len taká otázka na Vás, ak nahrám do mobilu nový oficiálny firmware, prídem o záruku alebo nie ?
Myslím, že tu sa nachádza aktuálny oficiálny firmware nahral by som ho cez ODIN.
Kedze ide o oficialny firmware a telefon reklamujes rovno cez Samsung, nemal by byt problem. Zavolaj radsej ale na infolinku Samsungu, tam ti poradia a ked nie, tak to zistia a poslu ti odpoved na mail.
Dobrý den,
děkuji Vám, že jste navštívil naše internetové stránky Samsung a využil možnost nás kontaktovat touto cestou.
V případě jakéhokoli zásahu takto do mobilního telefonu i softwarově, se přichází o záruku. Proto Vám nedoporučuji nahrávat jiný systém do telefonu přes ODIN. Přehrání SW provádí pouze servisní středisko ve výjimečných případech.
V případě jakýchkoliv dalších otázek mě neváhejte opět kontaktovat. Můžete také využít naše služby Samsung Live Chat, bezplatnou prémiovou linku Moje Galaxy 800 66 53 77, nebo se připojte k diskuzi na Samsung Community.
www.samsungcommunity.cz
Navíc můžete zažít nový rozměr zákaznické péče bez hranic díky službě Samsung Live Assistant, který Vám v interaktivním videohovoru osobně poradí s jakýmkoliv nastavením Vašeho Samsung přístroje.
http://samsung.live-assistant.cz/
Děkuji Vám za kontaktování zákaznické linky Samsung. Přeji Vám příjemný den.
Michal Adámek
Zákaznická linka Samsung
Áno sledujem ich fórum. Už to mám aj ja. Síce meškali skoro mesiac, ale všetko fičí.
//autoeditácia príspevku (17 Apr 2018, 18:58)
Osobne som čakal viac, chcel som konečne začať používať Samsung klávesnicu, ale akosi je dosť slabá odozva stále.... SwiftKey stále top
Ja som necakal nic take. Akurat som si vsimol bug, ze mi peide sprava ma Viber, okliknem ju a hore v notifikacnej liste aj tak svieti, az kym ju nezmazem. Snad to aktualizacia Viberu vyriesi. Len mam pocit, ze to iste sa stane obcas aj pri Whatsappe aj sms.