Zdravim pani,
zhaname nejaky BT reproduktor do atelieru, zatial nam padol do oka tento Bose https://www.alza.sk/bose-soundtouch-30- ... 756570.htm
Da sa za podobne peniaze kupit nieco lepsie, alebo s tymto budeme spokojny? Momentalne mame tiez nejaky bose, ale ma pripojenie len na stary ipod, tak by to uz chcelo upgrade
Vdaka
BT reproduktor
-
nejakymarko
Addict
-
Ryan Giggs
VIP
Re: BT reproduktor
Ako mame vediet s cim budete vy spokojni?
Kazdopadne ma to vyborne moznosti pripojenia, ale Bose u niektorych svojich BT vyrobkov permanentne ignoruje co i len zakladne aptx. Nepodporuje ani AAC. A teda kvalita je tymto vyrazne degradovana.
Nepises nic o poziadavkach, co to ma vediet, ako vyzerat, ako hrat, ale pri tomto rozpocte by som uvazoval o klasickych stereo regalovkach s BT.
Kazdopadne ma to vyborne moznosti pripojenia, ale Bose u niektorych svojich BT vyrobkov permanentne ignoruje co i len zakladne aptx. Nepodporuje ani AAC. A teda kvalita je tymto vyrazne degradovana.
Nepises nic o poziadavkach, co to ma vediet, ako vyzerat, ako hrat, ale pri tomto rozpocte by som uvazoval o klasickych stereo regalovkach s BT.
-
nejakymarko
Addict
Poziadavky ziadne extra. Len pripojit nejaky telefon a streamovat hudbu zo spotify
ako nejaky podmaz v atelieri
Nie som ziaden audiofil, takze ani neviem, co by som mal pozadovat
Co sa tyka dizajnu, tak nieco jednoduche (ako je tento bose, pripadne sa mi este celkom paci BeoPlay M5 black
Kvalita samozrejme cim lepsia, ale najcastejsie sa na tom pusta hudba potichu, naozaj len ako taky background
Ked vravis o stereo regalovkach s BT, skus odporucit nieco konkretnejsie
Vdaka
Nie som ziaden audiofil, takze ani neviem, co by som mal pozadovat
Co sa tyka dizajnu, tak nieco jednoduche (ako je tento bose, pripadne sa mi este celkom paci BeoPlay M5 black
Kvalita samozrejme cim lepsia, ale najcastejsie sa na tom pusta hudba potichu, naozaj len ako taky background
Ked vravis o stereo regalovkach s BT, skus odporucit nieco konkretnejsie
Vdaka
-
Ryan Giggs
VIP
Konkretnejsie, ak sa drzim ceny toho Bose, napr. Heco Ascada 2.0 BTX, ci lacnejsie Klipsch R15PM...
-
nejakymarko
Addict
Vdaka, pozriem aj tie 
co sa tyka ovladania, pouzitie je +- take ako to bose? cize len bt a nejake dialkove na posun hudby + hlasitost, ano?
co sa tyka ovladania, pouzitie je +- take ako to bose? cize len bt a nejake dialkove na posun hudby + hlasitost, ano?
-
Ryan Giggs
VIP
Nejak tak. Maš tam klasicke diaľkove.
Nejaká lepšia alternatíva (tj kvalitnejší zvuk) ako BOSE SoundLink Revolve+ (prípadne verzia bez +, musím ešte ohmatať či to nie je príliš veľké) okolo/do 300€?