Sluchátka s USB konektorom
Sluchátka s USB konektorom
keď mám sluchátka s USB konektorom je jedno či ich pripojím do USB 2.0, alebo 3.0?
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Sluchátka s USB konektorom
Jedno v akom zmysle?
kedze bitrate pri hudbe sa pohybuje medzi 100 - 320 kbps tak dost pochybujem ze by vyssia rychlost ktoru poskytuje usb 3.0 mala akykolvek dopad na kvalitu , rovnako aj kazde jedny sluchatka ktore som kedy videl sa napajaju na 5V a 500mA co su parametre USB 2.0 takze na tom nezalezi
a môžem vedieť váš názor na tieto sluchátka Genius HS-G500V? už dávnejšie som ich dostal k vtedy novému PC, ale zatiaľ nebola potreba ich pripájať, tak len či sa mi to oplatí. sú ešte nevybalené
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pouzivam ich v robote a pohoda, akurat ma trochu tlacia na usi a pridu mi moc velke
takže môžem čakať kvalitu?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
samozrejme, ziadne sracky by som nepouzival ..
.. ale v prvom rade by si mal definovat, co pre teba znamena kvalita .. su to sluchadla za 15 euro .. nemaju ani pozlateny USB konektor, takze rychlejsie pesnicky nemusia stihat ..
.. ale v prvom rade by si mal definovat, co pre teba znamena kvalita .. su to sluchadla za 15 euro .. nemaju ani pozlateny USB konektor, takze rychlejsie pesnicky nemusia stihat ..
mám na mysli nejakú kvalitu ohľadom konštrukcie a zvuku. a viem že to bude asi znieť blbo, ale existuje aj niečo také ako pozlátený USB konektor?
si predstav
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, nemôžeš.Snajper2 napísal:takže môžem čakať kvalitu?