Spotify
Re: Spotify
To je jasné, ale to je úplne jedno predsa, nie? V rámci Spotify účtu nepotrebný údaj.
nie, ked si vytvoris rodinu, pridas tam clena, ten musi zadat adresu.
Tak podúmajte, začiatkom apríla by som už platil na ďalší mesiac, tak či.
Veď jasné, ale tá adresa tam nie je žiadny (pre teba) relevantný údaj. Nechodí ti žiadne vyúčtovanie, ani overenie. Len ju máš v profile. Či nie?aacid napísal:nie, ked si vytvoris rodinu, pridas tam clena, ten musi zadat adresu.
tak, pravdepodobne nemusi byt ani realna (aj ked mozno to overuju voci kreditke), ale proste musia ju vsetci zadat rovnako.
-
ja_som
Star
- Kontaktovať používateľa:
A čo ak som prihlásený cez FB, adresa sa v Spotify zmeniť nedá.
-
mirak2
Hardcore addict
tiez mam spotify ucet spojeny s facebookom. najprv som sa pridal do rodiny s chalanom tuto z hojka, pricom sme sa dohodli, ze prvy mesiac mu neplatim. takze som si nastavil jeho adresu a po dvoch tyzdnoch mi napisal, ze jeho kamarat ma rodinny account a hlada jedneho cloveka, ze sa prida k nemu a svoju rodinu so mnou zrusi. tak som si nasiel medzi svojimi kamaratmi vlastnu rodinu, ktoru som odstartoval akurat ze mne adresa ostala od toho chalana. takze cela moja "rodina" - ja zijuci v rakusku, ale spotify ucet slovensky, jedna kocka zijuca v bratislave, 3 ludia v kosiciach a dokonca jeden lotys, co zije v rakusku, sme jedna rodina, ktora ma adresu nastavenu v nejakej riti na juhu zapadneho slovenska. a fungujeme takto uz skoro polroka a bezi to bez problemov..a to nevravim o tom, ze som to registroval z rakuska cez slovensku proxy, lebo podla ipcky chcelo odo mna vysku poplatku v rakusku, co je 15 eur a nie 9 ako na slovensku. vsetko preslo bez problemov
Práve preto mi ide o dve veci:
1) adresa je tam úplne bezpredmetný údaj, a je mi jednu akú si nastavím
2) práve preto chcem nájsť ľudí, ktorí potom nezdupkajú a nezrušia kvôli tomu účet 4 ďalším
Tiež ma ale zaujíma to, čo píše ja_som, mám účet prepojený s FB - dá sa tam zmeniť adresa? Mne by nerobilo problém založiť si nový účet a iba si importovať svoje playlisty, ale ak by šla zmeniť adresa tak ešte lepšie.
1) adresa je tam úplne bezpredmetný údaj, a je mi jednu akú si nastavím
2) práve preto chcem nájsť ľudí, ktorí potom nezdupkajú a nezrušia kvôli tomu účet 4 ďalším
Tiež ma ale zaujíma to, čo píše ja_som, mám účet prepojený s FB - dá sa tam zmeniť adresa? Mne by nerobilo problém založiť si nový účet a iba si importovať svoje playlisty, ale ak by šla zmeniť adresa tak ešte lepšie.
Predpokladám, že je možné odpárovať FB účet.
-
ja_som
Star
Prezrel som teraz nastavenia Spotify, nikde tam adresu nevidím, ak sa to zadáva až neskôr pri pridávaní do rodiny, a neberie to Spotify z FB, tak by to mohla byť pohoda. A na FB v "aplikáciách" má Spotify prístup k rodnému mestu, čo sa dá zrušiť.
-
mirak2
Hardcore addict
adresa sa neda zmenit, resp. iba pri pridavani sa do rodiny. ziadnu adresu to z facebooku neberie. ty mas plnu adresu vyplnenu na facebooku? ulica, cislo, mesto? lebo ja nie... na facebooku mam rodne mesto kosice, zijem v innsbrucku a na spotify mam nejaku dieru ako Zeliezovce ci co. je to uplne jedno.
a ked ti niekto zdupka, tak to nezrusi ucet rodinny. ty mozes mat rodinny ucet teoreticky aj sam. lenbudes musiet najst nahradu.
a ked ti niekto zdupka, tak to nezrusi ucet rodinny. ty mozes mat rodinny ucet teoreticky aj sam. lenbudes musiet najst nahradu.
-
ja_som
Star
Vlastne nie, nemám 
Je tam iba mesto.
Je tam iba mesto.
OK, tak finálne sa napíšte, kto by to toho reálne išiel a niekde sa skontaktujeme. 
-
ja_som
Star
Ja by som do toho šiel 
Ja tiež uvažujem, že by som do toho šiel, koľko to vychádza na osobu?
-
ja_som
Star
9Eur je celková suma, môže tam byť až 6 užívateľov (1 hlavný a 5 pridružených), záleží koľko sa nás do jednej rodiny nazbiera ak len štyria tak 2,25Eur ak nás bude 6, tak 1,5Eur.
Stále lepšie ako 6Eur samotnému za Premium.
Stále lepšie ako 6Eur samotnému za Premium.
Tak začnime nejako - nech dá vedieť niekto, kto by bol ochotný byť "pán hlavný", prípadne niekto, kto to už tak riešil.
Ja do toho kľudne pôjdem ako platič. Zatiaľ sme teda 4, ak dobre vidím, + mám SS od Gothara, možno do toho pôjde aj on - do zajtra dá vedieť. 
-
VanjaValent
Novice
Pridal by som sa tiež ak možné
Tak s jedným príspevkom a registráciou od dnes neviem neviem....Uvidíme, čo na to Hensym.