Pre hojka
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Pre hojka
Kto sa správa drzo ? Čo mi blokujes témy? Som normálne napísal je to tam napísané . Drzo sa správas ty že si sa na mňa zasadol.
Hrozne správanie admina.
Hrozne správanie admina.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pre hojka
Hrozne, veru 
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Arogancia úplná
Zeby top tema 2018?
som si myslel ze to bude nejake venovanie pre hojka
som si myslel ze to bude nejake venovanie pre hojka
-
PROJEKTRESTART
Amateur
Ser na to Mickey, je to jeho pieskovisko...
-
tacosi
Moderátor
Ze to hovoris niekomu prave Ty.Mickeymouse777 napísal:Arogancia úplná
No daj este nieco,ke uz si tak vtipne zacal.
-
cORP.
Addict
to je co za exota ? 
Chalan čo sa roky snaží preraziť s adult stránkami, no nevie to...
-
hojko
Site Admin
Podla teba arogancia. Neberiem ti tvoj nazor, mas na neho pravo, tak ako mas pravu mi dat karmu, vyjadrit sa a pod. Mozno keby si sa lepsie pozrel na svoje temy a precital si svoje reakcie, tak by si zistil, ze ta arogancia skor prudi z tvojej strany, vid. napriklad tato tema v ktorej si dostal jasne odpovede, ale nestacilo ti to, pretoze si im mozno nepochopil alebo neboli podla tvojich predstav: navstevnost-webu-t200382.html Tato posledna tema je tiez ukazkovy priklad: facebook-stranka-cielene-t200432.html Tu dalsia zaujimava tema: google-adwords-t200045.html A dalsia tema: mam-na-svojej-stranke-virus-t200060.html Aj tato tema je pozoruhodna podla mna: televizia-a-prenosy-t199699.htmlMickeymouse777 napísal:Arogancia úplná
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Myslím si že sa skrýva za cudzí nick... Ktorý začal prvý atakovat arogantný spôsobom dokonca urážkami ako kto je neschopný atd. A s týmto nickom tu zasa si ako kvazi spravodlivý... Zástavas si samého seba.
Je to na grc.
A pis si čo chces alebo niekto kto sa vysmieva odpovedať neviete ale riešiť hlúposti to sa nájde v teme viac. Ale taká je spoločnosť neni sa čomu čudovať. Sa čudujem že tu ľudia ešte píšu niečo.
Alebo blokovať témy ako majster sveta. Za odpoveď že prečítaj si to ešte raz. Ako sa píše v témach je pravda že odpovede som dostal ale keď človek celkom nerozumie tak sa pýta ďalej len tu je ťažko odpovedať len sa vysmievat zhadzovat ľudí za to že nikto neni dokonalý krásna vizitka fóra.
Myslel som že to tu má úroveň ale mýlil som sa.
Je to na grc.
A pis si čo chces alebo niekto kto sa vysmieva odpovedať neviete ale riešiť hlúposti to sa nájde v teme viac. Ale taká je spoločnosť neni sa čomu čudovať. Sa čudujem že tu ľudia ešte píšu niečo.
Alebo blokovať témy ako majster sveta. Za odpoveď že prečítaj si to ešte raz. Ako sa píše v témach je pravda že odpovede som dostal ale keď človek celkom nerozumie tak sa pýta ďalej len tu je ťažko odpovedať len sa vysmievat zhadzovat ľudí za to že nikto neni dokonalý krásna vizitka fóra.
Myslel som že to tu má úroveň ale mýlil som sa.
tak to pis vsetko do 1 temy, len tu robis bordel
-
Mickeymouse777
Medium Expert
Strata času s týmto fórom. Už tu nenapisem v zivote.
maj sa pekne v tom pripade