Ak má niekto niekoľkoročnú agendu na nejakom diskusnom fóre obhajovať jednu a tú istú skupinu, jej postoje a ideály, jej pseudohistóriu a jej postavenie v spoločnosti, tak s ňou má jednoznačne niečo spoločné. Konšpirujem? Jeeeeežiš, to je pre mňa neznámy proces, tak, ako pre náckov a ich obľúbené bludweby pre inteligenčný planktón
Strana ĽSNS
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Strana ĽSNS
Je tu ešte niekto, kto verí, že Aryan nie je jedným z popredných členov tejto zberby? Viem, že som mu v minulosti priamo položil otázku, na ktorú odpovedal "nie", ale Kotlebovečky sa správajú presne ako Moslimovia - ak ide o zachovanie ich viery, tak môžu klamať, je to z ich učenia priam potrebné. To je ako s náckami - tí boli v minulosti hrdí na to, že sú náckami, no potom, keď preniesli vďaka hlupákom svoje aktivity na vyšší, rozumej politický level, kde si uvedomili, že im niekto môže za ich orientáciu zavrieť tlamy, tak to akosi posunuli do "úzadia" a teraz sa tvária, ako keby náckami neboli. Nikdy to nepoprú, na všetky obvinenia alebo narážky odpovedajú otázkami "čím sme extrémisti", etc.
Ak má niekto niekoľkoročnú agendu na nejakom diskusnom fóre obhajovať jednu a tú istú skupinu, jej postoje a ideály, jej pseudohistóriu a jej postavenie v spoločnosti, tak s ňou má jednoznačne niečo spoločné. Konšpirujem? Jeeeeežiš, to je pre mňa neznámy proces, tak, ako pre náckov a ich obľúbené bludweby pre inteligenčný planktón
Satan uchovaj.
Alebo konšpiračné teórie o spolupráci so stranou SMER. To ukazuje, že sú pre niekoho dva typy "konšpirácií", tie dobré a tie zlé, o ktorých sa nehovorí (Soros, atp.) ..
-
xH4wK
Ale to je uz predsa klasika nie ? Ze sa vzdy musi vsetko co sa hlupym ludom nepaci hodit na jedneho cloveka alebo skupinu ludi.. Sorosa, Illuminati, atd. 
Nesmieme si v ziadnom pripade pripustit, ze by snad ludia bez centralizovaneho vedenia mali rovnaky - vacsinovy nazor .. napriklad na nackov, ze ?
Nesmieme si v ziadnom pripade pripustit, ze by snad ludia bez centralizovaneho vedenia mali rovnaky - vacsinovy nazor .. napriklad na nackov, ze ?
xH4wK napísal:Ze sa vzdy musi vsetko co sa hlupym ludom nepaci hodit na jedneho cloveka alebo skupinu ludi.. Sorosa, Illuminati,
Gluchovsky v Metro 2035 napísal:„Ale s našinci si právě proto jinak neporadíš,“ odpověděl přísně Bessolov. „On je už od přírody takový. Jen co jim trochu povolíš šrouby – hned následuje vzpoura! Našinec zkrátka potřebuje být pod neustálým dozorem. Co to bylo na té tvojí Komsomolské? Tvrdě tam požadovali svoje. Vzbouřili se. A jak to skončilo? Krveprolitím! A otřáslo to Rudou trasou? Oni omylem! Kdepak, speciální služby jsou pro našince dar z nebes! Je od přírody výtržník! Ty tvoje kulomety… Vždyť oni sami se natlačili co nejblíž ke kulometům, stoupli si do první řady. Trpěliví jedinci přežili. Aspoň nějaká selekce. A jak se dá našinci ještě vládnout? Je třeba ho neustále zabavovat, rozptylovat jeho pozornost. A přitom ho držet pěkně zkrátka. Takříkajíc ho kanalizovat. Podsouvat mu nějakou ideu. Náboženství nebo ideologii. Bezpřestání mu vymýšlet nepřátele. Bez nepřátel stojí jeho život za starou belu! Bez nepřátel je ztracený! Nedokáže sám sebe vymezit. Nic o sobě neví. Ještě před dvěma lety jsme měli skvostné nepřátele, klidně i do zásoby. Démoni. Nic lepšího než to, že pro nás představují vnější hrozbu, nikdo nevymyslí! Potulovali se na povrchu, měli uhelně černou barvu kůže, a dokonce postrádali oční bělmo – jako čerti. A v našinci vzbuzovali hrůzu a hnus. Pozoruhodní nepřátelé. A najednou je všechno jasné: pokud oni jsou černí, pak my jsme bílí. Ochraňovali jsme je pro všechny případy. Scénář „hrozba pro celé lidstvo“. Ale to ne – našel se nějaký imbecil, přemluvil toho starého hlupáka z Řádu a rozmetali raketami naše ochočené čerty přímo v jejich safari. Umíš si to představit?“
Ako môj príklad s konšpiráciami, je to stále o tom istom.. Ak by šlo o názor, s ktorým tvoja sorta ľudí nesúhlasí, bolo by ti jedno že je necentralizovaný alebo väčšinový.xH4wK napísal:Nesmieme si v ziadnom pripade pripustit, ze by snad ludia bez centralizovaneho vedenia mali rovnaky - vacsinovy nazor .. napriklad na nackov, ze ?
Všetko to stojí na subjektívnom pocite morálnej nadradenosti.
musis pochopit rozdiel medzi konspiraciou a spekulaciou.-AA- napísal:Alebo konšpiračné teórie o spolupráci so stranou SMER. To ukazuje, že sú pre niekoho dva typy "konšpirácií", tie dobré a tie zlé, o ktorých sa nehovorí (Soros, atp.) ..
ked poviem ze LSNS pravdepodobne pojde do spoluprace so smerom, lebo v poslednej dobe basnia o tom istom a ak smer odstrani z koalicie most, tak moc inych moznosti nema, to je spekulacia.
ked ty tvrdis ze za vsetkym co zlym stoji velky zly soros a kazdy kto volil kisku dostava kazdy mesiac balicky od sorosa, to je konspiracia.
no a este raz zjednodusene, spekulacia - teoretizujem nad tym co by sa mohlo stat, konspiracia - vydavanie teorii za fakty.
A hlavne tu ešte nikto nenapísal niečo v štýle, že keďže sme na hojku písali o tom, ako Kotleby podržia Fica, tak sme ich tajný plán odhalili verejnosti a preto im to nevyšlo. Logika prakokotov.
To je len ďalšie kolo pokrytectva.
Jedno je konšpirácia a druhé "špekulácia" na základe svojvoľne stanovených kritérií.
Samozrejme podporené očividnými argumentačnými klamami ako vnášanie a prisudzovanie vyjadrení alebo názorov tretích strán.
Čo povedal Šimečka z Denníka N je podľa vás konšpirácia, špekulácia, alebo fakt?
Jedno je konšpirácia a druhé "špekulácia" na základe svojvoľne stanovených kritérií.
Samozrejme podporené očividnými argumentačnými klamami ako vnášanie a prisudzovanie vyjadrení alebo názorov tretích strán.
Čo povedal Šimečka z Denníka N je podľa vás konšpirácia, špekulácia, alebo fakt?
Ja by som aj vyjadril, ale nechcem zvysit sledovanost a zarobky hlasnej trube fasizmu a uz vobec nie, aby sa mi tie vyblitky zobrazovali v odporucanych viedeach.
Samozrejme, že je to fakt. Ono mne je smiešne aj to liberálne povykovanie o konšpiráciach v každom prípade, lebo treba to konkretizovať. Konšpirácia, a to dosť lacná, boli tie Ficove sugestívne otázky na stretnutie Sorosa s Kiskom a tie náznaky, že protesty boli riadené atď. Inak sú Sorosove aktivity dobre známe, OSF atď.
No radsej by som bol priamo plateny sorosom ako byt uzitocnym idiotom.
zase ten absolutizmus. to ze neverim konspiraciam ohladom sorosa predsa neznamena ze popieram jeho existenciu. verim ze soros existuje, verim ze financuje vela neziskoviek, verim ze je to drsny podnikatel ktory spravi maximum aby zarobil, ale konspiracie o tom ako ovlada cely svet, ako aktivne spolupracuje s kiskom na zvrhnuti vlady... to proste pre mna ostavaju len divoke konspiracie.
a to ze sem das video o tom ze nejaky redaktor povedal ze sa pozna so sorosom? to ma dokazovat co?
proste zaklad je sa drzat faktov, pokial sa budes drzat faktov a iba faktov a nebudes z nich varit teorie, tak bude hned svet lepsi.
a to ze sem das video o tom ze nejaky redaktor povedal ze sa pozna so sorosom? to ma dokazovat co?
proste zaklad je sa drzat faktov, pokial sa budes drzat faktov a iba faktov a nebudes z nich varit teorie, tak bude hned svet lepsi.
Drzat sa faktov - nuz ale v slobode a demokracii mas vela uhlov pohladov a fakty si kazdy definuje po svojom. S tym co spravis ?
-
xH4wK
no bohuzial ked idiot nevie co je fakt tak toho uz nezachranis.. nebodaj si definuje po svojom co faktom je 
https://sk.wikipedia.org/wiki/Fakt
Priklady..
Fakt:
Soros financuje neziskove organizacie
Konspiracia/Spekulacia:
Soros financuje neziskove organizacie a takto ovlada svet
Priklady..
Fakt:
Konspiracia/Spekulacia:
niekedy ma fakt zaraza, aky vypatlany post vies napisat, faktbutthead napísal:Drzat sa faktov - nuz ale v slobode a demokracii mas vela uhlov pohladov a fakty si kazdy definuje po svojom. S tym co spravis ?
Takže slobodný vysielac a bludweby ktoré si tu istého času hájil ta dúfam platilibutthead napísal:No radsej by som bol priamo plateny sorosom ako byt uzitocnym idiotom.
Video nie je o tom, že sa pozná so Sorosom, "o tom" je len náhľad videa.aacid napísal:a to ze sem das video o tom ze nejaky redaktor povedal ze sa pozna so sorosom? to ma dokazovat co?
Skús sa držať vlastnej rady a vyjadrovať sa ku konkrétnym tvrdeniam, nie tomu čo sa niekde píše, alebo si myslíš že sa niekde píše.aacid napísal:proste zaklad je sa drzat faktov, pokial sa budes drzat faktov a iba faktov a nebudes z nich varit teorie, tak bude hned svet lepsi.
Hranie sa s tým dvojitým metrom má aj svoje následky, napr. v podaní "konšpiračného trestného oznámenia" lebo "predstavte si, že by niečo podobné povedali poslanci ľudovej strany.."
xH4wK napísal:no bohuzial ked idiot nevie co je fakt tak toho uz nezachranis.. nebodaj si definuje po svojom co faktom je
Priklady..
Fakt:
Konspiracia/Spekulacia:
beardie napísal:niekedy ma fakt zaraza, aky vypatlany post vies napisat, fakt
KiezbyDEVZYO1G napísal: Takže slobodný vysielac a bludweby ktoré si tu istého času hájil ta dúfam platili
Treba sa nad tym zamysliet
- so skupiny platenych, isty podiel siritelov s vedomim siri lzi, tie motivacie si staci domysliet.
- skupina uzitocnych idiotov je presvedcena o pravde, ktoru siri. Netusia, ze to co siria moze byt loz, robia to zadarmo a ani netusia aku sluzbu robia sorosovi/putinovi
Hlavne ma zaujimaju rozne myslienky, z coho pramenia a ake su ich priciny. Takze v ziadnom pripade to netreba brat za zle, od toho je forum. Alebo snad mame byt vsetci korektny voci vacsine ? Snad tu nechceme nudu
si to zabil dalsim videom. vajcohlavi uz fakt nevedia co so sebou? ozaj tychto ludi este berie niekto vazne?
ja byt policajt ktory dostane za ulohu riesit to trestne oznamenie, tak zatknem ich za mrhanie policajnym casom...
mozno ale uz vazne citia ze v politike koncia, tak sa snazia aspon na youtube uchytit s takymito situacnymi sketchmi... proste slovensky monty python.
ja byt policajt ktory dostane za ulohu riesit to trestne oznamenie, tak zatknem ich za mrhanie policajnym casom...
mozno ale uz vazne citia ze v politike koncia, tak sa snazia aspon na youtube uchytit s takymito situacnymi sketchmi... proste slovensky monty python.
Tak tento príspevok je geniálny. Jeden z mojich najobľúbenejších. Toľko irónie hlavne keď jedným z najväčších užitočných idiotov pre rôzne bludweby a vysávače si bol tybutthead napísal:
Kiezbyco sa tyka mna, to ma akoze znamenat, ze sa automaticky stotoznujem so celym obsahom? Ak si to niekto tak mysli, neriesim.
Treba sa nad tym zamysliet
- so skupiny platenych, isty podiel siritelov s vedomim siri lzi, tie motivacie si staci domysliet.
- skupina uzitocnych idiotov je presvedcena o pravde, ktoru siri. Netusia, ze to co siria moze byt loz, robia to zadarmo a ani netusia aku sluzbu robia sorosovi/putinovi
Hlavne ma zaujimaju rozne myslienky, z coho pramenia a ake su ich priciny. Takze v ziadnom pripade to netreba brat za zle, od toho je forum. Alebo snad mame byt vsetci korektny voci vacsine ? Snad tu nechceme nudu