kúpa slim práčky
Re: kúpa slim práčky
Obe majú fuzzy logic, čiže by to teda malo byť aj jedno...... asi by sa skôr teda oplatilo tú 7kg EWS1276CI
Rad by som zneuzil tuto temu. Rozhodli sme sa vymenit nasu staru pracku kvoli objemu bubna (asi 15 rocna Bosch Maxx5, inak stale funkcna).
Hladame zase slim pracku na minimalne 7 kg pradla. Zatial ma zaujali LG parne pracky:
https://www.alza.sk/lg-f72j7hy0w-d5078106.htm
a neviem ci sa oplati priplatit za ten TrueSteam + jemne nizsiu hlucnost v tomto modeli
https://www.alza.sk/lg-f72j8hs2w-d5078105.htm#popis
Mate niekto osobnu skusenost, pripadne viete odporucit nieco v podobnej cenovej hladine.
Za kazdu radu, postreh vopred dakujem.
Hladame zase slim pracku na minimalne 7 kg pradla. Zatial ma zaujali LG parne pracky:
https://www.alza.sk/lg-f72j7hy0w-d5078106.htm
a neviem ci sa oplati priplatit za ten TrueSteam + jemne nizsiu hlucnost v tomto modeli
https://www.alza.sk/lg-f72j8hs2w-d5078105.htm#popis
Mate niekto osobnu skusenost, pripadne viete odporucit nieco v podobnej cenovej hladine.
Za kazdu radu, postreh vopred dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Pokial si bol spokojny s Bosch, vezmi kludne zas. Napr. WUQ28460EU, ma uz tiez invertor s 10 r. zarukou.
To parne pranie nie je nicim vynimocne. To nevyperie lepsie. Je to len antialergenna funkcia ktoru ma v podstate kazdy vyrobca, len nie kazdy na to pouziva paru.
Ked uz zaplatit cca 500€ za nejaku LG pracku, tak uz omnoho radsej za nejaky model so sucickou (F70J7HG0W...).
To parne pranie nie je nicim vynimocne. To nevyperie lepsie. Je to len antialergenna funkcia ktoru ma v podstate kazdy vyrobca, len nie kazdy na to pouziva paru.
Ked uz zaplatit cca 500€ za nejaku LG pracku, tak uz omnoho radsej za nejaky model so sucickou (F70J7HG0W...).
ja ked periem v pare tak napr tricka uz vobec nezehlim, kosele este hej
-
Ryan Giggs
VIP
Väčšinu tričiek nežehlim ani po normalnom prani, a naopak niektore treba aj po pare. Zaleži na materiali ako sa to krči. Tak to tiež nie je nejaky zasadny argument.
Ta Bosch co si mi poslal je drahsia a hlavne 55 cm hlboka, ja hladam 45 ku
-
Ryan Giggs
VIP
Ten Bosch je lacnejsi ako ten druhy LG.
A to som dal len ako priklad, maju viac modelov. Ona ani ta LG nema uplne 45 cm. Oni to vyrobcovia meraju rozne. Napr. LG meria len cisto skrinu. Tam ti ale o nejake centimetre vystupuje veko, volic programov, moze trcat vypust vody.... Takze je to v skutocnosti hlbsie.
Ini vyrobcovia to ale mozu merat uz aj s tymi
trciacimi vecami, takze podla tych rozmerov sa neda uplne dokonale orientovat a porovnavat.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2019, 12:50)
A to som dal len ako priklad, maju viac modelov. Ona ani ta LG nema uplne 45 cm. Oni to vyrobcovia meraju rozne. Napr. LG meria len cisto skrinu. Tam ti ale o nejake centimetre vystupuje veko, volic programov, moze trcat vypust vody.... Takze je to v skutocnosti hlbsie.
trciacimi vecami, takze podla tych rozmerov sa neda uplne dokonale orientovat a porovnavat.
//autoeditácia príspevku (01 Jún 2019, 12:50)
Ale kurna to aby som teraz kazdeho vyrobcu pozrel ako udava hlbku, ja som kvoli tomu Bosch hned vylucil.
kúpa slim práčky
ved si to porovnaj podla rozmerov, ku kazdej 45cm hlbke si prirataj 3cm kvoli bubnu
ta prva lg je v pohode, mam ju doma a som velmi spoko, sice novsi model ale je to to iste
ta prva lg je v pohode, mam ju doma a som velmi spoko, sice novsi model ale je to to iste
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Potrebujem Slim práčku do 350€. čo povoete na https://www.nay.sk/samsung-ww6nj42e0pw- ... ena-spredu ?
-
Ryan Giggs
VIP
Kludne. Ono mnoho rozumneho v tejto kategorii aj tak nemas. Potom len LG F2WN5S6S0, AEG L6SEU26IWC (bez pary), plus nejaky Electrolux a Gorenje. Vsetko je to +/- na jedno kopyto.