Kupil som zajazd cez web dovolenka.sme.sk (asi 4-5 mesiacov dopredu), vyplatil zalohu. Vsetko bolo vporiadku az dokym mi cca o 9 dni od zaplatenia zalohy neprisiel email ze v hoteli bude prebiehat rekonstrukcia. Tak som ziadal vratenie penazi, kedze si neplatim dovolenku preto, aby som ju travil niekde na stavbe. Na co mi bolo povedane ze to nie je dovod na vratenie penazi a ze storno poplatok je polovica z ceny zajazdu.
Vnimam to ako podvod, pretoze je dost mozne ze o tej rekonstrukcii vedeli predtym ako som zajazd v dost velkom predstihu objednal a zaroven keby tam bolo dopredu uvedene ze v hoteli prebieha rekonstrukcia tak by som urcite ten zajazd nekupil.
Stretli ste sa s niecim podobnym? Myslite ze by pomohla SOI, resp. zaloba?
Neseriozne jednanie dovolenka.sme.sk
Re: Neseriozne jednanie dovolenka.sme.sk
podla celeho konceptu, tak ako aj podla kontaktu niesu cestovka len agentura. teda predavaju dovolenky cestovnych kancelarii. a ked ich tie neupozornia na tieto skutocnosti, tak ti nemaju vlastne co oznamit.
netusim ci este funguju, ale na rovnakom principe stali dovolenkove weby Verne ci Chimpo od Pelikanu.
netusim ci este funguju, ale na rovnakom principe stali dovolenkove weby Verne ci Chimpo od Pelikanu.
Re: Neseriozne jednanie dovolenka.sme.sk
Najskôr kontaktuj Slovensku asociaciu cesstovnych kancelarii, tam by ti mohli skor pomoct, neviem ci sa podnes nepodava priamo u nich. Ak nie, tak SOI.