Aky mate nazor na homosexualov?
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
napodobne 
na zaklade?strapaty napísal:ja tvrdim ze je to zle .
Uz to tu bolo pisane velakrat: homosexualni jedinci sa vyskytuju vo vecsine zivocisnych druhov, v prirode ide o uplne bezni jav. A clovek nie je nic ine ako druh zivocicha- opice.
A ty si mi prosím ťa čo za stupídne stovrenie bez akej koľvek mozgovej aktivity keď prirovnávaš k sebe homosexuála a vraha ? To ti príde normálne porovnávať vraždu a sexuálny styk s rovnakým pohlavím ? Si ty vôbec človek prosím ťa ?strapaty napísal:... asi si to necital... ludia su nakloni k roznym zlym veciam ... to neznamena ze im maju podlahnut ... ci vari clovek ktory sa nekontroluje v hneve mozo hocikoho zabit.. ?? on nemoze byt sam sebou
A prepáč že útočím na tvoju postavu ale ty útočíš na všetkých homosexuálov
Pre veriacich je prirodzené to čo je napísané v biblii, nie to čo je pozorovatelne v prírode.gogo956 napísal:Uz to tu bolo pisane velakrat: homosexualni jedinci sa vyskytuju vo vecsine zivocisnych druhov, v prirode ide o uplne bezni jav. A clovek nie je nic ine ako druh zivocicha- opice.
Ešte som nevidel homosexuálny pochod zvierat lesom..
Ale seriózne, argumentovať homosexualitou u zvierat je vcelku zaujímavé.
Takto narušené zvieratá, z pochopiteľných príčin, môžu byť pre chovateľov problémom.. a vo voľnej prírode takisto príliš neprispejú k prežitiu svojho druhu.
Keď už teda niekto hovorí o zvieracej homosexualite, bolo by dobré spomenúť aj tieto skutočnosti - v konfrontácii s "normálnosťou" ľudskej homosexuality..
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2018, 22:57)
Jedna z paralel, ktorá ale platí, je že aj u zvierat môžu rolu zohrávať environmentálne faktory.
Ale seriózne, argumentovať homosexualitou u zvierat je vcelku zaujímavé.
Takto narušené zvieratá, z pochopiteľných príčin, môžu byť pre chovateľov problémom.. a vo voľnej prírode takisto príliš neprispejú k prežitiu svojho druhu.
Keď už teda niekto hovorí o zvieracej homosexualite, bolo by dobré spomenúť aj tieto skutočnosti - v konfrontácii s "normálnosťou" ľudskej homosexuality..
//autoeditácia príspevku (07 Mar 2018, 22:57)
Jedna z paralel, ktorá ale platí, je že aj u zvierat môžu rolu zohrávať environmentálne faktory.
Ale veď ľudia nie sú zvieratá. Ľudia sú ľudia. Argument zo zvieratami je len o tom, že tento jav je vrodený a postihuje isté malé % ľudí, ale aj zvierat. Je to argument voči tým tvrdeniam, že ide o nejakú vec, ktorý sa dá ovládať, vyberať, resp. liečiť a pod.
Niektore druhy opic prevadzaju homosex praktiky u vsetkych svojich jedincov u inych druhov su to iba percenta z populacie. A clovek nie je nic ine ako mierne upgradeovana opica. Kazdy ma pravo na pochod aky chce, za predpokladu ze je v sulade so zakonom daneho statu.
na zaklade toh ze nezriadeny sexualny zivot ublizuje kazdemu nie len homosexualom ...beardie napísal:na zaklade?
co keby si nechal tych ludi starat sa o seba samych 
skus popracovat na pochopeni citaneho textu .. nikde nehovorim ze homosexuali su ako vrahovia... len porovnavam ludsku naklonost k zlemu a to ci clovek tomu podlahne alebo nie(poukazoval som aj na ine naklonosti k zlemu neviem preco si si rovno vybral zabitie v hneve?? )... mnohe kultury nevidia v zabiti cloveka nic zle ako mnohe kultury nevidia nic zle v homosexualnom spoluziti... to ze je zrkadlo moralky pokryvene neznamena ze je jedna vec dobra alebo zla ... a porovnavat dve zle veci asi nema cenu ked je mozne zit dobre ...FILMANN napísal: A ty si mi prosím ťa čo za stupídne stovrenie bez akej koľvek mozgovej aktivity keď prirovnávaš k sebe homosexuála a vraha ? To ti príde normálne porovnávať vraždu a sexuálny styk s rovnakým pohlavím ? Si ty vôbec človek prosím ťa ?
A prepáč že útočím na tvoju postavu ale ty útočíš na všetkých homosexuálov
zakladna myslienka bola ze to ze je niekto nachylny k niecomu zlemu mu este nedava opravnenie to robit... nic viac ani menej .. samozrejme ak sa to "zlo" tyka LEN dvoch (pripadne viacerych ) dospelych ludi a je to ich slobodne rozhodnutie je to ich vec.. to ale neznamena ze je ta vec dobra .. znamena len tolko ze neublizuju inym a preto je to tolerovatelne..
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 8:41)
u mnohych zivocisnych druhov je bezny aj kanibalizmus ... pripadne vzajomne zabijanie sa .. ale myslim ze mysliaca bytost je viac ako len zivocich .......ci ??gogo956 napísal:Uz to tu bolo pisane velakrat: homosexualni jedinci sa vyskytuju vo vecsine zivocisnych druhov, v prirode ide o uplne bezni jav. A clovek nie je nic ine ako druh zivocicha- opice.
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 8:43)
zjavne rozmyslajuca bytost to vie ovladat... otazka je ci ma motivaciu .. ?hughito napísal:Ale veď ľudia nie sú zvieratá. Ľudia sú ľudia. Argument zo zvieratami je len o tom, že tento jav je vrodený a postihuje isté malé % ľudí, ale aj zvierat. Je to argument voči tým tvrdeniam, že ide o nejakú vec, ktorý sa dá ovládať, vyberať, resp. liečiť a pod.
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 8:46)
gogo956 napísal:Niektore druhy opic prevadzaju homosex praktiky u vsetkych svojich jedincov u inych druhov su to iba percenta z populacie. A clovek nie je nic ine ako mierne upgradeovana opica. Kazdy ma pravo na pochod aky chce, za predpokladu ze je v sulade so zakonom daneho statu.
skutocne ...dokaze opica vyhodnocovat rozmyslat a rozvyjat svoje myslienky... dokaze niektora opica vytvorit nejaky zlozity mechanizmus ?? zivot opice je ovplyvnovany pudmi .. a preto je to zviera... minimalne 95% ... zivocich clovek je tiez ovplyvnovany pudmi ...max 5% preto nie je zviera... (% su len demonstrativne pre exaktistov. ziaden vyskum ani publikaciu o tom nepoznam )
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 8:49)
a co vari sa o nich staram ja ?? vyjadrujem svoj nazor ... v krajine kde je garantovana sloboda slova ... ci nemozem lebo je iny ako vacsiny na tomto fore?? mozno moj nazor niekomu pomoze klepsiemu zivotu .. ak bude mat zaujem svoj zivot zlepsit a bude nespokojny zo svojim zivotom ... ak nebude mat zaujem zivot menit su tol len dalsie bity na nejakom serveri...beardie napísal:co keby si nechal tych ludi starat sa o seba samych
Strapaty
Mal som rozpisany dlhsi prispevok ale padol..V skratke- vecsinou su to v pohode ludia a nikto nikoho nenuti aby si sa s nimi kamosil ak nechces, oni si budu zit svoj zivot a ty svoj..Pudy su pudy, ked sa niekomu pacia muzi tak rozum s tym nic nespravi.
Mal som rozpisany dlhsi prispevok ale padol..V skratke- vecsinou su to v pohode ludia a nikto nikoho nenuti aby si sa s nimi kamosil ak nechces, oni si budu zit svoj zivot a ty svoj..Pudy su pudy, ked sa niekomu pacia muzi tak rozum s tym nic nespravi.
ale ja sa s nimi kamisim a nema nic proti nim ... plne ich respektujem je to ich slobodne rozhodnutie .. len s nimi nesuhlasim a tvrdim ze si za docasne dobra nicia vecny zivot .. ale vsak nie len oni.gogo956 napísal:Strapaty
Mal som rozpisany dlhsi prispevok ale padol..V skratke- vecsinou su to v pohode ludia a nikto nikoho nenuti aby si sa s nimi kamosil ak nechces, oni si budu zit svoj zivot a ty svoj..
ja osobne nemam nic proti mohosexualom (ani ziadnym inym ludom) ... vadi mi homosexualne spravanie (cize hriech ktory im zabranuje k vecnemu zivotu ) ale boh ich rozhodnutie respektuje preco by som nemal ja .. ?? ak tym neovplyvnuju nikoho ineho je to ich sukromna vec.
si taky narocny aj na seba? nezijes v hriechu, nekonas proti doporuceniam Boha? nikdy?
Ak veris na boha, potom aj on stvoril ich tuzby.
v trvalom nie .. ak zhresim snazim sa to napravit ... a to vlastne ziada boh od kazdeho .. nechce aby sme boli dokonaly ... ale bojujuci ... to je ovela viac ako nekonecna dokonalost ... ale aka je to snaha ked clovek vyslovne popiera ze je to vobec zle ... co jasne definoval ako zlo ..beardie napísal:si taky narocny aj na seba? nezijes v hriechu, nekonas proti doporuceniam Boha? nikdy?
//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 11:54)
to nie je pravda. .. clovek je od prveho hriechu nachylny k zlemu ... odkedy vlastne zlo poznal... boh sa nam snazi pomoct .. prisiel na zem ako syn a zomrel za nas aby dal najvacsie znamenie lasky ... a priklad ktory je hodny nasledovania... hriesne tuzby vznikaju z hriechu ... samozrejme ze kazdy clovek je nachylny k niecomu zlemu ... niekto k kradezi niekto k ublizeniu niekto k prejedaniu .. niekto neovlasa svoj jazyk ... nieko saz v oblasti sexu .. a niekto v ziadostivosti k rovnakemu pohlaviu ... ale to neznamena ze nam vklada tieto tuzby boh ... prave naopak nedostatok boha v nasom zivot dovoluje tymto tuzbam rast... ak by clovek prijal boha a zil v jeho pritomnosti zbavil by sa vsetkych zavislosti ako aj hriesnych tuzob...gogo956 napísal:Ak veris na boha, potom aj on stvoril ich tuzby.
takze cely tvoj satnik obsahuje oblecenie pozostavajuce len z 1 druhu latky? snad vies na co narazamstrapaty napísal:v trvalom nie .. ak zhresim snazim sa to napravit ... a to vlastne ziada boh od kazdeho .. nechce aby sme boli dokonaly ... ale bojujuci ... to je ovela viac ako nekonecna dokonalost ... ale aka je to snaha ked clovek vyslovne popiera ze je to vobec zle ... co jasne definoval ako zlo ..
preco Boh stvoril hriech? preco mu nas vystavuje?hriesne tuzby vznikaju z hriechu
nie je trochu pochybne nieco stvorit a potom ocakavat, ze sa tomu budeme vyhybat napriek tomu, ze nas neustale obklopuje?
Určite sa dá ovládať, ako som písal vplyvom prostredia.hughito napísal:Je to argument voči tým tvrdeniam, že ide o nejakú vec, ktorý sa dá ovládať, vyberať, resp. liečiť a pod.
Z povahy homosexuality (neschopnosť reprodukcie) logicky vyplýva, že na rozšírenosť tejto deviácie má vplyv aj okolie a výchova. Množstvo homosexuálov malo "coming out" až po heterosexuálnom vzťahu.
Tvrdíš, že na homosexualitu má vplyv výchova a okolie, čiže ak si gej nájde babu, s ktorou má vzťah, tak by sa podľa tvojej logiky mal práveže stať heterosexuálom, nie? Baba ho prevychová a sociálne okolie túto zmenu potvrdí. Lenže ty píšeš, že gejovia majú coming out práve potom, čo mali vzťah s babami. Čože?? Jedna časť tvojho krátkeho príspevku je v úplnom logickom protiklade k druhej časti tvojho príspevku.-AA- napísal:...logicky vyplýva, že na rozšírenosť tejto deviácie má vplyv aj okolie a výchova. Množstvo homosexuálov malo "coming out" až po heterosexuálnom vzťahu.
Vidím, že naozaj vieš, o čom hovoríš.
PS: Teba rodičia museli vychovávať k tomu, že tvoj penis máš dávať do vagíny a nie kamošovi Janovi do huby? Či heteráci sa heterákmi rodia a len gejovia sú gejmi pod vplyvom výchovy a okolia? Ako mám tomu rozumieť. Vysvetli mi to prosím, vyzerá to tak, že si na to odborník.
-
javatar
Hardcore addict
Je zaujmave, ze vecny obhajovatel genetiky a predurcujuceho a nemenneho urcovatela vsetkeho, vini prostredie za nieco kde za to prostredie nemoze. Bravo.