Odchod na stáž do Ameriky
Odchod na stáž do Ameriky
Dobrý deň, v lete by som mal odísť do ameriky na stáž po dokončení bakalára. Je to stáž takže samotný pobyt tam by mi mal plat zaplatiť keď budem žiť študentský život na čo som dokonale zvyknutý z VŠ. Problém je ale že na začiatok potrebujem cca 3500 Dolárov na tie začiatočné procedúry. Na to si samozrejme teraz nemám takže rozmýšlam nad pôžičkou. A otázky mám dve : 1. Je ešte nejaká možnosť ako toto celé financovať ak na to rodina nemá ? (inak ako pôžičkou) 2. Na čo sa pozerať pri výbere pôžičky prípadne aká banka je najlepšia pre mňa ?
Re: Odchod na stáž do Ameriky
za toho 2,5 mesiaca alebo kolko ti zostava si schopny zarobit stovky euro, ak sa budes trochu snazit, to ti znizi potencialne naklady na pozicku
-
yoggy
Len pozor, pozicku nedavaju kazdemu a pokial si doteraz nepracoval a nemas stabilny prijem, tak to bude trochu problem.
ano niečo zarobím ale veľa určite nie, ja si zarabám brigádou už dva roky vkuse vlastne ale tak aby som si pokryl nákaldy a rodičia mi nemuseli veľa dávať (skoro nič ale záleži aj na mesiaci, keď mám skúšky potrebujem viac od rodičov), takže už dva roky stále brigádujem ale posledný rok a pol ako živnostník, nebude s tým mať banka problém ?
ako to mylsíš ?