Politika

Diskusie na politické témy...

Ktorú stranu budete voliť?

1. Pirátska strana - Slovensko
0
Žiadne hlasovania
2. PRINCÍP
1
3%
3. Progresívne Slovensko
10
34%
4. Spoločne občania Slovenska
0
Žiadne hlasovania
5. OĽANO A PRIATELIA
0
Žiadne hlasovania
6. Komunistická strana Slovenska
0
Žiadne hlasovania
7. Maďarské fórum, Občianski demokrati Slovenska, Za regióny, Rómska koalícia, Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
8. Vlastenecký blok
0
Žiadne hlasovania
9. Modrí, Most-Híd
0
Žiadne hlasovania
10. Spravodlivosť
0
Žiadne hlasovania
11. Slovenské Hnutie Obrody
0
Žiadne hlasovania
12. Sloboda a Solidarita
11
38%
13. SME RODINA
0
Žiadne hlasovania
14. My Slovensko
0
Žiadne hlasovania
15. Slovenská národná strana
1
3%
16. Smer - Sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
17. HLAS - sociálna demokracia
0
Žiadne hlasovania
18. SZÖVETSÉG - Magyarok. Nemzetiségek. Regiók. | ALIANCIA - Maďari. Národnosti. Regióny
1
3%
19. Srdce vlastenci a dôchodcovia - Slovenská národná jednota
0
Žiadne hlasovania
20. SDKÚ - DS - Slovenská demokratická a kresťanská únia - Demokratická strana
0
Žiadne hlasovania
21. Kotlebovci - Ľudová strana Naše Slovensko
0
Žiadne hlasovania
22. Demokrati
4
14%
23. Kresťanskodemokratické hnutie
0
Žiadne hlasovania
24. KARMA
1
3%
25. REPUBLIKA
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 29

DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Politika

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Dal som to sem ako absurditku zo strany alternatívcov. S článkom sa samozrejme nestotožňujem.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Sranda tie ficove tlacovky kazdy den. Vzdy nakyda na vsetkych, len on je neviniatko. Samozrejme nezabudne dodat, ze opozicia rozvracia stat. Odchod kaliho nic neriesi.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Zajtra sa uvidí na námestiach, ja sa určite stavím

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2018, 20:22)
pozeram TA3, Bielik ako obvykle slabucky, zatial sa ani raz nespytal na prepojenie Smeru s mafiou, Stromcek ho stale vodi okolo lutosti
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Urad vlady podporil "pucistov" a kral Harald je novy Soros
Prílohy
28872256_10156156644083607_4849329747624005367_n.jpg
beardie
Redeemer
Redeemer

jackb: o co ide?

Danko akurat na TA3 tvrdi, ze na pisomnej deklaracii sa nedohodli, ani sa nedivim po tom, co Fico poslal ten jeho pamflet
po Dankovom vyhlaseni vsetci zdrhli
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

inac vsimnite si ake nezmysly vypisuju o protestoch ludia zo smeru. stavim sa, ze na tom je postavena ich strategia buduceho ociernovania protestov. pride vela ludi a najde sa zopar agresivnych debilkov? ha, sorosovi vojaci sem prisli robit prevraty! bude pokojny protest? vcasne sme odhalili sprisahanie a koli tomu sa stiahli! pride malo ludi? ludia sa nenechali oklamat zahranicnym sprisahanim! je jedno co sa udeje, oni si dalej pojdu svoje. btw blaha v tomto momentalne exceluje, uz mu tu slusne zajeba****, ked je o nom uz tolko odkazov vo vtipnych obrazkoch, tak som si omrkol tie jeho statusy a len som sa na to pozeral s otvorenymi ustami.
beardie
Redeemer
Redeemer

:smt059
rtvs.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

Triky starých eštebákov a komunistov. Nepomohlo im to ani vtedy, nepomôže im to ani teraz.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja som už zvedavý na tú krv v uliciach a najmä tých "ultra" fanúšikov. :lol:

"Talianska mafia." Nakoniec to bude slovenská mafia. Ako vždy.

„Diego Roda? Jeho zamestnanci ho bili palicou a utekal do svojho Ferrari. Keby bol mafista, tak po tom, ako som naňho poslal Ukrajincov, lebo ani mne neplatil, ma dá zlikvidovať. On mi namiesto toho do dvoch dní vyrovnal dlhy,“ smeje sa Béreš. Tým je preňho téma Talianov ukončená. To skôr Béreš sa správal voči nim ako mafián. Odkedy naňho poslal Ukrajincov, je s ním Roda taký kamarát, že sa mu zdraví ako prvý. Poldruha roka mal uňho dlh 1,5 milióna eur.

Teraz na východe: hľadal som taliansku mafiu, našiel som slovenskú (reportáž)

https://dennikn.sk/1053128/teraz-na-vyc ... ref=top-cl

____

Novinára, ktorý sa svojou vlastnou cestou snažil urobiť kúsok sveta lepším, chladnokrvne zavraždili. Životom zaplatila i jeho partnerka. Je takmer isté, že na konci snaženia vrahov aj objednávateľov bol šuchot bankoviek.

Na rozdiel od mnohých, ktorí sa dnes hlásia k odkazu Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, neveríme, že na dôstojnejší život stačí zatočiť s korupciou. Nehráme o lepších politikov a čestnejšiu políciu na automate predčasných volieb. Vieme, že sa nedá vyhrať.

Žijeme v spoločnosti, kde musíme najprv zarobiť, až potom môžeme žiť. Vo svete, kde peniaze sú na prvom mieste a ľudský život je až druhý v poradí. Kým to tak bude, vidina zisku bude vždy korumpovať charaktery. S tým sa nemôžeme zmieriť. „Dá sa takto žiť?“, pýtal sa aj Ján Kuciak. Dá sa?
https://kuciak.blog.sme.sk/c/301720/Nez ... -zena.html

FB Karmína.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

To nemaju tie media lepsie fotaky a kamery? 5 fotiek, ziadne video, no amaterske videa vyzeraju lepsie.
jackb
Redeemer
Redeemer

Tak bol Mejdan podle planu, podobal se flamu?
retkvic
Addict
Addict

Príspevok od používateľa retkvic »

Táto vláda padne, smer ako strana musí zaniknúť, fico, danko, kaliňák, richter, policajný prezident, generálny prokurátor a všetci posluhovači mafie a oligarchov a pohrobkovia sns a mečiarovej hzds musia skončiť(najlepšie by bolo keby skončil aj Kollár, Sulík, Matovič a celé ĽSNS s Kotlebom), to čo neboli schopní v tejto situácii natočiť na slovensku aspoň dotiahli v čechách, viď reportéri ct
https://www.mojevideo.sk/video/2c7dc/re ... rtiny.html
jackb
Redeemer
Redeemer

ja som prestal rozumiet, preco kotleby a rozni konspiratori tak jancia. ak by boli predcasne volby, tak az s komunalnymi a do vtedy by mohli urobit taku kampan, ze by sam im snad aj podarilo vladnut. namiesto toho halucinuju o tom, ze v roku 2018 musia lietat sukromne lietadla s materialmi, aby sa mohli konat protesty a ludom nevadi prepojenie vlady s mafiou, ale musia sa nechat zaplatit.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Lebo ta obcianska nespokojnost neprameni z nejakych ich vysnivanych problemoch o zidojasteroch, ale skor z agendy tych viac standardnych opozicnych stran.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

jackb napísal:ja som prestal rozumiet, preco kotleby a rozni konspiratori tak jancia. ak by boli predcasne volby, tak az s komunalnymi a do vtedy by mohli urobit taku kampan
1. Lebo fasisti by mohli ist akurat tak na urad prace a nie do volieb. Podla mna by sa nedostali ani do parlamentu, aj ked podla agentury media T maju kreslo premiera iste. 2 roky v parlamente nic nerobia, hlasuju so smerom, imigranti stale neprisli, hadaju sa medzi sebou a triestia sa, ludia videli ako na BB zupe kradli, klamali a hovno pre ludi spravili. Ta strana je momentalne na odpis. Nema ziadnu agendu a viziu, ktora by oslovila vacsinu. Do parlamentu sa dostali len vďaka ficovi a globalnym udalostiam.
2. Cast alternativy (rozumej pohrobkov HZDS a komunisti) si chce cez leto zvolit nejakeho prezidentskeho kandidata a asi aj zalozit prakokotsku stranu, s ktorou chcu ist do volieb v 2020. V pripade predcasnych volieb by ich sance boli nulove. Podla mna sancu nemaju ani vo volbach v roku 2020. Tolko je*** ludi na Slovensku nie je a ak aj ano, tak je vela stran, ktore od je*** ludi prijimaju hlasy.
3. Ruska ambasada vie, ze by sa cinnost jej agentov cez rozne bludweby a trollov znacne stazila, ak by vyhrali pravicove strany a bezpecnostne zlozky tohto statu by pod novym vedenim konecne zacali voci agentom konat.
4. Velka cast alternativy sa len hra na nete na alternativu. V skutocnosti su clenovia smeru alebo ich rodinni prislusnici, ci ine osoby, ktore maju financny prospech z toho, ze je pri moci SMER. Samozrejme ze budu potom kydat totalny hnoj na vsetkych naokolo a strasit ludi.
5. A cast alternativy mas proste realne ludi so psychiatrickymi diagnozami, ktori sa aktivuju vzdy na nejake klucove slovo ako je Kiska, majdan, Soroš, NATO a v minulosti Kováč, Dzurinca a podobne. Im je uplne jedno, co sa deje v ich zivote, v ich ulici, v ich mestecku alebo v ich krajine. Oni "myslia" v širších súvislostiach. :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Myslite, ze teraz konecne prestanu sirit bludy?
https://www.facebook.com/idemvolitsk/ph ... =3&theater
Niektori z konspiratorov uz zacali tradicnu basnicku o tom, ze kedze odhalili buduci majdan, tak ho tym prekazili a preto boli protesty pokojne. Teda stale mali pravdu.
Prílohy
hoax.jpg
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Gothar napísal:Myslite, ze teraz konecne prestanu sirit bludy?
Myslím, že ty...aj my všetci, poznáme odpoveď na tú tvoju otázku. :mrgreen:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Inteligenčný planktón bude stále točiť to svoje. Pozdravujem tunajších skalných fanúšikov týchto bludwebov - zabávam sa na tom všetkom už niekoľko dní.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja si zelam, aby to presvedcilo aspon niekolko percent ich privrzencov. Pretoze ak nahodou budu predcasne volby, tak sa dockame este zaujimavejsich hoaxov a bude rozhodujuce kolko ludi im uveri.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To je časť ľudí, ktorí žijú v iných sociálnych bublinách, ako napr. ľudia tu na hojku. Stačí si pozrieť komentáre pod Blahohovým či SMERáckym profilom na FB, či úplne iná liga sú ešte rôzne hlavné správy a infovojny a pod. Nie sú to žiadni platení ruskí troli a pod. konšpirácie, len ľudia s úplne iným chápaním a vnímaním reality. Preto určite žiadne "bludy" šíriť neprestanú, oni to nešíria ako bludy, za ktoré im niekto zaplatil a pod., oni to šíria ako svoju pravdu. A vždy si aj spätne objasnia, prečo sa to alebo ono nestalo presne tak, ako uvádzal napr. ten IdemVolit.sk
Napísať odpoveď