Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Ja osobne vidim,jedinu motivaciu dat tolko € za telefon iba ak by som fakt casto fotil a chcel by som mat fakt kvalitne foto.
Ja inac fakt nevidim ziaden zmysel dat tolko za telefon.V strednej triede uz su dostatocne vykony (Snapdragon 630+3/4GB RAM uplne beznemu cloveku musi stacit),pekne displeje (Full HD IPS uplne postacuje),dostatocna interna pamät (32GB-64GB),kvalitne konstrukcie (Unibody=kov+sklo),presne a rychle citacky/GPS,vodeodolnost=to vsetko sa uz da zohnat za 3-4 stovky (LG G6,HUAWEI Mate 10 Lite,Moto X4.Fakt ked sa na to tak pozriem,tak problem vidim vo fotoaparate (mizerne vecerne foto,bez stabilizacie,malo detailov).
Ja inac fakt nevidim ziaden zmysel dat tolko za telefon.V strednej triede uz su dostatocne vykony (Snapdragon 630+3/4GB RAM uplne beznemu cloveku musi stacit),pekne displeje (Full HD IPS uplne postacuje),dostatocna interna pamät (32GB-64GB),kvalitne konstrukcie (Unibody=kov+sklo),presne a rychle citacky/GPS,vodeodolnost=to vsetko sa uz da zohnat za 3-4 stovky (LG G6,HUAWEI Mate 10 Lite,Moto X4.Fakt ked sa na to tak pozriem,tak problem vidim vo fotoaparate (mizerne vecerne foto,bez stabilizacie,malo detailov).
ako v gmaily poslem fotku v prilohe? cez spinku mi to hodi vzdy do textu
Davali ste si uz niekto vymenit bateriu za tych 30€ co dal Apple ako odpoved na kauzu spomalovania iPhonov?
https://techbox.dennikn.sk/apple-vymeni ... rebovanie/
https://techbox.dennikn.sk/apple-vymeni ... rebovanie/
bol uz niekto menit tu bateriu?
ja planujem buduci tyzden v iStyle v Brne. Vraj by to uz do velkej noci nestihli
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Tiež nad tým uvažujem, len si musím nájsť nejaký alternatívny telefón. Daj potom prosím vedieť, ako dlho im to trvalo.
aha ze to nevymenia na mieste na pockanie? ja som myslel ze tak, ved to je praca na 5 minut
Mne povedali ze tam nemaju servis tak to musia poslat niekde
dnes mi stiahlo ios 11.3 a pribudlo Zdravie baterie, kolko ukazuje vam? na mojom 6s 85% [emoji3]
-
DanielDevil
Addict
mne ukazuje 82% na mojom 6S
No na mojom 6 mesačnom 8 plus len 94%.
Myslíte, že je to ok?
Myslíte, že je to ok?
Na 2 mesacnom 8 Plus som mal 93%, je to normalne.
to ze si to mal aj ty neznamena ze to je normalne, ja mam 6s 3 roky a nabijam kazdy den, niekedy aj viac krat, to je cez 1000 cyklov
3 ročný iPhone 6, 96%
2,5 rocny iPhone 6, 92% a to nabijam kazdy den.
Takze nakoniec baterku asi menit nebudem
Takze nakoniec baterku asi menit nebudem
sa mi nezdaju tieto hodnoty ale vobec.. Frajerka ma uz celkom stary 6s, vydrzi dramaticky menej, nez moj 7, a opotrebenie mame takmer rovnake... co je podla mna blbost.. to vyzera tak, ze to spravili len "naoko" aby nik nemal potrebu menit baterku.. vobec tomu neverim teda.. aj podla toho, co vy pisete..
mne tu istu hodnotu ukazovala aj ina appka. ale ako si to napisal tak som zas stiahol nejaku dalsiu appku a tam ukazuje 80%
tak ja neviem
Tiez tomu moc neverim, 2+ yr iPhone 6 denne heavy duty usage niekedy 2x za den nabijam a reportuje to 90%.
-
cORP.
Addict
ja mam na iphone x od predstavenia bateriu zatial 100%, uvidime kedy zacne klesat