Kalkulacka / vypocet zmien 24/7

Informácie o software, ankety...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Kalkulacka / vypocet zmien 24/7

Príspevok od používateľa cinges »

Cavte, nemozem sa k nicomu dopracovat, vsade su len nezmyselne programy s mesacnym predplatnym a vecami co nepotrebujem. Potreboval by som nejaku jednoduchu kalkulacku, ktora by dokazala navrhnut zmeny pre ludi v praci. Cize, napr. dam, ze sa pracuju 12tky, bude 6 ludi, musia byt 1/2ja na zmene, pracuje sa 24/7.. a to mi vypluje kalendar, kde budu navrhnute zmeny pre jednotlivych ludi.. viete o niecom? alebo bude jednoduchsie to naprogramovat v niecom? Vdaka..;)
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Re: Kalkulacka / vypocet zmien 24/7

Príspevok od používateľa test »

To by slo snad aj v Exceli cez funkcie spravit.
mLuks
Addict
Addict

Re: Kalkulacka / vypocet zmien 24/7

Príspevok od používateľa mLuks »

Ano v byvalej robote sme na harmonogramy mali excel. Vopred pripravena tabulka na 28/30/31 kalendarnych dni, cloveku sa zadala zmena od do, spocital to ako dlzku zmeny (minus prestavka) a nasledne vsetky dlzky zmien sam spocitaval ako fond pracovnych hodin v danom mesiaci. Rozvrhnut zmeny tak aby kazdy z pracovnikov mal priblizne rovnako volna, rovnake zmeny, rovnako vikendov a aby boli zmeny dostatocne obsadene som uz musel sam, ale tak to uz kazdy skusenejsi veduci/manager/personalista by mal vediet. Zbytocne ti na nieco take platit za soft.
Napísať odpoveď