Ok, diky za tip.
Od Huawei mam P9 a som s nim max spokojny.
Ked vsak porovnam Huawei MediaPad M3 Lite 10 s Lenovo TAB 4 10 Plus a je tam rozdiel cca 30€, v com je vyhoda Huawei, ked ma slabsi aj procesor, aj pamat, aj ulozisko?
Tablet na čitanie (občas video)
Re: Tablet na čitanie (občas video)
Tab 4 sa od Tab 3 moc neodlisuje. Je tam iny procesor, ram, pridali citacku odtlacku prsta. Na tvoje pouzivanie podla mna uplne zbytocne veci.
Cim dalej, tym menej viem, co si mam vybrat...
Sam si si vybral 2 ci 3 tablety, k tomu ti tu padli rady na asi dalsie 3. Myslim, ze si to komplikujes sam, ze sa snazis hladat 64GB, ktory nevyuzijes. Skus sa vratit tam kde si zacal tuto temu, urci si rozpocet a podla toho sa zariad.
Za mňa by to bola cena, lebo aj 30e je niečo a výkon ktorý opisujes ako rozdiel, ty pri svojom používaní, ktoré si opísal vôbec nepocítis...
Viem...
Ale medzicasom na tej Yoge tak netrvam, kvoli starsiemu Androidu...
No ale ako som pisal vyssie: ked porovnam napriklad Huawei MediaPad M3 Lite 10 s Lenovo TAB 4 10 Plus - tak mi z toho to Lenovo vychadza lepsie.
Cize ked sa vratim na zaciatok, uplne zakladne kriterium je 10 palcov. Ak to ma ma svizne reakcie a zvladnut aj filmy, nemoze to byt sit za 100e.
Ostatnemu som v podstate otvoreny.
Len teda viackrat si mi uz povedal, ze investicia je zbytocne vysoka... tak som sa trochu stratil.
No ale ako som pisal vyssie: ked porovnam napriklad Huawei MediaPad M3 Lite 10 s Lenovo TAB 4 10 Plus - tak mi z toho to Lenovo vychadza lepsie.
Cize ked sa vratim na zaciatok, uplne zakladne kriterium je 10 palcov. Ak to ma ma svizne reakcie a zvladnut aj filmy, nemoze to byt sit za 100e.
Ostatnemu som v podstate otvoreny.
-
jorg22
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedno ti viem povedat urcite. Ak to ma nejak fungovat a ma to mat "svizne reakcie" za 100 eur to nekupis.
A ak ti niekto tvrdi opak tak ho mozes kludne ignorovat lebo ten clovek nevie co rozprava.
A ak ti niekto tvrdi opak tak ho mozes kludne ignorovat lebo ten clovek nevie co rozprava.
Beriem nakoniec Lenovo TAB 4 10 Plus
Aj ked mi kazdy radil nieco ine, vsetkym dakujem za ochotu pomoct. Po par dnoch pouzivania dam vediet, ci splnil moje ocakavania.
Aj ked mi kazdy radil nieco ine, vsetkym dakujem za ochotu pomoct. Po par dnoch pouzivania dam vediet, ci splnil moje ocakavania.