Milý ephramko, tvojou úžasnou analýzou sa veľmi snažíš nájsť nedostatky v tom čo som prezentoval, len si sa v tom emočnom vypätí zabudol vyjadriť aj k prítomnosti záverov, ktoré ťa tak vyviedli z miery..
In summary, clear and consistent evidence indicates that global mental health problems are elevated among LGB youth, and similar results are found for the smaller number of studies that use diagnostic criteria to measure mental health. Among sexual minorities, there are preliminary but consistent indications that bisexual youth are among those at higher risk for mental health problems.
Ako sa dá toto asi interpretovať .. hm.
ephramko napísal:úmyseľne ignoruješ alebo zamlčiavaš argumenty autora, na ktorého sa odvolávaš!
Hľadať nedostatky a hypotézy spochybňujúce výsledky štúdie, s ktorými nesúhlasíš, je predsa tvoja agenda. Nikto ti v tom nebráni, len neviem prečo tak detailný prístup očakávaš odo mňa, keď sám nemáš ani dostatok slušnosti reagovať k veci. Alebo to mám chápať tak, že za hlavnú príčinu častejších mentálnych problémov považuješ
diskrimináciu a tým je to u teba vybavené?
ephramko napísal:Keď ťa na to upozorním, tak sa nakoniec priznáš, že ide o tvoj názor. Prečo teda používaš formulku "niektoré štúdie tvrdia?"
Pretože "niektoré štúdie tvrdia".
Fitzgibbons lists a host of psychological difficulties faced by those who accept a ‘homosexual orientation’ as normal. He said, “These include major depression, suicidal ideation and attempts, anxiety disorders, substance abuse, conduct disorder, low self-esteem in males and sexual promiscuity with an inability to maintain committed relationships.”
He noted also that, “‘homophobia’ is not the cause of these disorders, as many of these studies were done in cultures in which homosexuality is widely accepted.”
Na to, že tú píšeš o nepresnom čítaní, ti dosť vecí uniká.
ephramko napísal:Žiadna z tých štúdii nepoužívala pojem "otvorený homosexuál". Mám podozrenie, že ani netušíš, čo výraz signifikantne znamená, pretože ani nevieš naformulovať správne vetu, v ktorej ho používaš.
Neviem čo teda znamená "otvorený" homosexuál pre teba, myslel som tým niekoho, kto neskrýva svoju sexuálnu orientáciu.
ephramko napísal:A nakoniec mi dovoľ sa ťa opýtať. Ty si klinický psychoterapeut alebo psychiater alebo lekár, ktorý roky pracuje vo výskume a v klinickej praxi? Ako si vôbec dovoluješ klásť svoj osobný názor z odboru, v ktorom si nepracoval ani len minútku svojho života, na úroveň ľudí, ktorí v odbore robia desiatky rokov? Tvoj názor nemá absolutné žiadnu váhu a nechaj si ho tam, kde patrí - do krčmi.
Môj názor vychádza z dostupných informácií, tvoje sú skôr prejavom pro-homo aktivizmu s osobného záujmu.