Strana SaS
Re: SaS - Strana Richarda Sulíka
Cize to je momentálne problem Slovenska, nezamestnanosť? Ty žiješ v akej realite? SaSkari by ale vedeli zlepšiť zisky podnikateľov na úkor pracujucich. Na to ta strana je.
Na Vychode a niektorych castiach Stredneho Svk je nezamestnanost stale vysoka. A tiez nezabudat ze to ze Svk ako celok ma klesajucu nezamestnanost nie je stav navzdy a suvisi s globalnymi cyklami. Firmy musia zostat konkurencieschopne voci ostatnym krajinam.
Prečo nezačneš podnikať aj ty, keď si myslíš, že je to také jednoduché a pečené holuby podnikateľom padajú rovno do huby?hughito napísal:Cize to je momentálne problem Slovenska, nezamestnanosť? Ty žiješ v akej realite? SaSkari by ale vedeli zlepšiť zisky podnikateľov na úkor pracujucich. Na to ta strana je.
Aktuálna vláda zlepšuje zisky štátu na úkor pracujúcich. Avšak peniaze neinvestuje spať do služieb pre občanov, ale ich rozkradne. To je lepšie riešenie?
Kde som napisal, ze si myslim, ze je podnikanie jednoduché a pecene holuby?
Neobhajujem ani tuto vláda, nikoho z koalícia som neholila ako celok nikdy neobhajoval.
Neobhajujem ani tuto vláda, nikoho z koalícia som neholila ako celok nikdy neobhajoval.
Nem tudom.hughito napísal:Neobhajujem ani tuto vláda, nikoho z koalícia som neholila ako celok nikdy neobhajoval.
...nevolil a ako celok nikdy neobhajoval. Tudom. ☺
Určite nesúď podľa západu, na východe je stále požehnanie mať nejakú robotu, ak teda človek nerobí za nejaké všimné, mnohé regióny sú na tom stále zle.hughito napísal:Cize to je momentálne problem Slovenska, nezamestnanosť? Ty žiješ v akej realite? SaSkari by ale vedeli zlepšiť zisky podnikateľov na úkor pracujucich. Na to ta strana je.
ano, ty si nevolil nikdy. preto ja nem tudom, preco sa do toho stale musis obuvat
jackb - nemusis, najlepsia je ignoracia
Samozrejme, ale to je skôr problematika regionálnej nerovnosti. Nezamestnanosť ako taká je historicky najnižšia, preto som zareagoval tak, ako som zareagoval.Muffi napísal:
Určite nesúď podľa západu, na východe je stále požehnanie mať nejakú robotu, ak teda človek nerobí za nejaké všimné, mnohé regióny sú na tom stále zle.
//autoeditácia príspevku (27 Mar 2018, 19:16)
Odštátnenie nemocníc... toto nás čaká, keď sa možno dostane k moci SaS v 2020. Neoliberalizmus ako remeň.
https://domov.sme.sk/c/20790541/sas-je- ... tovni.html
Len to nie, ved nase nemocnice funguju tak skvelo 
Jasné, všetko sprivatizujme. To je recept na úspech.
Neskutočné...
Sukromny sektor lepsie hospodari ako stat. Kolkokrat boli nemocnice oddlzovane a v akej vyske, no ako to dopadlo? Ci aky je tvoj recept na uspech? Nezastavam sa toho, ze to dat sukromnikom, ale rad si precitam tvoj navrh na zlepsenie nemocnic.
Tiez by som to dal sukromnikovy. Tie nase nemocnice su ako za trest, ked si nebol chory tak ochories len z toho ako to vyzera. Pekne im dat nejake pravidla a hotovo.
... s pánombohom ...
To je odpoved na moje otazky? Nieco racionalnejsie a k veci by si nemal?
vsetko znarodnit, nech opat nic poriadne nefunguje, ale nech sa o tom nehovori a nepise.hughito napísal:Jasné, všetko sprivatizujme. To je recept na úspech.Neskutočné...
Eto jesť naš poslednij
I rešitěľnyj boj!
Cize hughito nemas nic k veci, len ofrflat a to je vsetko z tvojej strany?
K veci mám to, že s "pánombohom" keď sa SaSka ujme moci a začne presadzovať svoj neoliberálny program.
Na tvoje sugestívne otázky predsa odpovedať nemusím, rovnako tu nie som na to, aby som sem dával recepty na vyriešenie problematiky nemocníc na Slovensku.