praveze to tak nevyralo aby na to mala cieleny dovod ja som sa skor pytal na to ci sa da z tej url nejak otvorit ten profilmirak2 napísal:jednoducho ti dala unmatch
Tinder spojenia...
-
tonnymontana
Medium Expert
Re: Tinder spojenia...
-
tonnymontana
Medium Expert
uz mam asi 5 matchov prave dnes nechapem preco zrazu same pekne baby ale pisu tak pol dna a potom uz su neaktivne 
ja si myslim ze toto je prave to kde moze uspiet ktokolvek, tym ze napises nieco inteligentne a zaujimave, tak budes automaticky lepsi nez 80% chalanov. co mi par kamaratok ukazovalo, tak fakt uplna vacsina chalanov bud totalne nudi ("ahoj", "ako sa mas?", "co porabas?") alebo je proste nechutna ("pekne cecky", "zajebeme?")
presne ako pise aacid, napis jej nejaku blbost ohladom jej mena, nieco co si vidis na fotkach a zaujima ta kde/co/preco na tej fotke je, popripade vypichni nieco z ich popisu ak daky maju, je to ovela efektivnejsie ako "hey, how are you"
-
tonnymontana
Medium Expert
42 spojeni asi 7 aktivnych (stale nechapem tie co daju match a potom ani neodzdravia ani nezrusia match) 
realne som bol von s jednou a s jednou planujem. najde sa tam aj pekne a rozumne dievca len stale to je take ehmm, proste nepoznas sa vobec a az v realite zistujes vlastne povahu a vsetko no..
ale tak pre ludi co nestihaju bary a idu rovno na vec tak je to fajn
to len ak pre info stats 
realne som bol von s jednou a s jednou planujem. najde sa tam aj pekne a rozumne dievca len stale to je take ehmm, proste nepoznas sa vobec a az v realite zistujes vlastne povahu a vsetko no..
ale tak pre ludi co nestihaju bary a idu rovno na vec tak je to fajn
a v bare poznas tu babu predtym ako ju oslovis?
to keby som zaplatil cez operatora na mesiac , ono by sa to aj zrusilo po mesiaci ?
Zdravím, na badoo treba si zaplatiť tie kredity aby bolo možné prijímať správy?
Prečo? A treba teda ci nie?
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
lebo ked nemas 14 rokov tak na nikoho pre teba normalneho na badoo nenarazis