Aké nové slúchadlá?
Re: Aké nové slúchadlá?
WTF? Dvojročné AE II za 180€? Za tú sumu kúpiš nové
https://www.amazon.de/dp/B0117RGG8E/ .
Chalani, nejaké bluetooth in eary na šport tak max 100€ (ideálne menej)?
Teraz mám nejaké Xiaomi, ale hrajú zle a sú nepohodlné...
Teraz mám nejaké Xiaomi, ale hrajú zle a sú nepohodlné...
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. MEE audio X8
ATH-AR5BT su over ear, tak neviem o čom je reč.aacid napísal:no ide mi hlavne o pohodlie, takze preferujem over-ear. teraz mam on-ear a moc mi to nevyhovuje.
To bolo len k tomu ze si pisal ze vyber je obmedzeny ak trvam na over ear.
Vyskusam objednat tie Teufel, ak nebudu vyhovovat, vratim a zoberiem ar5bt. Teufely su lacnejsie a maju ANC, co sice nepotrebujem ale obcasne asi vyuzijem.
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2018, 19:34)
Vyskusam objednat tie Teufel, ak nebudu vyhovovat, vratim a zoberiem ar5bt. Teufely su lacnejsie a maju ANC, co sice nepotrebujem ale obcasne asi vyuzijem.
//autoeditácia príspevku (08 Apr 2018, 19:34)
Inak k omuto, nechapem ci som slepy alebo co ale fakt som predtym nenasiel ziadne ood 220 eur a to som pozeral aj amazon.deDropDead napísal:WTF? Dvojročné AE II za 180€? Za tú sumu kúpiš nové
-
Ryan Giggs
VIP
Aha.
Pri tychto lacnych sluchadlach ANC zvyčajne za veľa nestoji.
Pri tychto lacnych sluchadlach ANC zvyčajne za veľa nestoji.
Jo? Už pár mesiacov je taká cena. Dúfajme len, že to nie sú fejky, vraj už aj také bolo, že sa niekde na Amazone priplietli fejky do ponuky.aacid napísal:
Inak k omuto, nechapem ci som slepy alebo co ale fakt som predtym nenasiel ziadne ood 220 eur a to som pozeral aj amazon.de
nemam moc skusenosti, beriem to len ako taky bonus. na ten Teufel moc recenzii nie je, skoro vsetko po nemecky, ale porovnavali ich s BOSE QC25. verim tomu ze sa nevyrovna 300-400 eurovym sluchadlam, ale tak lepsie nejake ANC ako ziadne.
a zase len z mojho pohladu, 200 eur uz mi nepride ako lacne sluchadla (normalne stoja 200 eur, su zlacnene na 150), dnes sa daju najst sluchadla s ANC aj pod 100 eur.
kazdopadne dam vediet ked pridu, skusim porovnat so sony mdr1000x co ma kamarat.
-
Ryan Giggs
VIP
S tym tvrdenim ze lepsie nejake ANC ako ziadne sa velmi suhlasit neda. Ono to casto ten zvuk aj ku*vi. A niektore sluchadla bez neho ani pocuvat nedaju.
QC25 nie su bohvieake sluchadla, takze to ze sa im nejake sluchadla vyrovnaju nie je az taky velky uspech.
QC25 nie su bohvieake sluchadla, takze to ze sa im nejake sluchadla vyrovnaju nie je az taky velky uspech.
sorry, chyba, boli to QC35, nie 25. co som cital tak to su jedny z naj sluchadiel ohladom ANC, ale ako pisem nemam skusenosti, nie som odbornik pisem len to co som cital.
toto je konkretne ta nemecka recenzia na zaklade ktorej som ich objednal: https://www.stereopoly.de/teufel-mute-b ... bose-qc35/
toto je konkretne ta nemecka recenzia na zaklade ktorej som ich objednal: https://www.stereopoly.de/teufel-mute-b ... bose-qc35/
-
Ryan Giggs
VIP
Tak QC35 maju pravda jeden z najlepsich ANC na trhu. So zvukom je to uz horsie. Tie Teufely nepoznam, tak neviem k nim nic.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pár postrehov.
Tiež som pred asi 2 mesiacmi riešil otázku, že bezdrotove slúchadlá. Prešiel som si pár strán tejto témy a úprimne - nepomohlo mi to.
Potom mi niekto poradil, že ísť sem, majú na predajni myriádu všeličoho a že sú ochotní. Kukol som ich ceny v porovnaní s eshopmi a zanedbateľné rozdiely.
Stanovil som si cenový limit 5000kč / 200€ a začal skúšať jedny za druhými.
Zvukovo mi prišlo všetko veľmi podobné a nič nemalo detailnejší zvuk než moje prastaré káblové Beyerdynamic DT531 z roku 1998.
Ale tie rozdiely v pohodlí na hlave !
Najviac mi sadli Sony MDR-ZX770BNL (cenovka 2500kč / 100€), vyhralo kritérium pohodlia na hlave, napriek tomu, že viac zvukovo detailné mi prišli ATH-SR5BT (4590kč / 185€).
Mávam ich na hlave bez prestávky pár hodín denne už asi mesiac a ani náznak únavy alebo diskomfortu.
Signál do nich vysielam z Gembird BTD-MINI5 z Windows 10, keďže ich mám v práci, kde mám desktop PC.
Takže najlepšia rada ? Ísť si vyskúšať osobne, naslepo je to vždy lotéria.
Tiež som pred asi 2 mesiacmi riešil otázku, že bezdrotove slúchadlá. Prešiel som si pár strán tejto témy a úprimne - nepomohlo mi to.
Potom mi niekto poradil, že ísť sem, majú na predajni myriádu všeličoho a že sú ochotní. Kukol som ich ceny v porovnaní s eshopmi a zanedbateľné rozdiely.
Stanovil som si cenový limit 5000kč / 200€ a začal skúšať jedny za druhými.
Zvukovo mi prišlo všetko veľmi podobné a nič nemalo detailnejší zvuk než moje prastaré káblové Beyerdynamic DT531 z roku 1998.
Ale tie rozdiely v pohodlí na hlave !
Najviac mi sadli Sony MDR-ZX770BNL (cenovka 2500kč / 100€), vyhralo kritérium pohodlia na hlave, napriek tomu, že viac zvukovo detailné mi prišli ATH-SR5BT (4590kč / 185€).
Mávam ich na hlave bez prestávky pár hodín denne už asi mesiac a ani náznak únavy alebo diskomfortu.
Signál do nich vysielam z Gembird BTD-MINI5 z Windows 10, keďže ich mám v práci, kde mám desktop PC.
Takže najlepšia rada ? Ísť si vyskúšať osobne, naslepo je to vždy lotéria.
no hej, ale nebudem sa kvoli tomu trebat do prahy.
vo vacsine obchodov maju maximalne tak sony a mozno nejake senny.. menej zname nemaju skoro nikde.
ale tie Teufely su s postovnym zadarmo, mozes ich vratit do 8 tyzdnov a postovne rovnako hradia oni, takze ma to vyskusanie nebude stat ozaj nic.
vo vacsine obchodov maju maximalne tak sony a mozno nejake senny.. menej zname nemaju skoro nikde.
ale tie Teufely su s postovnym zadarmo, mozes ich vratit do 8 tyzdnov a postovne rovnako hradia oni, takze ma to vyskusanie nebude stat ozaj nic.
-
Ryan Giggs
VIP
Osobne si to vyskušaš doma.
Tak som aj ja vyskúšal tie Matrix3 a bzučanie v pravom slúchadle musím tiež potvrdiť. Asi ich teda vrátim a ostanem pri káblových.
- vymeniteľný kábel je podmienka (ideálne kvôli zvyku na ľavej strane)
- univerzálne použitie (hudba, film, občas hra), nie som náročný, zvukovky integrované
- preferoval by som neskladacie ale nie je to podmienka
- cena tak 80 - 100 (viac nedám)
Páčia sa mi Sennheiser HD 4.30i, lepšie budú asi hrať ATH-M40x. Nejaké tipy?
- vymeniteľný kábel je podmienka (ideálne kvôli zvyku na ľavej strane)
- univerzálne použitie (hudba, film, občas hra), nie som náročný, zvukovky integrované
- preferoval by som neskladacie ale nie je to podmienka
- cena tak 80 - 100 (viac nedám)
Páčia sa mi Sennheiser HD 4.30i, lepšie budú asi hrať ATH-M40x. Nejaké tipy?
-
Ryan Giggs
VIP
AKG K 240 MKII
Ahojte, zdá sa mi, že kedysi tu ste niekto postovali link na mikrofón, ktorý sa dá nalepiť na headset a zároveň je aj výklopný.
Hľadal som ako som len vedel no nenašiel som. Neviete niekto čo to bolo? ďakujem
Hľadal som ako som len vedel no nenašiel som. Neviete niekto čo to bolo? ďakujem
Menej šikovné prevedenie je Antlion ModMic 5 (50+€) alebo ak V-Moda BoomPro, ktorý sa zapája do konektoru za cca 30€.
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Caute, uz ma ide je***, ze nemam sluchatka v robote, odporucte mi daco z alzy pls co si zbehnem kupit
(mam ju 100 metrov od roboty).
Poziadavky: pohodlne!!!, uzavrete (kedze mame openoffice), mensi doraz na basy, cena max 30€.
Dakujem.
Poziadavky: pohodlne!!!, uzavrete (kedze mame openoffice), mensi doraz na basy, cena max 30€.
Dakujem.
https://www.mall.sk/bezdratove-sluchadl ... -h9-cierna - má ich kolega v práci, pár krát som si ich požičal a sú super