicia by to mala vyvazit a stale to pripominat.
Uvahy s dovladnutim s LSNS su realne, SMER+SNS+LSNS maju spolu 78 hlasov a ak im k tomu naslubuju este nieco "bokom", tak to daju. Musel by povolit niekto zo Smeru alebo SNS, ale to su vo vacsine len hlasovaci bez vlastneho rozumu. Dnesny Ficov prejav tiez napoveda, ze sa vydal tymto smerom a vyzera to tak, ze sa uz s LSNS dohodol na zaloznom plane. Ostava mu len presvedcit dostatok volicov, ze to je spravny pristup.
Uvahy s dovladnutim s LSNS su realne, SMER+SNS+LSNS maju spolu 78 hlasov a ak im k tomu naslubuju este nieco "bokom", tak to daju. Musel by povolit niekto zo Smeru alebo SNS, ale to su vo vacsine len hlasovaci bez vlastneho rozumu. Dnesny Ficov prejav tiez napoveda, ze sa vydal tymto smerom a vyzera to tak, ze sa uz s LSNS dohodol na zaloznom plane. Ostava mu len presvedcit dostatok volicov, ze to je spravny pristup.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
SMER+ĽSNS v koalícii som v marci 2016 myslel ako vtip.
Naozaj.
+ 3 predajne kur*y povodne od KollaraGothar napísal:SMER+SNS+LSNS maju spolu 78 hlasov
Gothar, ako pisal minule: v inej krajine by Fico a Kalinak skoncili preto, lebo osoba, ktej sa niekto (priatel strany) vyhrazal, aj ked nie priamo zabitim, mala mat policajnu ochranu
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2018, 5:10)
tuto este Janov blog ku tomu, ako Chmelar pisal, ze Jano ho mal rad
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2018, 5:10)
tuto este Janov blog ku tomu, ako Chmelar pisal, ze Jano ho mal rad
O svojom štúdiu žurnalistiky: Nič inšpiratívne
„Dnes stojím pred bakalárskymi štátnicami. Mám za sebou tri roky, keď ma skúšky ani raz (!) nedonútili poriadne sa učiť. Keď som nestretol jedného pedagóga, ktorý by ma inšpiroval, zmenil moje myslenie či nazeranie na svet. Keď som nedostal takmer žiadny praktický základ profesijnej činnosti, morálky a etiky. Keď som nedostal žiadny podnet pracovať na sebe…
Teda áno, je pravda, že naše vysoké školstvo je v zlom stave. No rovnaká pravda je, že tí, čo s ním spojili svoje osudy v naivnej nádeji na jeho prínos, sa nakoniec prispôsobia. Nebudú tými, ktorí to zmenia (…). Len zopár výnimiek bude pozitívnym prínosom pre našu spoločnosť. O nich bude možné povedať, že je to vyslovene napriek systému.“